FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

LEŠINAR
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la LEŠINAR » 21 feb 2011, 08:13

Čiji su navijači Đavoli? Nikad čuo. Jel to Kruševac, Kraljevo, Kragujevac? To veće od Banja Luke :lol:
Ipak ti nisi pri svijesti! :lol:

Pozdrav Batistuta!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

DelijeSever
Kontakt:

Post Postao/la DelijeSever » 21 feb 2011, 08:52

O bre ljudi..Citam ovde kako je PFC daleko od ZVEZDE za jednu svetlosnu godinu itd... blablabla...Koju crnu svetlosnu godinu? Otisli u LS izgubili od svih mogucih,ajde opet razumem to je najjace klupsko takmicenje na svetu..Juce sam bio na tekmi,sjajna atmosfera,nismo imali oko 20 vodja,otisli svi da pozdrave bratski klub Olimpijakos ,i da navijaju sa njima..Sto se tice utakmice,Zvezda je naravno dominirala sve vreme,sam podatak da je imala 68 posto lopte u svojim nogama,govori o NADMOCI Zvezde na ovoj tekmi...Naravno i Borac je odigrao jednu lepu,disciplinovanu bunkericu,pretezno sam nezadovoljan zbog toga,ipak ste se mogli malo vise otvorite,jbg. prijateljska je,ali dobro,tako igra 3/4 timova u J(T)SL ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 09:02

Dejan, BL je napisao/la:Ova Devil glumi neku silu, čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK koliko razumujem a oni nadglasali čak i delije u pojedinim trenucima... E moj ti paćeniče, navijač iz fotelje, Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača i to momci prešli 380 km do tamo a ne kao neki što iz BG došetaju do stadiona poput tih tvojih UF.
Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti, vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko ti je pomogao da napises ovaj post? :roll:
čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK
To nadji gde sam uradio ja odlazim sa foruma,da bi uopste mogao da udjes u diskusiju potrudi se da proguglas ko su UF.
E moj ti paćeniče
Cisti odraz nekulture,nekome koga prvi put vidis reci da je pacenik,ali dobro takvog te vaspitali,mora neko i takav biti. :roll:
navijač iz fotelje
O pa nisam znao da imam cast da pricam sa Dany Dyerom,izvinite o veliki gospodine,divim se vasim umetnickim delima. :roll:
Ja navijac iz fotelje,dobro sada mozda i jesam kada se tice gostovanja ali od 2001-2007.svega 4 propustena gostovanja u domacem prvenstvu,i tri evropske utakmice,da to nije malo puno utakmica za navijaca iz fotelje.Hajde kazi ti svoja gostovanja na PP,najdalje ti bilo u Istocno Sarajevo,ako si i tamo otisao.
Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača
:roll: Ajde se samobanuj sa foruma,da mogu ozbiljni ljudi da pricaju,Lesinara juce kao bio koje srpske navijacke grupe na domacim tekmama. :lol: Nije navijacki forum,ako te zanima dobices pp sa kompletnim referatom o ovome.
Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti
Hvala Bogu ja mogu da gledam Zvezdu kada hocu i gde hocu,pa makar i jedno kolo u Evropi,dok vidim vi sanjate o toj LP jos uvek. :lol:
,
vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
:lol: O hvala,veliko gospodinu Vladi Jagodicu sto nas je spasao blamaze,o hvala ti veliki gospodine,ne znam kako da nadjem nacina da ti se zahvalim. :lol:

Izvinjavam se nadleznima ali na ovakve gluposti se mora reagovati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 09:09

subzero81 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prvo da zahvalim i cestitam fudbalerima Borca na fer i korektnoj igri tokom citavoga meca,i osim malo bespotrebnog valjanja nemaju se neke primedbe.
Sto se tice same igre Borca razocaran sam sto je Jagodic krenuo poprilicno defanzivno u ovu tekmu i tako igrao do samoga kraja,ali sam mu isto tako i zahvalan jer smo mogli otprilike da vidimo kako ce to izgledati na prolece jer ce vecina ekipa upravo ovako i igrati.Cekao je Borac priliku iz kontranapada i nekih brzih akcija i docekali su je nakon jednog loseg pasa Isaha,i Kaduovog loseg postavljanja(ne znam ni sam otkud on na stoperu u toj situaciji),da Maletic nakon sjajnog pasa Medjedovica lepo postigne pogodak.Osim toga Borac samo sa distance sutirao ali lagano su hvatali to nasi golmani.Prevagu u ovome mecu ipak je odnela fizicka kondicija igraca jer su Borcevi umrli vec nakon 60-ak minuta,a ove zamene i nisu toliko kvalitetne da mogu da ih nadomeste tako da je Zvezda rutinski odigrala period 60+.
Kod Borca najbolji za mene Medjedovic,odlicno trcanje,pokrvivanje vecine dela veznog reda i bice znacajno pojacanje za ekipu Borca,za mene ovo sto sam video do sada ali i dok je igrao za Sutjesku mnogo bolji igrac od Stanceskog.
Dobri su bili i bekovi koji su uspesno zatvrali nasa krila a i ovaj "Demichelis" nije bio los(pretpostavljam da je to Stakic).
ma da vasi golmani su to sa lakocom ali uz pomoc precki hvatali. Avdukic je izmislio svijet za onu dvojicu. Da je ovo bila utakmica za bodove, vi nikad nebi dali gola. Imali ste samo srece sto se Stupar povrijedio i sto ga mali cina nije zamjenio na pravi nacin.
Kurcili ste se vi kontali bolje da Borca nabubamo na punoj marakani nego da nas neko razguzi. Stidite li se sad takvog razmisljanja. Zamalo pa da zijanite. Mogao vam je prosinecki otici sa klupe i prije nego pocne prvenstvo.
Ovi Borcevci postali realni bas k'o navijaci Arsenala. :lol: :roll:
ma da vasi golmani su to sa lakocom ali uz pomoc precki hvatali.
A nakon odbijanja od precku je li to lagano hvatanje,ili ultra tesko hvatanje,mislim ako je tesko onda nije problem ni da pohvalis naseg golmana.
Avdukic je izmislio svijet za onu dvojicu
Za Bajkovica da,za Stamenkovica ne. ;)
Da je ovo bila utakmica za bodove, vi nikad nebi dali gola
Sta bi to vi uradili,digli se kao feniks i onda nas ubili,daj bre pa videlo se da vam je prva postava umrla,zamisli sta bi bilo da se nisu mogle izvrsavati ovolike izmene.
Kurcili ste se vi kontali bolje da Borca nabubamo na punoj marakani nego da nas neko razguzi.
****,B92,sportske se citaju,a tamo ozbiljnog komentara nema,nikad niko ozbiljan nije rekao da cemo razbucati Borac.
Mogao vam je prosinecki otici sa klupe i prije nego pocne prvenstvo
Ne brini se ti,nismo mi Borcevci pa da ga teramo kao MArica.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 feb 2011, 10:41

Cestitke Borcu na dobroj prestavi u BG....dokaz da nasi klubovi ne zaostaju puno za susjedima ,cast Partizanu i Dinamu a sve ostalo je u 5 deka.Regionalna liga bi bila pun pogodak.
1921-2011

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 13:45

SrdjanBL je napisao/la:Daj molim vas, idite u BG pa komentarisite i Zvezdu i igru zvezde i igrace i navijace... Nas to ovde ne zanima. Samo vam mogu reci da ste nula od ekipe, Boracu, da je ostao sa startnih 11, nebi dali gola do ponoci, onako vam je Jagodic sam otvorio prilaz golu. Jednostavno niste mogli ostvariti pravu priliku 50min. Nema sanse da vi uzmete titulu Partizanu... Da se razumijemo, zaboli me ona stavr i za vama i za Partizanom, samo realno :D
Cuj ovoga,idi i ti u Banja luku pa komentarisi Borac,igru Borca i navijace.Ako si takav lik oteraj onda i navijace Chelsea odavde u London,Barce u Barcelonu,jer zaboga oni mogu pisati samo u svome gradu. :lol: :roll: Sva sreca pa nisu svi kao ti.
Sta je sada zabranjeno reci sta mislim,ali dobro navikao sam da primam uvrede od navijaca Borca kojima je uvek krivo sto svi Srbi nenavijaju za Borac kada igra protiv klubova iz drugog entiteta.Ja sam lepo napisao svoje vidjenje,a to sto ste vi umisleli da ste licno Manchester United i da su vam navijaci licno Gate 7,Gate 13 to je druga stvar.Jos uzimaju prijateljsku kao merilo necega. :lol: :lol:

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 feb 2011, 14:26

Prvo, tema je FK Borac - Banja Luka... Znaci nemam gdje ici na pravom sam mijestu, mozda si ti pogrijesio?
Drugo, kad naucis pisati mozemo razgovarati. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 15:15

SrdjanBL je napisao/la:Prvo, tema je FK Borac - Banja Luka... Znaci nemam gdje ici na pravom sam mijestu, mozda si ti pogrijesio?
Drugo, kad naucis pisati mozemo razgovarati. 8-)
Uh sto volim kada pricam sa svestranim ljudima,sada smo poceli i lektorisati,fino fino. 8-)
A ti nisi niko i nista na ovome forumu i ne mozes me oterati odavde kada pisem vezano za temu,a to je jucasnja utakmica i vezano za igru Borca.Na to je bio upucen moj prvi post,ali vi ovde krecete da vucete coveka za jezik,pisuci kako je Borac ubio Zvezdu,kako ne bi ovo,ne bi ono.A kada vec to pisete sto ne napisete i kako Borac ne bi dao gola da se igrala jos jedna tekma posle ove,da nije bilo one greske ISaha i predavanja lopte Maleticu. :?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 feb 2011, 15:27

Ruku na srce Devile moras priznati da i nije neka razlika.Samo uzmes primjer koliko ste vi novca potrosili na pripreme,koliko Borac.Vi milion a Borac 100 milja,pa ti skontaj u cemu je fazon.
1921-2011

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 15:31

Esii TM87 je napisao/la:Ruku na srce Devile moras priznati da i nije neka razlika.Samo uzmes primjer koliko ste vi novca potrosili na pripreme,koliko Borac.Vi milion a Borac 100 milja,pa ti skontaj u cemu je fazon.
Pa cekaj neka on napise tako nesta,necu ja da se ljutim kada mi nesta kaze na lep nacin.
Ali ne prvo sam bio pacenik,levat,pa kloc,pa sam glumio neku silu i sta sve ne i to u samo 4 posta od 2-3 lika,kultura na nivou nema sta.I to nasli da pricaju nakon jedne obicne prijateljske gde je u obe ekipe proslo maltene 40 igraca. :roll:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 feb 2011, 15:46

Ne zelim da ulazim u vasu raspravu,ali ti si pametan momak i moras skontati da je ovo za sve Borcevce historiska utakmica...ipak oni gledaju u vas Beogradjane kao nesto sveto i dati jedan go' na najvecem srpskom stadionu za njih prestavlja nesto veliko.
Ali priznao ti ili ne razlika u kvaliteti je minimalna izmedju Borca,Želje,Zvezde,Hajduka,Vojvodine jedino Partizan i Dinamo su svjetlosnu godinu ispred vas,a i nas naravno.Opet cu ponoviti vi ste ulozili oko milion u pojacanja,a mi ne ulozimo u toku 10 godina toliko,kada to pogledas razlika bi trebala biti drasticna,medjutim to nije tako...najbolje se to vidjelo juce.Dzaba Robi ,dzaba milioni tanki ste vi pravo,i vi cete dugo sanjati neke grupe,bilo da su Europa liga,ili Liga prvaka.To su cinjenice i odraz trenutnog stanja.

Znaci i nama,i vama jedini spas je u Regionalnoj ligi.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 21 feb 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 feb 2011, 15:47

Borac je imao dve precke, zvezda jednu polupriliku i dva gola, ostalo smijesno 8-) 8-) 8-) Potrosili ste dva miliona na pojacanja, trenera i ostale prizdarije a go qurac ste, realno. 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 feb 2011, 15:48

SrdjanBL je napisao/la:Borac je imao dve precke, zvezda jednu polupriliku i dva gola, ostalo smijesno 8-) 8-) 8-) Potrosili ste dva miliona na pojacanja, trenera i ostale prizdarije a go qurac ste, realno. 8-)

slazem se,ali si zaboravio reci da su vam igrali na 30 metara od gola pa skoro cijelu tekmu ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 feb 2011, 15:49

Devil je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ruku na srce Devile moras priznati da i nije neka razlika.Samo uzmes primjer koliko ste vi novca potrosili na pripreme,koliko Borac.Vi milion a Borac 100 milja,pa ti skontaj u cemu je fazon.
Pa cekaj neka on napise tako nesta,necu ja da se ljutim kada mi nesta kaze na lep nacin.
Ali ne prvo sam bio pacenik,levat,pa kloc,pa sam glumio neku silu i sta sve ne i to u samo 4 posta od 2-3 lika,kultura na nivou nema sta.I to nasli da pricaju nakon jedne obicne prijateljske gde je u obe ekipe proslo maltene 40 igraca. :roll:
Mislio sam na pojacanja
Lakmus linge :lol:
1921-2011

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 feb 2011, 15:54

padobranac1978 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Borac je imao dve precke, zvezda jednu polupriliku i dva gola, ostalo smijesno 8-) 8-) 8-) Potrosili ste dva miliona na pojacanja, trenera i ostale prizdarije a go qurac ste, realno. 8-)

slazem se,ali si zaboravio reci da su vam igrali na 30 metara od gola pa skoro cijelu tekmu ;)
Nisam, to sam rekao u prvom postu poslije utakmice ;) ;) ;). Ali to je totalno nebitno, jer takva igra je bila dio taktike, igrali smo samo sa jednim napadacem Veljovicem(Nikolicem) cijelu utakmicu. Oni nisu pored ogromnog posijeda lopte uspijeli stvoriti vise od dve prilike na utakmici, mi sto smo imali to smo iskoristili, steta za precku Stajica bila bi to golcina. :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 feb 2011, 15:58

ma znam,sve je to OK ...ali jedna Barca se pati kad se neko brani sa deset igraca,a ne Zvezda ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 feb 2011, 15:58

Joj ljudi što ne kažeš........... Daj bolan Devil, uz dužno poštovanje, griješiš. Da se igrala ta druga utakmica kako ti kažeš, morao bi Borac pobjediti i to sa juniorima. Pa ubili smo vas od 80 do 90 min. Budi iskren pa priznaj.

Problem je što mislite da se živi od stare slave, ali ne prijatelju moj- Tonete sve dublje i dublj, uništiće vas politika čije ste mezimče. Nažalost kažem! Za onog crnca tražite pare koliko košta cijeli tim Borca. S tom namjerom ste nas i zvali u Beograd da pokažete kako ste sa Robijem preporođeni kako je krenulo bolje. Onda bi Borac dizali u nebo kako je to ipak jesenji prvak jedne države ali da je Zvijezda prejaka pa eto. Laži, laži i samo laži kruže oko vas mažu vam oči. Kako braća kažu -dok tapkate u mjestu i gledate iza sebe u 91 i drkate na pančeva i peti penal, ova firma samo raste. Uskore će vam cilj biti izlazak u Evropu. Jadna ekipa jadan fudbal. Ove godine će braća biti iza Partizana (koji je posebna priča) a vi 3.

U ovoj katastrofi od igre pokušavate se izvući sa Borčevim bunkerom :lol: :lol: :lol: Trebali smo skinuti gaće na marakani jel??

Čovječe pogledaj oko sebe, mi iduće sezone igramo kvalif. za Ligu Šampiona a vi???? Samo nemoj reći mi smo je osvojili.

I još nešto niste dizali ovoliku prašinu kada ste pobjeđivali male timove po Crnoj Gori tipa Sutjeska itd.... Zato što ste znali da ste bolji na terenu. Sada ste poniženi svojom igrom. Znate da smo bolji, pa nije valjda teško priznati. Drugo, na toj istoj Marakani gostuju ekipe koje su prije mogle sanjati da igraju drugu ligu SFRJ pa nije bilo ovakvog podcjenjivanja. Kao čast je doći na marakanu. Kome je druže čast? Javoru možda da ali Borcu nikako.

NEKE STVARI SE NE MOGU KUPITI NOVCEM ZA SVE OSTALO TU JE Dr JAGODIĆ

Sportski pozdrav i nadam se da realno možeš sagledati cjelokupnu situaciju. Pozz iz BL!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 feb 2011, 15:59

Ne zelim da ulazim u vasu raspravu,ali ti si pametan momak i moras skontati da je ovo za sve Borcevce historiska utakmica...ipak oni gledaju u vas Beogradjane kao nesto sveto i dati jedan go' na najvecem srpskom stadionu za njih prestavlja nesto veliko.
Ali priznao ti ili ne razlika u kvaliteti je minimalna izmedju Borca,Želje,Zvezde,Hajduka,Vojvodine jedino Partizan i Dinamo su svjetlosnu godinu ispred vas,a i nas naravno.Opet cu ponoviti vi ste ulozili oko milion u pojacanja,a mi ne ulozimo u toku 10 godina toliko,kada to pogledas razlika bi trebala biti drasticna,medjutim to nije tako...najbolje se to vidjelo juce.Dzaba Robi ,dzaba milioni tanki ste vi pravo,i vi cete dugo sanjati neke grupe,bilo da su Europa liga,ili Liga prvaka.To su cinjenice i odraz trenutnog stanja.

Znaci i nama,i vama jedini spas je u Regionalnoj ligi.
Ma problem je sto i oni nisu ulozili milione, to su samo price, Zvezda jos zivi od imena, od armije navijaca, od jakog marketinga,vjerujem da u ovom prelaznom roku nije ulozeno puno vise od Borca.Zvezda pokusava svog kapitena prodati godinama al ne moze,da me pogresno ne shvatite Zvezda je jos ispred klubova Premijer lige, al za to je kriv samo nas savez ,jer nam je liga korumpirana,prelose kotirana,mada vjerujem za par godina ako se ovako nastavi da ce Borac,Zeljo,Sarajevo i ostali moci prodati igraca za iste pare kao i Zvezda,da se razumijemo Partizan i Dinamo su misaone imenice....
A te price da je cast Zvezdi dati go na Marakani, sto su ponavljali i oni amateri od novinara na Areni, ,mislim da je to proslost, jer ne zivi se od slave vjecno, mada Zvezda uspjeva vec neki 5-6 godina, al mislim da je to zivot na aparatima....
Puno srece zelim Zvezdi al ovakvo ponasanje ih nece odvesti nigdje, ipak se treba malo spustiti na zemlju....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 feb 2011, 16:03

Preduhitri me Lesinar ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 feb 2011, 16:04

Pazi mi igramo igru kojom možemo ostvariti rezultat a ne koja odgovara Zvezdi a drugo nije to bilo nikakavo parkiranje autobusa ispred gola i nabijanje lopte što dalje. Nego je igra bila smislena, dali smo lijep gol imali još poneku priliku dvije prečke... A to što su oni držali loptu ništa im ne znači, kad nisu znali šta će s njom.
Onda su nam osakatili 2 igrača pa Vlado vrši nekoliko izmjena i pritisak publike i svašta nešto i primamo golove ali ne od nekih njihovih igrača sa klupe nego od Evandra i Borhe. Mislim sad tražiti od nas da se nadigravamo s njima na marakani pred 20 000 da se upuštamo u neku trku frku sa nekoliko puta manjim budžetom i skromnijim igračkim kadrom nije umjesno.
Slažem se sa onim momkom da je ovo dokaz da Partizan i Dinamo samo odskaču a da sa ovim ostalim klubovima može da se igra i pobjeđuje

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.