U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ma pretjerujemo sa kritikama treba izvršiti par izmjena. Po meni stoperi su nam bolna tačka Mihojevic je bio solidan tako da bi protiv Turaka trebali igrati Mihojevic i Spikic a sto se tice zadnjeg veznog tu imamo Modica a na ljevom beku Hajradinovica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zasto ne zove Metalsija djete stoperpovratakotpisanih je napisao/la:Ma pretjerujemo sa kritikama treba izvršiti par izmjena. Po meni stoperi su nam bolna tačka Mihojevic je bio solidan tako da bi protiv Turaka trebali igrati Mihojevic i Spikic a sto se tice zadnjeg veznog tu imamo Modica a na ljevom beku Hajradinovica.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
ma druze ako ista makar u reprezentaciji trebamo biti objektivni,npr cuj radovac dalje od rpke momak koji ima 19 godina koji igra glavnog igraca u sredini izvodi sve prekide bez ijedne greske je odigrao utakmicu odim onaj penal sto je napravio i ti bi ga sad sto dalje od repke samo sto igra za sarajevo,memija ja pokusavam biti objektivan ali ja kod tog momka nisam nista vidio osim velike borbe i velikog htjenja ja se nesjecam nijednog njegovog driblinga da napravi visak slabo se nudio kao opcija u napadu zaista nezz o cemu mi pricamo samo se sjeti koju je razliku pravio jelislic na krilu ali za memiju ja mislim da se momak forsira na pogresnoj poziciji po meni momak moze biti vrhunski bek i za godinu ili dvije da zamijeni mujdzu ali da igra ofanzivno nikada nece daleko dogurati,zolotic nr2 po meni uz jelislica juce najbolji na terenu samo nezz sta ste ga vi manijaci uzeli na zub on je po meni najveci potencijal zelje uz bajica,Hodzic samo mogu reci sebican vidi se da zna ali sebicanHusika je napisao/la:Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!
Hodzic definitivno nije napadac, on mora na krilo, previse je "krut" nema on to sto napadac treba imati, ali za krilo ima sve sto je potrebno !!!
Memija ima slifa vuce na Zerica, nadat se da nece praviti njegove greske...![]()
Radovac nema sta traziti u repci...Zolotic nr2, tresla se gora rodio se mis...Prevazna pozicija u timu da se povjeri Limited Edition-u !!
Prevljak premalo minuta za neke ocjene...
Odbrana komplet na remont...
Nije ovo ni lose bilo toliko koliko glasi rezultat !!!
Samo Sarajevo
Radovac nema mjesta ako pored sebe nema osiguraca u vidu zadnjeg veznog.. nekog ko ce udarati, trcati za dvojicu, i obavljati prljavi posao... sredina sa njim i sadikovicem nema buducnosti... jer ih se vrlo lako moze razbiti... a to su ameri jucer doktorirali... isti problem kao i kod A selekcije dok su igrali medunjanin i pjanic vezne... dakle dok besa nije dosao... dzaba ti svo umijece sa loptom al kad si trkacki limitiran kao radovac ili dado ti nemas sanse... msm ako igraju obojica istovremeno... podhitno memiju na zadnjeg veznog jer ima sve sto je potrebno za ovu poziciju ili malog modica staviti...
Memija je jucer pokazao da se i na odron terenu moze pokazati kvalitetna partija samo ako se boris... nista mu njihovi defanzivci nisu mogli bez obzira sto su neki stariji od njega i po 4-5 god... hodzic je najveci majstor i najbolji igrac al i dalje ima viska poteza i tako steti ekipi... mora igrati brze pogotovo kontre... a jelisic je za
... vidi se da nije rastao na nasim poljanama... mozgom igra i bez tih nepotrebnih poteza u vidu nekih driblinga... samo da bunarenje eliminise... jer cesto salje loptu naprijed a napamet... i bice klasan igrac...
Memija je jucer pokazao da se i na odron terenu moze pokazati kvalitetna partija samo ako se boris... nista mu njihovi defanzivci nisu mogli bez obzira sto su neki stariji od njega i po 4-5 god... hodzic je najveci majstor i najbolji igrac al i dalje ima viska poteza i tako steti ekipi... mora igrati brze pogotovo kontre... a jelisic je za

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
posto vidim da kone opasno pljuju po radovcu, da i ja kazem da realno Prevljak treba biti ispred Are, ako se igra sa jednim napadacem 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
S ovim se slazem.Dakle ovoj ekipi treba samo jedan dobar defanzivni vezni koji se ne boji duela i koji ce prekidati protivnicke napade(neko kao sto radi Memija).Radovac je odlican igrac i on itekako ima mjesta u ovoj ekipi, samo njegov posao nije da krsi i lomi na terenu vec da organizuje nasu igru i pokusava da razigra nase napadace.MrMuscle je napisao/la:Radovac nema mjesta ako pored sebe nema osiguraca u vidu zadnjeg veznog.. nekog ko ce udarati, trcati za dvojicu, i obavljati prljavi posao... sredina sa njim i sadikovicem nema buducnosti... jer ih se vrlo lako moze razbiti... a to su ameri jucer doktorirali... isti problem kao i kod A selekcije dok su igrali medunjanin i pjanic vezne... dakle dok besa nije dosao... dzaba ti svo umijece sa loptom al kad si trkacki limitiran kao radovac ili dado ti nemas sanse... msm ako igraju obojica istovremeno... podhitno memiju na zadnjeg veznog jer ima sve sto je potrebno za ovu poziciju ili malog modica staviti...
Memija je jucer pokazao da se i na odron terenu moze pokazati kvalitetna partija samo ako se boris... nista mu njihovi defanzivci nisu mogli bez obzira sto su neki stariji od njega i po 4-5 god... hodzic je najveci majstor i najbolji igrac al i dalje ima viska poteza i tako steti ekipi... mora igrati brze pogotovo kontre... a jelisic je za... vidi se da nije rastao na nasim poljanama... mozgom igra i bez tih nepotrebnih poteza u vidu nekih driblinga... samo da bunarenje eliminise... jer cesto salje loptu naprijed a napamet... i bice klasan igrac...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
gledao sam samo drugo poluvrijem, po meni nije to tako loše izgledalo kao što rezultat pokazuje...ovo prepucavanje oko pojedinih igrača koji dolaze iz pojedinih sredina
Pirić-dobar na šutevima sa distance,loš u istrčavanjima(što bi se reklo linijaš).Dalje nabrojaću samo neke koje sam zapazio ako nekima ne znam ime halalite: Memija(odlično odigrao kao krilo ali po mom mišljenju još bi bolje djelovao kao bek iz drugog plana),ovaj malac iz Schalke-a desni bočni vidi se da ima znanje ali se još uvijek ne sporazumijeva dovoljno u igri sa ostalim saigračima.Mhojević dosta dobar mada je u jednoj situaciji mogao bolje reagovati,po meni jedan od najvećih talenata ove generacije(momku je 18 a nekim Amerima 23 u ovom razdoblju je to previše)..Radovac ima znanje ali kao što neko reče uz njega mora igrati jedan kvalitetan DM...Jelavić me oduševio,ovaj momak bi ubrzo mogao igrati i za A repku,ono što sam ja vidio malo slabija preglednost igre(zabije nos u loptu)...Ara-standardno jak sa loptom mada se malo umorio u drugom poluvr.. E sada Prevljak-ovaj momak ima nešto u sebi sa ovim momkom smo definitivno mnogo jači,trener će ih vjerovatno koristiti protiv slabijih ekipa i jednog i drugog ali ne znam za kojeg će se odlučiti kada treba da igra jedan napadač 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
najveci rahatluk bi dozivjeli kada bi sve trenutne, bivse i potencijalne igrace Zelje i Sarajeva izbacili iz svih reprezentativnih selekcija, makar nam igrali Sunjic i Vrsajevic...yebalo vas prepucavanje, niste normalni ni sekunde
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Prevljak ce jedini biti igracina od svih napadaca ovo ostalo je cisti prosjek za gencebrligi
Zmaj348 imaš 3 napadača i sva 3 pogađaju u klubovima. Tu koga god da stavi ne može pogriješiti.
Jelišić je dobar ali nije ni blizu A reprezentacije. Samo u PLBIH imaš 3 bolja. Radovac i Sadikovic su dobro odigrali ali jedan je viska. Moraju poceti trcati i udarati. Neko reče da Zolotic nije imao sta tražiti u repci, eh pa upravo je Zolotic juce falio. Klasični destruktivac. Zadnja linija je sa onim malim od pitara bolje izgledala, a nadocice i ostali.
Imamo dobru reprezentaciju, ali nema ko da je poslozi. Koliko god da ga raja mrzi ali Amar bi čuda uradio sa ovom djecom.
Jelišić je dobar ali nije ni blizu A reprezentacije. Samo u PLBIH imaš 3 bolja. Radovac i Sadikovic su dobro odigrali ali jedan je viska. Moraju poceti trcati i udarati. Neko reče da Zolotic nije imao sta tražiti u repci, eh pa upravo je Zolotic juce falio. Klasični destruktivac. Zadnja linija je sa onim malim od pitara bolje izgledala, a nadocice i ostali.
Imamo dobru reprezentaciju, ali nema ko da je poslozi. Koliko god da ga raja mrzi ali Amar bi čuda uradio sa ovom djecom.
-
Hodzic se ponasa kao da je prvi strijelac HNL i prvi napadac Dinama. Vec je 4-5 mjeseci u trenaznom procesu, a igra vec 2 mjeseca... vrijeme je da nesto i pokaze. Mogao je uraditi puno vise da nije bilo petljanja i sebicnosti. Prevljak mi se vise svidja, konkretniji je, mozda da Hodzic ide na krilo, a Prevljak u sredinu napada.
Radovac je u Sarajevu izgubio mjesto u prvih 11, jucer ispodprosjecan...u sredini treba neki trkac, razbijac, mi takve nemamo u ligi.
Radovac je u Sarajevu izgubio mjesto u prvih 11, jucer ispodprosjecan...u sredini treba neki trkac, razbijac, mi takve nemamo u ligi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A Besic je iz Sarajeva? Posto ne vidim bas kako se to veze na sve sto sam ja napisao.baglama je napisao/la: samo je bitno da igra Zaha ispred Besica iz gulas lige![]()
cega se sve ovdje dalo procitat
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Siromasna predstava juce. Nijedan nije pokazao nesto specijalno da bi mogli ocekivati nesto u buducnosti u A reprezentaciji. Progledat cemo kroz prste jer je prva utakmica, ali mislim da je greska sa selektorom napravljena i da bi selekcija igraca trebala biti bolja, pogotovo sto se tice dovodjena igraca iz vana. Ako vec pozivaju Gojaka i Acimovica za U21, i ako vec preskacu normalan redoslijed godista, onda to isto trebaju obecati i Burnicu i Bekticu.
ima s proteziranjem tvog zemljaka iz celika ispred bilo kogaAllGunsBlazing je napisao/la:A Besic je iz Sarajeva? Posto ne vidim bas kako se to veze na sve sto sam ja napisao.baglama je napisao/la: samo je bitno da igra Zaha ispred Besica iz gulas lige![]()
cega se sve ovdje dalo procitat
zeljo i sarajevo nisu u ovoj prici
insistirati na onakvom panju, koji ce sutra molerisat u njemackoj, je za samobanovanja..ali eto
jelisic mora trazit klub ako misli da se na njega ozbiljnije racuna..pozajmica ili novi ugovor, ako nista u belgiju ili cvajtu.
u bayernu nikad nece dobit sansu, valjda ste svjesni toga
on vec ovo ljeto mora trazit novi klub
Pogledaj dobro gdje je Memija juce operirao i pogledaj mu stav pa se sjeti Zere ibaglama je napisao/la:i ti ga previs lupasHusika je napisao/la:Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!
Hodzic definitivno nije napadac, on mora na krilo, previse je "krut" nema on to sto napadac treba imati, ali za krilo ima sve sto je potrebno !!!
Memija ima slifa vuce na Zerica, nadat se da nece praviti njegove greske...![]()
Radovac nema sta traziti u repci...Zolotic nr2, tresla se gora rodio se mis...Prevazna pozicija u timu da se povjeri Limited Edition-u !!
Prevljak premalo minuta za neke ocjene...
Odbrana komplet na remont...
Nije ovo ni lose bilo toliko koliko glasi rezultat !!!
eto Hodzic krut.. na onakvoj njivi od terena dobro da niko nije izvrnuo zglob.
kojeg Zerica, Senada ?Poredis beka i napadaca![]()
jedino si za odbranu u pravu ali to je i laik skonto
a radovac jest napuhan

Hodzic je po meni krilo, i ne kazem to na osnovu one jucernje tekme vec duze vrijeme pratim Hodzica a juce je definitivno potvrdio ono sto sam vec odavno uvidio, samo na krilo i imacemo 100% iskoristenog Armina...
Ne moze napadac uraditi sve dobro do gola i onda uvijek ama bas uvijek izostaviti zavrsni potez za koji moras imati softwer a on ga nema !!! Ko je taj ko treba uraditi sve dobro do gola a onda je dati nekome ko je senzitivan??? Cini se krilo ?

Za Radovca opet kazem Zola nr2

Za odbranu je i Sasa Matic vidio sve

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika
To sto Armin ima potez na malom prostoru ga ne preporucuje za krilo..On je pulspic, onaj koji igra iza centarfora
Da nema osjecaj za gol i da je takva olupina kakvom ga predstavljas, ne bi ni bio tu gdje jeste, igrao bi mali fudbal ili za Pofalicki
Hodzic se tek vraca poslije duze pauze, njemu je lakse igrat u tandemu s pravim centarforom, i na tome nestorovic treba radit, Prevljak i Hodzic trebaju zajedno startat
To sto Armin ima potez na malom prostoru ga ne preporucuje za krilo..On je pulspic, onaj koji igra iza centarfora
Da nema osjecaj za gol i da je takva olupina kakvom ga predstavljas, ne bi ni bio tu gdje jeste, igrao bi mali fudbal ili za Pofalicki
Hodzic se tek vraca poslije duze pauze, njemu je lakse igrat u tandemu s pravim centarforom, i na tome nestorovic treba radit, Prevljak i Hodzic trebaju zajedno startat
Slazem se. Nama u A-repci fali ovakav igrac. Za koju godinu Hodzic i Djuru imaju da prave dar mar. Djuru dobija sve duele a Hodzic moze proci igraca i zabiti.baglama je napisao/la:Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika
Bravo momak.baglama je napisao/la:Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa ako iko ima kuvet to je on, par tekmi bi mu bilo dovoljno da propuse pluca, nemoj mi samo reci da mu je tehnika jaca stranabaglama je napisao/la:Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika

Kakve olupine ba, momak ima sve za krilo, a za golgetera nema...
Stvarno je njezan

Zadnja izmjena: Husika, dana/u 28 mar 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
molim te da nabrojiš tu trojicu koji su bolji od Jelišića na njegovoj poziciji a koji su iz PL-e ?lazar je napisao/la:Zmaj348 imaš 3 napadača i sva 3 pogađaju u klubovima. Tu koga god da stavi ne može pogriješiti.