PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

redbull93
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la redbull93 » 12 mar 2019, 12:13

slika

Sa srecom i da bude hairli :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2019, 12:26

Sve neki ultra navijaci ovaj Mujkanovic 100% upravu covjek. Sad mu još prave podvalu kao loše vodi klub a u stvari zele da ode zato sto je reagovao na sramotan trans. Da su i hz u pitanju isto bi reagovao, sramota je ako smjene covjeka sto je kritikovao idiote.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 mar 2019, 12:40

redbull93 je napisao/la:Sarijel postade filozof ko spahija :urnebes:
Kakav filozof on je govedo i to ce ostat :D

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 mar 2019, 12:46

bordobijeli je napisao/la:Sve neki ultra navijaci ovaj Mujkanovic 100% upravu covjek. Sad mu još prave podvalu kao loše vodi klub a u stvari zele da ode zato sto je reagovao na sramotan trans. Da su i hz u pitanju isto bi reagovao, sramota je ako smjene covjeka sto je kritikovao idiote.
Ma covjek im javno je.be mater a oni kao pickice sute niko mu nije odgovorio na komentar ......valjda se svi boje da ne ostanu bez plate cvaja je cudo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2019, 12:51

samoposteno je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Sve neki ultra navijaci ovaj Mujkanovic 100% upravu covjek. Sad mu još prave podvalu kao loše vodi klub a u stvari zele da ode zato sto je reagovao na sramotan trans. Da su i hz u pitanju isto bi reagovao, sramota je ako smjene covjeka sto je kritikovao idiote.
Ma covjek im javno je.be mater a oni kao pickice sute niko mu nije odgovorio na komentar ......valjda se svi boje da ne ostanu bez plate cvaja je cudo
Nista on nije uradio osim sto je ogradio klub i sebe od idiotskog transa on je je zastitio slobodu od sramote. Sad mu kao navijaci zamjere loše vodjenje kluba, tek ce sloboda bit u kanalu ako idioti smjene upravu, još jednom u ovoj drzavi pokazat ce se da idioti pobjedjuju.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 mar 2019, 12:55

bordobijeli je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Nista on nije uradio osim sto je ogradio klub i sebe od idiotskog transa on je je zastitio slobodu od sramote. Sad mu kao navijaci zamjere loše vodjenje kluba, tek ce sloboda bit u kanalu ako idioti smjene upravu, još jednom u ovoj drzavi pokazat ce se da idioti pobjedjuju.
Ma i prije ovog sa transon lik im psovao na fb a njima da dodje bilo ko umjesto njega nece im valjat ......imali Azmira covjek ulago svoje pare vratio ih u premijer ligu i opet nevalja a da nije njega bilo jos bi igrali federalku i bog zna bil se ikad vratili

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 mar 2019, 13:11

slika
Fukare odlucile da ne placaju ulaznice dok Mujkanovic ne napusti klub

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 12 mar 2019, 13:43

Sariel1987 je napisao/la:
Sloboda je qurac od ekipe i Nalić to zna pa zato Sloboda i igra onako kako igra, jer jedino na taj način mogu i ostvariti kakav povoljan rezultat. Nadam se da će to dr. Arslanagić temeljito provaliti. Jedino napast od prve sekunde, ali onako žestoko da se ni ne saberu i vršiti presing, uvalit im rani gol, oni se raspadaju ba u tom slučaju garant. Bude li se utakmica gnjavila ko protiv Tuzle, što će oni i htjeti svakako, onda ga pušimo ko prošli put, neki glupi penal, ili lopta sama uđe u gol i sl. Vjerujte, prvih 5-10 minuta je ovdje najvažnije...
totalitare je napisao/la:hahah evo i neretljaka smo ostavili bez posla sad je nalic na redu u tuzlu po tri bobe volim te celik
nadam se da jos citaju. i da ce makar malo inata proradit u njima :mrgreen: :kralj:

posto su dokazani lazovi postavimo ko je sta pricao :zzz:
Hoces li da izvlacim tvoje postove sta si pisao prvu tekmu, i da vidimo ko laze, a sta smo mi pisali?
Seljaku jedan poremeceni.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 12 mar 2019, 13:45

prisonbreak je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:
Sloboda je qurac od ekipe i Nalić to zna pa zato Sloboda i igra onako kako igra, jer jedino na taj način mogu i ostvariti kakav povoljan rezultat. Nadam se da će to dr. Arslanagić temeljito provaliti. Jedino napast od prve sekunde, ali onako žestoko da se ni ne saberu i vršiti presing, uvalit im rani gol, oni se raspadaju ba u tom slučaju garant. Bude li se utakmica gnjavila ko protiv Tuzle, što će oni i htjeti svakako, onda ga pušimo ko prošli put, neki glupi penal, ili lopta sama uđe u gol i sl. Vjerujte, prvih 5-10 minuta je ovdje najvažnije...
totalitare je napisao/la:hahah evo i neretljaka smo ostavili bez posla sad je nalic na redu u tuzlu po tri bobe volim te celik
nadam se da jos citaju. i da ce makar malo inata proradit u njima :mrgreen: :kralj:

posto su dokazani lazovi postavimo ko je sta pricao :zzz:
Hoces li da izvlacim tvoje postove sta si pisao prvu tekmu, i da vidimo ko laze, a sta smo mi pisali?
Seljaku jedan poremeceni.
Prisone sta se zamaras sa njim, truhlo sam sa sobom pise citav dan na forumu niko ga ne **** ni 2%

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 mar 2019, 13:47

Ma poremecen lik 100%, prenosi ga fataju svako malo. Meni moralise ovdje nesto, dok u isto vrijeme na drugoj temi lik objavljuje poruke gdje mu psuje bogove i sve zivo i trazi on ko adresu da se obracuna sa njim. Lik mu poslo i njegov komentar je bio ne bi u ta brda da dolazim. Nesto tako. Kad bi izvlacio sta je sve pisao, do sutra ne bi stao. Ne treba ga uopste zaozbiljno ni smatrati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 13:52

kaze se seljak, seljacino.
seljaku :roll: :kafa:
jednostavno nemate mozdane mase da djuture izadjete na kraj sa mnom :beba:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 12 mar 2019, 13:58

Poremecaj.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 13:59

prisonbreak je napisao/la:Poremecaj.
koji? ah da, pausalna generalizacija, ravna onoj luzerskoj, vjeruj mi na rijec
ma ko diro. :lol: :beba: :wave:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 12 mar 2019, 13:59

redbull93 je napisao/la:Ma poremecen lik 100%, prenosi ga fataju svako malo. Meni moralise ovdje nesto, dok u isto vrijeme na drugoj temi lik objavljuje poruke gdje mu psuje bogove i sve zivo i trazi on ko adresu da se obracuna sa njim. Lik mu poslo i njegov komentar je bio ne bi u ta brda da dolazim. Nesto tako. Kad bi izvlacio sta je sve pisao, do sutra ne bi stao. Ne treba ga uopste zaozbiljno ni smatrati.
Ako ima pomoci tu sam veoma rado sevap je da li sada hodza,pop ili ustanova zatvorenoga tipa nije vise bitno vazno je da mu se pomogne da ne hoda kao da je iz kaveza pusten

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 mar 2019, 14:00

Senad im digao klub na noge a oni ga sad tjeraju. :damn:
!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 mar 2019, 14:01

Nema tu pomoci. Najgora vrsta ljudi su ti oni sto su glupi ko qurac, a umisle sebi da su najpametniji. Samo ih pusti nek bleje svoje, sami su sebi najveca kazna.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 12 mar 2019, 14:02

Ma prije ce on njih otjerati s tribine, sta je 10 tak momcica pobacati :D senco je krupan cojk

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 14:04

jel ovo u rangu one vjeruj mi na rijeĆ.
sustavi afrikat malo lizinga seherlijama ha :P
da se ne zapetljate ne mislim na kontinent :lol:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 12 mar 2019, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 12 mar 2019, 14:05

prisonbreak je napisao/la:Ma prije ce on njih otjerati s tribine, sta je 10 tak momcica pobacati :D senco je krupan cojk
Uzmi u obzir da su to sve maloljetnici (15,16 godina) dovoljan je samo jedan poziv roditeljima ili u skolu i fukare nestaju sa navijacke scene. Ne treba ti tu neka ogromna sila

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 mar 2019, 14:06

Stikerima protiv Senada !
!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.