FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
strumfovska posla...
Glup si. Trebate li vi onda zbog Lazara i Ćuluma dobiti naziv Srbijanski željezničar?BABO je napisao/la:Bice to dobro pitari ne trebate se nervirati tek je pocetak, sad ce doci jos koji igrac iz crne gore, mozda dodje i neki Šućrija iz Pljevlja, pa onda Rasim iz Rožaja i bicete sampioni, znaci samo opusteno, mozda uskoro dobijete i novi naziv Monte Sarajevo, ko zna!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
jesi to bio duhovit.hahahaprigoda je napisao/la:Glup si. Trebate li vi onda zbog Lazara i Ćuluma dobiti naziv Srbijanski željezničar?BABO je napisao/la:Bice to dobro pitari ne trebate se nervirati tek je pocetak, sad ce doci jos koji igrac iz crne gore, mozda dodje i neki Šućrija iz Pljevlja, pa onda Rasim iz Rožaja i bicete sampioni, znaci samo opusteno, mozda uskoro dobijete i novi naziv Monte Sarajevo, ko zna!
VOLIM TE ŽELJO
U subotu vam nece biti lako..doci cemo da se branimo,a imamo jaku kontru,brze igrace..Cehajic,Dajic,Smajlovic (koji je za malo zavrsio u Sarajevu)..a bgm najveca opasnost po vas ce biti stoper Joge,ove sezone ce biti najbolji strijelac..u Slobodi se dvoume da li da stave Gavarica da igra,jer bi vi mogli opet da trazite 3 boda za zelenim stolom
....Ako 1 pol nebudete imali 2-0 strepiti cete do zadnje sekunde! Lijep pozz

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
-
Šta se uzburkavate , 90 % korisnika ovog foruma nije vidjelo utakmice očima a dođu ovdje da pametuju .. ali neka ih
blate po Sarajevu neka ih vrijeme će pokazati svoje ..
Prva je utakmica vidjeli su šta su propustili , druga će pokazati njihovo pravo lice ..
ako Lede i Hota dodju ovo ce sve biti bolje .. ako ne ovi moraju dokazati svoj kvalitet ..
blate po Sarajevu neka ih vrijeme će pokazati svoje ..
Prva je utakmica vidjeli su šta su propustili , druga će pokazati njihovo pravo lice ..
ako Lede i Hota dodju ovo ce sve biti bolje .. ako ne ovi moraju dokazati svoj kvalitet ..
kakav je to amerikanac dosao na probu
sto se tice jucerasnje utakmice odigrali smo katastrofalno jedino kojasevic i arsenijevic sto su solidno odigrali ostali 0 todorovica koda ga nije ni bilo po lijevoj strani prolazio kako ko hoce 

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Na Koševo na probu stigao i Amerikanac
Ne bi bilo normalno kada ne bi očekivali titulu i plasman u Evropu. Imamo dobar tim, kao i dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo neke od njih još više afirmisati”, kaže Esad Selimović
Na Koševu s nestrpljenjem očekuju početak prvenstva. Sarajevo u nedjelju gostuje u Lukavici gdje će pokušati doći do vrlo važnih bodova. Stanje u ekipi je dobro. Mirza Varešanović će na megdan Slaviji moći izvesti najbolji sastav.
“Nema povrede, osim Škore koji je već odavno van stroja. Kenan Handžić i Kojašević su se oporavili od povrede”, kaže pomoćni trener bordo tima, Esad Selimović.
Slavija je u prvom kolu nadigrala Slobodu sa 1:0, a Selimović je bio prisutan na toj utakmici.
“
Slavija je bila bolja. Pokazali su više i zasluženo slavili. Promijenili su dosta tim, ali ima tu još interesantnih igrača. Dobri su po bokovima, kao i u zadnjoj liniji. Ipak, mi tamo idemo na pobjedu”, ističe saradnik Mirze Varešanovića.
Očekivanja na Koševu su ove sezone velika. Toga je svjestan i trener Sarajeva.
“Znam da svi očekuju titulu, izalazk u Evropu. Isti slučaj je i u ekipi i stručnom štabu. Ne bi bilo normalno kada ne bi očekivali titulu i plasman u Evropu. Imamo dobar tim, kao i dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo neke od njih još više afirmisati”, dodaje Selimović.
Inače, na Koševu se prije nekoliko dana pojavio jedan stranac. Radi se o jednom Amerikancu, koji za sada trenira sa drugim timom. Prema našim saznanjima, radi se o igraču koji se preziva Elliot.
“Znam da je tu. Nalazi se na probi i trenutno trenira sa drugim timom kojeg vodi Dženo Uščuplić. Za sada je tu i trenira. Mislim da nije baš fizički spreman, što ne znači da neće ostati”, zaključio je
Ne bi bilo normalno kada ne bi očekivali titulu i plasman u Evropu. Imamo dobar tim, kao i dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo neke od njih još više afirmisati”, kaže Esad Selimović
Na Koševu s nestrpljenjem očekuju početak prvenstva. Sarajevo u nedjelju gostuje u Lukavici gdje će pokušati doći do vrlo važnih bodova. Stanje u ekipi je dobro. Mirza Varešanović će na megdan Slaviji moći izvesti najbolji sastav.
“Nema povrede, osim Škore koji je već odavno van stroja. Kenan Handžić i Kojašević su se oporavili od povrede”, kaže pomoćni trener bordo tima, Esad Selimović.
Slavija je u prvom kolu nadigrala Slobodu sa 1:0, a Selimović je bio prisutan na toj utakmici.
“
Slavija je bila bolja. Pokazali su više i zasluženo slavili. Promijenili su dosta tim, ali ima tu još interesantnih igrača. Dobri su po bokovima, kao i u zadnjoj liniji. Ipak, mi tamo idemo na pobjedu”, ističe saradnik Mirze Varešanovića.
Očekivanja na Koševu su ove sezone velika. Toga je svjestan i trener Sarajeva.
“Znam da svi očekuju titulu, izalazk u Evropu. Isti slučaj je i u ekipi i stručnom štabu. Ne bi bilo normalno kada ne bi očekivali titulu i plasman u Evropu. Imamo dobar tim, kao i dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo neke od njih još više afirmisati”, dodaje Selimović.
Inače, na Koševu se prije nekoliko dana pojavio jedan stranac. Radi se o jednom Amerikancu, koji za sada trenira sa drugim timom. Prema našim saznanjima, radi se o igraču koji se preziva Elliot.
“Znam da je tu. Nalazi se na probi i trenutno trenira sa drugim timom kojeg vodi Dženo Uščuplić. Za sada je tu i trenira. Mislim da nije baš fizički spreman, što ne znači da neće ostati”, zaključio je
1946
Sreca ne kasnis sa pitanjem za Amerasaninhz87 je napisao/la:kakav je to amerikanac dosao na probu![]()
sto se tice jucerasnje utakmice odigrali smo katastrofalno jedino kojasevic i arsenijevic sto su solidno odigrali ostali 0 todorovica koda ga nije ni bilo po lijevoj strani prolazio kako ko hoce

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
HHEHEHEmiky_hz je napisao/la:Sreca ne kasnis sa pitanjem za Amerasaninhz87 je napisao/la:kakav je to amerikanac dosao na probu![]()
Kako doso tako i otiso

1946
s.s.lazio je napisao/la:U subotu vam nece biti lako..doci cemo da se branimo,a imamo jaku kontru,brze igrace..Cehajic,Dajic,Smajlovic (koji je za malo zavrsio u Sarajevu)..a bgm najveca opasnost po vas ce biti stoper Joge,ove sezone ce biti najbolji strijelac..u Slobodi se dvoume da li da stave Gavarica da igra,jer bi vi mogli opet da trazite 3 boda za zelenim stolom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj nas prepadati!!

Samo opustenocena je napisao/la:s.s.lazio je napisao/la:U subotu vam nece biti lako..doci cemo da se branimo,a imamo jaku kontru,brze igrace..Cehajic,Dajic,Smajlovic (koji je za malo zavrsio u Sarajevu)..a bgm najveca opasnost po vas ce biti stoper Joge,ove sezone ce biti najbolji strijelac..u Slobodi se dvoume da li da stave Gavarica da igra,jer bi vi mogli opet da trazite 3 boda za zelenim stolom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj nas prepadati!!

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Pitari, tek Vam je prvo kolo, ako je to sve od vas zaista smijesno. Kakav Kojasevic
). Nadajte se necem boljem ali ne u ovoj sezoni.

nermintv je napisao/la:Pitari, tek Vam je prvo kolo, ako je to sve od vas zaista smijesno. Kakav Kojasevic). Nadajte se necem boljem ali ne u ovoj sezoni.
Nek si nam ti neke stvari objasnio bravo momcino.Javi nam se opet!!

Eto ga od ova dva moguca pojacanja koja su se spominjala jedno je stiglo,Lede je nas novi igrac
Taj nam je igrac trebao moze igrati na svakoj mogucoj poziciji,po meni ga je najbolje staviti na desni bek a Arsenijevica prebaciti lijevo,mada moze i Lede lijevo nije problem

Taj nam je igrac trebao moze igrati na svakoj mogucoj poziciji,po meni ga je najbolje staviti na desni bek a Arsenijevica prebaciti lijevo,mada moze i Lede lijevo nije problem

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Eto ga od ova dva moguca pojacanja koja su se spominjala jedno je stiglo,Lede je nas novi igrac![]()
Vijest je za mustuluka ,a kako kaze Blekic bitno je da smo u vrhu sad,a u drugom djelu prenstva uz jos pojacanja ganjati Evropu,a ako se ukaze i titula zasto da ne!

Raja sve dok je mirza trener od nase evrope nista..on veze nema...Pod hitno jos jednog napadaca dovesti...i vratiti musemica..moje misljenje..pozdrav svima...

Ovaj blekic ce vas bas zaviti u black. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
BLU SKY je napisao/la:Ovaj blekic ce vas bas zaviti u black.
meni se cini da ce on vas zaviti u crno kolko ga mrzite

Hvala sto si nas prosvijetlioBLU SKY je napisao/la:Ovaj blekic ce vas bas zaviti u black.

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Trenutno korisnika/ca: Chony533, feniksptica, HyperOS, johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, Proximic i 95 gostiju.