Tandem koji ce biti strah i trepet za svaku odbranu premijer lige.
Cisto informativno 4:0
Edit: 5:0
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tandem koji ce biti strah i trepet za svaku odbranu premijer lige.
Hoće li ovo otvoriti oči upravi da ovi igrači ne mogu bez pojačanja I to kvalitetnih pojačanja.Pashoni je napisao/la: ↑22 jun 2022, 19:19Tandem koji ce biti strah i trepet za svaku odbranu premijer lige.
Cisto informativno 4:0
Edit: 5:0
Kad moram sam sebe citirati, dosao Gradimir a sa njim i ljubi Kadra hahhahahaha pa veci antitalenat nije ovde dugo krocio, iz Gornjeg Rahica sunce ti jbm.MMA075 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 20:59BestTransfer & Partners like's this, Ermin Kadric isto lajkaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 jun 2022, 20:39Ma ako je tolika frka oko trenera, spaha i grada tandem neka ih, jaha po meni višak tu, prekomandovati ga u kadete, pionire, ako je već neko moranje da bude tu negdje...
Pa Kadric ni u G.Rahicu (citaj 2.federalna liga) nije bio standardan i bitan igrac
Meni ovo sve izgleda kao da u trku ideš sa golfom 2 koji malo troši, pa ga je jeftino održavati, a trkas se sa ferarijem koji stalno ima goriva. U teoriji se može desiti da se ferari pokvari, ili da naspe loše gorivo, pa da ga golf pretekne. E, u to se nadaju naši iz uprave. Uz to vjeruju da će biti i neki fico
Posušje je stabilno i opstati će, još se pojačavaju a već imaju dobre igrače. Igman dovodi dobra pojačanja, a do početka će sastaviti finu ekipu, a u zimu će dovesti još igrača ako bude škripalo. Ostaju Sloga i Leotar, a čudo bi bilo da dvije sezone zaredom ispadnu po dva kluba iz RS-a tako da, ako se ne pojacamo, može se odmah od prvog kola početi pjevati druga liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.