Ipak ti nisi pri svijesti!

Pozdrav Batistuta!
Moderator/ica: vlakanje
Dejan, BL je napisao/la:Ova Devil glumi neku silu, čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK koliko razumujem a oni nadglasali čak i delije u pojedinim trenucima... E moj ti paćeniče, navijač iz fotelje, Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača i to momci prešli 380 km do tamo a ne kao neki što iz BG došetaju do stadiona poput tih tvojih UF.
Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti, vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
To nadji gde sam uradio ja odlazim sa foruma,da bi uopste mogao da udjes u diskusiju potrudi se da proguglas ko su UF.čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK
Cisti odraz nekulture,nekome koga prvi put vidis reci da je pacenik,ali dobro takvog te vaspitali,mora neko i takav biti.E moj ti paćeniče
O pa nisam znao da imam cast da pricam sa Dany Dyerom,izvinite o veliki gospodine,divim se vasim umetnickim delima.navijač iz fotelje
Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača
Hvala Bogu ja mogu da gledam Zvezdu kada hocu i gde hocu,pa makar i jedno kolo u Evropi,dok vidim vi sanjate o toj LP jos uvek.Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti
vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
Ovi Borcevci postali realni bas k'o navijaci Arsenala.subzero81 je napisao/la:ma da vasi golmani su to sa lakocom ali uz pomoc precki hvatali. Avdukic je izmislio svijet za onu dvojicu. Da je ovo bila utakmica za bodove, vi nikad nebi dali gola. Imali ste samo srece sto se Stupar povrijedio i sto ga mali cina nije zamjenio na pravi nacin.Devil je napisao/la:Prvo da zahvalim i cestitam fudbalerima Borca na fer i korektnoj igri tokom citavoga meca,i osim malo bespotrebnog valjanja nemaju se neke primedbe.
Sto se tice same igre Borca razocaran sam sto je Jagodic krenuo poprilicno defanzivno u ovu tekmu i tako igrao do samoga kraja,ali sam mu isto tako i zahvalan jer smo mogli otprilike da vidimo kako ce to izgledati na prolece jer ce vecina ekipa upravo ovako i igrati.Cekao je Borac priliku iz kontranapada i nekih brzih akcija i docekali su je nakon jednog loseg pasa Isaha,i Kaduovog loseg postavljanja(ne znam ni sam otkud on na stoperu u toj situaciji),da Maletic nakon sjajnog pasa Medjedovica lepo postigne pogodak.Osim toga Borac samo sa distance sutirao ali lagano su hvatali to nasi golmani.Prevagu u ovome mecu ipak je odnela fizicka kondicija igraca jer su Borcevi umrli vec nakon 60-ak minuta,a ove zamene i nisu toliko kvalitetne da mogu da ih nadomeste tako da je Zvezda rutinski odigrala period 60+.
Kod Borca najbolji za mene Medjedovic,odlicno trcanje,pokrvivanje vecine dela veznog reda i bice znacajno pojacanje za ekipu Borca,za mene ovo sto sam video do sada ali i dok je igrao za Sutjesku mnogo bolji igrac od Stanceskog.
Dobri su bili i bekovi koji su uspesno zatvrali nasa krila a i ovaj "Demichelis" nije bio los(pretpostavljam da je to Stakic).
Kurcili ste se vi kontali bolje da Borca nabubamo na punoj marakani nego da nas neko razguzi. Stidite li se sad takvog razmisljanja. Zamalo pa da zijanite. Mogao vam je prosinecki otici sa klupe i prije nego pocne prvenstvo.
A nakon odbijanja od precku je li to lagano hvatanje,ili ultra tesko hvatanje,mislim ako je tesko onda nije problem ni da pohvalis naseg golmana.ma da vasi golmani su to sa lakocom ali uz pomoc precki hvatali.
Za Bajkovica da,za Stamenkovica ne.Avdukic je izmislio svijet za onu dvojicu
Sta bi to vi uradili,digli se kao feniks i onda nas ubili,daj bre pa videlo se da vam je prva postava umrla,zamisli sta bi bilo da se nisu mogle izvrsavati ovolike izmene.Da je ovo bila utakmica za bodove, vi nikad nebi dali gola
****,B92,sportske se citaju,a tamo ozbiljnog komentara nema,nikad niko ozbiljan nije rekao da cemo razbucati Borac.Kurcili ste se vi kontali bolje da Borca nabubamo na punoj marakani nego da nas neko razguzi.
Ne brini se ti,nismo mi Borcevci pa da ga teramo kao MArica.Mogao vam je prosinecki otici sa klupe i prije nego pocne prvenstvo
Cuj ovoga,idi i ti u Banja luku pa komentarisi Borac,igru Borca i navijace.Ako si takav lik oteraj onda i navijace Chelsea odavde u London,Barce u Barcelonu,jer zaboga oni mogu pisati samo u svome gradu.SrdjanBL je napisao/la:Daj molim vas, idite u BG pa komentarisite i Zvezdu i igru zvezde i igrace i navijace... Nas to ovde ne zanima. Samo vam mogu reci da ste nula od ekipe, Boracu, da je ostao sa startnih 11, nebi dali gola do ponoci, onako vam je Jagodic sam otvorio prilaz golu. Jednostavno niste mogli ostvariti pravu priliku 50min. Nema sanse da vi uzmete titulu Partizanu... Da se razumijemo, zaboli me ona stavr i za vama i za Partizanom, samo realno
Uh sto volim kada pricam sa svestranim ljudima,sada smo poceli i lektorisati,fino fino.SrdjanBL je napisao/la:Prvo, tema je FK Borac - Banja Luka... Znaci nemam gdje ici na pravom sam mijestu, mozda si ti pogrijesio?
Drugo, kad naucis pisati mozemo razgovarati.
Pa cekaj neka on napise tako nesta,necu ja da se ljutim kada mi nesta kaze na lep nacin.Esii TM87 je napisao/la:Ruku na srce Devile moras priznati da i nije neka razlika.Samo uzmes primjer koliko ste vi novca potrosili na pripreme,koliko Borac.Vi milion a Borac 100 milja,pa ti skontaj u cemu je fazon.
SrdjanBL je napisao/la:Borac je imao dve precke, zvezda jednu polupriliku i dva gola, ostalo smijesno![]()
![]()
Potrosili ste dva miliona na pojacanja, trenera i ostale prizdarije a go qurac ste, realno.
Mislio sam na pojacanjaDevil je napisao/la:Pa cekaj neka on napise tako nesta,necu ja da se ljutim kada mi nesta kaze na lep nacin.Esii TM87 je napisao/la:Ruku na srce Devile moras priznati da i nije neka razlika.Samo uzmes primjer koliko ste vi novca potrosili na pripreme,koliko Borac.Vi milion a Borac 100 milja,pa ti skontaj u cemu je fazon.
Ali ne prvo sam bio pacenik,levat,pa kloc,pa sam glumio neku silu i sta sve ne i to u samo 4 posta od 2-3 lika,kultura na nivou nema sta.I to nasli da pricaju nakon jedne obicne prijateljske gde je u obe ekipe proslo maltene 40 igraca.
Nisam, to sam rekao u prvom postu poslije utakmicepadobranac1978 je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la:Borac je imao dve precke, zvezda jednu polupriliku i dva gola, ostalo smijesno![]()
![]()
Potrosili ste dva miliona na pojacanja, trenera i ostale prizdarije a go qurac ste, realno.
slazem se,ali si zaboravio reci da su vam igrali na 30 metara od gola pa skoro cijelu tekmu
Ma problem je sto i oni nisu ulozili milione, to su samo price, Zvezda jos zivi od imena, od armije navijaca, od jakog marketinga,vjerujem da u ovom prelaznom roku nije ulozeno puno vise od Borca.Zvezda pokusava svog kapitena prodati godinama al ne moze,da me pogresno ne shvatite Zvezda je jos ispred klubova Premijer lige, al za to je kriv samo nas savez ,jer nam je liga korumpirana,prelose kotirana,mada vjerujem za par godina ako se ovako nastavi da ce Borac,Zeljo,Sarajevo i ostali moci prodati igraca za iste pare kao i Zvezda,da se razumijemo Partizan i Dinamo su misaone imenice....Ne zelim da ulazim u vasu raspravu,ali ti si pametan momak i moras skontati da je ovo za sve Borcevce historiska utakmica...ipak oni gledaju u vas Beogradjane kao nesto sveto i dati jedan go' na najvecem srpskom stadionu za njih prestavlja nesto veliko.
Ali priznao ti ili ne razlika u kvaliteti je minimalna izmedju Borca,Želje,Zvezde,Hajduka,Vojvodine jedino Partizan i Dinamo su svjetlosnu godinu ispred vas,a i nas naravno.Opet cu ponoviti vi ste ulozili oko milion u pojacanja,a mi ne ulozimo u toku 10 godina toliko,kada to pogledas razlika bi trebala biti drasticna,medjutim to nije tako...najbolje se to vidjelo juce.Dzaba Robi ,dzaba milioni tanki ste vi pravo,i vi cete dugo sanjati neke grupe,bilo da su Europa liga,ili Liga prvaka.To su cinjenice i odraz trenutnog stanja.
Znaci i nama,i vama jedini spas je u Regionalnoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.