FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ide Cimi, samo ja mislim da nećemo dobiti ponudu kakvu tražimo i da ćemo se morati zadovoljiti nižom. Ići će i Ivan ako bude bilo kakva pristojnija ponuda.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa radi taj posao hahahamma_hz je napisao/la:Ah pa znaci kao da sam na AFHhilmo je napisao/la:Vjerovatno su skinuli, jako loš snimak je bio pogotovo prvog poluvremena, a onda se čuje i dobacivanje nekog ko sjedi u blizini, utisak je kao da si na istokumma_hz je napisao/la:Kod mene nema utakmice protiv Splita,zadnja mi ova protiv Slobode.![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app...steta sto ga skidose taman kad sam dosao na posao..sta cu raditi veceras do 8 Bog dragi zna..

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A evo gledam ove Lehovce..pa malo malo ruskog "road rage"..hahahaahhhaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I kazu što nam je loše stanje u državi,firmi,klubu... Pa tako su i naše stare uprave odu na posao i gledaju tv. Sve to otkaz treba.
Sabrine mi moje!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: FK Sarajevo
Možda je čovjek čuvar xDBosnianKingdom je napisao/la:I kazu što nam je loše stanje u državi,firmi,klubu... Pa tako su i naše stare uprave odu na posao i gledaju tv. Sve to otkaz treba.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Re : RE: Re: FK Sarajevo
hahaha ma nisam,al stacu brate obavim posao koji imam i ostatak dana blejim..Tracy3McGrady je napisao/la:Možda je čovjek čuvar xDBosnianKingdom je napisao/la:I kazu što nam je loše stanje u državi,firmi,klubu... Pa tako su i naše stare uprave odu na posao i gledaju tv. Sve to otkaz treba.

Nije do mene..eh da su nase uprave analizirale kao ja nase protivnike,nasu ekipu itd itd..gdje bi nam kraj bio--

@kingdom,daju otkaz meni i dodji drugi i isto kao i ja radi..bleji..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 jul 2015, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Braćo je li do mene ili nema ove utakmice još uvijek na bordotv? Pod utakmice posljednju koju mi prikazuje je ona protiv slobode! 

Isto i kod mene,kaze @hilmo da su je mozda obrisali jer je bio los kvalitet i neki frajer se cuje kako dobacuje na snimku sta li..BordoArmy88 je napisao/la:Ljudi je li do mene ili nema ove utakmice još uvijek na bordotv? Pod utakmice posljednju koju mi prikazuje je ona protiv slobode!

FK SARAJEVO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
mma_hz je napisao/la:Ah pa znaci kao da sam na AFHhilmo je napisao/la:Vjerovatno su skinuli, jako loš snimak je bio pogotovo prvog poluvremena, a onda se čuje i dobacivanje nekog ko sjedi u blizini, utisak je kao da si na istokumma_hz je napisao/la:Kod mene nema utakmice protiv Splita,zadnja mi ova protiv Slobode.![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app...steta sto ga skidose taman kad sam dosao na posao..sta cu raditi veceras do 8 Bog dragi zna..
EDIT: Hajd' ukloniću ovo dok me neko nije citirao, da ne bi dušmani zadirali nos gdje mu nije mjesto, ionako je video bio samo za članove kluba

Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 01 jul 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
1946
E FAK
,kakve sam ja srece ,mogao sam oplakati.. 

FK SARAJEVO.

Hocu se ja budit popodne, pa me sve zaobidje.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
hahaah gasi ton!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/amb ... atezu/2413
Gledajte polo majica kod Dzene i Ibraka, imal se ovo gdje kupit? Nisam vidjao ove do sad, da nije nova oprema?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gledajte polo majica kod Dzene i Ibraka, imal se ovo gdje kupit? Nisam vidjao ove do sad, da nije nova oprema?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dobre im ove polo majice kod ibraka i dzene ako ko zna da li se mogu kupit rado bih sebi jednu uzeo? 

04.10.2009 !!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Sto ovo ne prodaju a ne one bajramske
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Aerodromsko
- Kontakt:
Mozes li je malo opisati?BeSha1992 je napisao/la:Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
gledaj ibrakovica Karl-Heinz RummeniggeFrancescoTotti je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/amb ... atezu/2413

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ovakveBeSha1992 je napisao/la:Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, boki86, budzak, Confiance, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, johntravolta123, Kaunas, keli, Napapijri, nedimmmm1337, riki46, sekac i 114 gostiju.