Sumnjam da će Hulk u Arsenal. Prije u Chelsea zbog trenera, ako već dolazio u englesku ligu. A ako ne, onda će sigurno još godinu dana ostati u Portu.GunnerS je napisao/la:Ne znam, treba sačekat i vidjet ćemo, iskreno nebih volio da Clichy ode jer je extra igrač i voli Arsenal sigurno. A meni je sasvim svejedno ko će u Arsenal, Falcao ili Hulk iako je ovaj drugi mlađi a i konstantniji godinama, pa...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Nemogu oba u ChelseaChelsea_CBH je napisao/la:Sumnjam da će Hulk u Arsenal. Prije u Chelsea zbog trenera, ako već dolazio u englesku ligu. A ako ne, onda će sigurno još godinu dana ostati u Portu.GunnerS je napisao/la:Ne znam, treba sačekat i vidjet ćemo, iskreno nebih volio da Clichy ode jer je extra igrač i voli Arsenal sigurno. A meni je sasvim svejedno ko će u Arsenal, Falcao ili Hulk iako je ovaj drugi mlađi a i konstantniji godinama, pa...

@Bosco, slažem se sa tobom, stvarno ne znam koji mu je đavo i šta sada hoče, al znam sigurno da Wengera će uraditi najpametnije

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Nama ne treba Falcao, jer navjerojatnije dolazi Lukaku koji je već potpisao predugovor. Imamo u napadu: Torres, Drogba, Anelka, Kalou, Malouda (povremeno uleti), Sturridge (vraća se s posudbe), Kakuta (vraća se s posudbe - ofenzivni vezni koji također može igrati i klasičnog napadača). Uz toliko igrača u napadu Falcao nam stvarno ne treba. Čak mislim da ćemo se i rješavati nekih kao što su Anelka i Kalou. Ali nam pod hitno treba desno krilo kojeg nemamo. Hulk je desno krilo u formaciji 4-3-3, tako da mislim da će ipak u nas. Ali i ako ode u vas, neće mi biti previše krivo, jer vrijeme je da taj čovjek pređe u englesku liguGunnerS je napisao/la:Nemogu oba u ChelseaChelsea_CBH je napisao/la:Sumnjam da će Hulk u Arsenal. Prije u Chelsea zbog trenera, ako već dolazio u englesku ligu. A ako ne, onda će sigurno još godinu dana ostati u Portu.GunnerS je napisao/la:Ne znam, treba sačekat i vidjet ćemo, iskreno nebih volio da Clichy ode jer je extra igrač i voli Arsenal sigurno. A meni je sasvim svejedno ko će u Arsenal, Falcao ili Hulk iako je ovaj drugi mlađi a i konstantniji godinama, pa...Iako Abramović ima love toliko sigurno neće dati
Zato kažem, ako Falcao ode u Chelsea onda Hulk će kod nas ( nadam se ) ili suprotno
![]()
@Bosco, slažem se sa tobom, stvarno ne znam koji mu je đavo i šta sada hoče, al znam sigurno da Wengera će uraditi najpametnije

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- -Paja
- Kontakt:
Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa
Ti smradalonci su samo za ismijavanje

Dio Arsenala
-
- Kontakt:
Preći će Fabregas i za manje novce u Barcelonu. Želja mu je da igra za svoj stari klub, a ni Arsenal ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima.-Paja je napisao/la:Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa![]()
![]()
Kako ce preci, prvo ima dug ugovor i odmah znaci da Arsenal diktira cijenu nema ucijena. 27 miliona jest jako smijesna cifra, a prava je 40mil funti.Chelsea_CBH je napisao/la:Preći će Fabregas i za manje novce u Barcelonu. Želja mu je da igra za svoj stari klub, a ni Arsenal ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima.-Paja je napisao/la:Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa![]()
![]()
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
ne znam bas... barca radi cesto vrlo prljavo kada su ovakvi transferi u pitanju tako da mozda ta cijena i nece biti onolika koliko je arsenal zelio.haxonja je napisao/la:Kako ce preci, prvo ima dug ugovor i odmah znaci da Arsenal diktira cijenu nema ucijena. 27 miliona jest jako smijesna cifra, a prava je 40mil funti.Chelsea_CBH je napisao/la:Preći će Fabregas i za manje novce u Barcelonu. Želja mu je da igra za svoj stari klub, a ni Arsenal ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima.-Paja je napisao/la:Kakva drskost malenog smradalonskog kluba 27 miliona za Fabregasa![]()
![]()
You are someone else I am still right here
- -Paja
- Kontakt:
Hahaha mogu oni igrati prljavo koliko hoce Arsenal diktira cijenu, Fabregas ostaje.
Dio Arsenala
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kakve to veze ima?! Ne odredjuje Smrdalona tu cijenu. Cesc je sretan u Arsenalu i ima ugovor do 2015. Tako da sve dok ne dodje ponuda od 50+ miliona Wenger ga nece prodavati. Barem ne ovo ljeto.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Uz par dobrih pojačanja stvarno ne vidim potrebu Fabregasa da ide u klub gdje neće imati ni približnu minutažu kao u Arsenalu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Centre forward
- Kontakt:
Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la:Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju.

A što se tiče Cesca, pa Wenger je fino rekao, i tu nema priče.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa niste do sada al bojim se da narednih sezona hocete i to dugo, dugoo.GunnerS je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Ma ko moze bi sretan u klubu koji nije osvojio nista ima ako nema i vise i kakva vasa pojacanja, tjesite se, opet ce se morat gledat u ledja Utd-u,Chelsea,Liverpoolu i sto je porazno onom Citiju.Kad smo mi gledali u ledđa ovom klubu ?! Jednu sezonu koliko se ja sjećam samo u zadnjih 15 godina ako ne i više
![]()
A što se tiče Cesca, pa Wenger je fino rekao, i tu nema priče.
I budimo realni Fabregas ce u Farsu najvjerovatnije ove sezone i to za manje od 30 milki

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
"rekni mu"AllGunsBlazing je napisao/la:A ti mozda da znas pravila pisanja na netu, ne bi ti skodilo.. Pazi dok pises mailove i ostala sranja na netu nemas potrebu da pazis toliko na ''spelovanje'' jer je to neformalni nacin komuniciranja, tako da su greske moguce, a i sta ako je pogrijesio, svejedno si ''musliman'' a DZAMIJE, nisi vidio![]()
![]()
![]()
i da btw po postovima tvojim vise si ti balavc nego on..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa vjerovatno je otisao negdje na odmor..GunnerS je napisao/la:"rekni mu"AllGunsBlazing je napisao/la:A ti mozda da znas pravila pisanja na netu, ne bi ti skodilo.. Pazi dok pises mailove i ostala sranja na netu nemas potrebu da pazis toliko na ''spelovanje'' jer je to neformalni nacin komuniciranja, tako da su greske moguce, a i sta ako je pogrijesio, svejedno si ''musliman'' a DZAMIJE, nisi vidio![]()
![]()
![]()
i da btw po postovima tvojim vise si ti balavc nego on..Nego AGB šta misliš, idel' Clichy gdje il !?

Nesto ne vjerujem da ce otici, samo ce osvanuti jednog dana kako je potpisao ugovor, jer on je prosle godine odbio preci bilo gdje, a mogao je..
Celik!3,2,2.
Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.
Arsenal have rejected Barcelona's opening Ł30million offer for Cesc Fabregas - and told the Spanish giants to come back only when they are serious. Barca have been told by Arsenal that they want Ł60million for club skipper Fabregas.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako god bolje mu je nego u Liverpoolu..Bosco je napisao/la:Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.
Celik!3,2,2.
Iducu sezonu da, a bogami poslije nje ko zna. Chelsea i United će iduće godine biti dominantni i nas vidim samo u borbi za treće ili četvrto mjesto.AllGunsBlazing je napisao/la:Kako god bolje mu je nego u Liverpoolu..Bosco je napisao/la:Od prošle godine svašta se promijenilo - nagore.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mora znaciti, npr. ja mislim kad ode SAF da Manchester nece biti ni blizu kao sto su sad, prvo jer bi za svakog drugog trenera pa i Mourinha morali dovesti mnoge igrace i potrositi velike pare, sto mi se ne cini da su voljni uraditi, a i ona pravila o salary capu.. I da mislim da ce Arsenal ove godine biti bolji, posebno ako dodje Samba i jos ko se spominjao..Bosco je napisao/la: Iducu sezonu da, a bogami poslije nje ko zna. Chelsea i United će iduće godine biti dominantni i nas vidim samo u borbi za treće ili četvrto mjesto.
Nego jel neko zna da li je Gervinho ziv ili sta???

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Invincibles14, JayCatwright, mercurial, rio_Ferdy88, Wlad55 i 11 gostiju.