bambus je napisao/la:Kaze Feno da ce se aktivirat na Tusnju.
<3
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bambus je napisao/la:Kaze Feno da ce se aktivirat na Tusnju.
Evo me pasa,crvenim se u vase ime.Nije me bilo jer nisam od sramote smijeo uci na forum,ipak ja s vama dijelim vazduhdvokorak je napisao/la:Lektor moj straight outta podrinjeBosanacGorstak je napisao/la:Samo da podrzim Senada Mujkanovica u borbi sa sljamom i huliganima od 15 godina,neki ih nazivaju i pravim imenom Fukarama.
Dosta je ulica vodila klub,dok su imali redovne plate sutili su i podrzavali upravu,sad kad je klub u krizi i kad navijackoj grupi kasni mjesecna transa,sjetili se da im nevalja Senad.
Ine posustaj Senade ni milimetar.![]()
![]()
![]()
Gdje si ti meni podrinjac? Nije te dugo bilo.
Zamisli. ´Ajde kuci nazad u rodni " <3ipak ja s vama dijelim vazduh
Jel ima u Simin Hanu gdje kakvog kajmaka sira ali da nije prljava zena?BosanacGorstak je napisao/la: Azmir je otisao jer je vidjeo sa kakvim krkanima i balavcima ima posla.Jedini razlog zasto vas Senad ne cijeni jest taj sto je covjek vidjeo da ste za par dnevnica i nekoliko bambuca prodali grupu i klub.Vas par sto sljakate u njegovoj gradjevisnkoj firmi cete ovaj mjesec mozda dobit po cvaju vise na platu i okrenut cete opet pricu.Strahota kakav ste krkanluk navukli na ovaj grad,brukate se a da toga niste ni svjesni..ili mozda jeste
Budite gospoda, kao gospodin Ajdin.redbull93 je napisao/la:Momci mislim da smo suvisni u ovoj raspravi. Pustite 2 strane slobodasa da se prepucaju, a tu ce im se i ovi iz sitija pridruziti.
Krenula laganica o sunni bradicama. Gdje cete?redbull93 je napisao/la:Momci mislim da smo suvisni u ovoj raspravi. Pustite 2 strane slobodasa da se prepucaju, a tu ce im se i ovi iz sitija pridruziti.
Ima nekoliko dobrih pasnjaka,mogu se nahraniti svi pripadnici grupe Fukare.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima u Simin Hanu gdje kakvog kajmaka sira ali da nije prljava zena?BosanacGorstak je napisao/la: Azmir je otisao jer je vidjeo sa kakvim krkanima i balavcima ima posla.Jedini razlog zasto vas Senad ne cijeni jest taj sto je covjek vidjeo da ste za par dnevnica i nekoliko bambuca prodali grupu i klub.Vas par sto sljakate u njegovoj gradjevisnkoj firmi cete ovaj mjesec mozda dobit po cvaju vise na platu i okrenut cete opet pricu.Strahota kakav ste krkanluk navukli na ovaj grad,brukate se a da toga niste ni svjesni..ili mozda jeste
Naravno, to je jedini epitet koji ide uz nas.tuzlak1987 je napisao/la:Budite gospoda, kao gospodin Ajdin.redbull93 je napisao/la:Momci mislim da smo suvisni u ovoj raspravi. Pustite 2 strane slobodasa da se prepucaju, a tu ce im se i ovi iz sitija pridruziti.
tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima u Simin Hanu gdje kakvog kajmaka sira ali da nije prljava zena?BosanacGorstak je napisao/la: Azmir je otisao jer je vidjeo sa kakvim krkanima i balavcima ima posla.Jedini razlog zasto vas Senad ne cijeni jest taj sto je covjek vidjeo da ste za par dnevnica i nekoliko bambuca prodali grupu i klub.Vas par sto sljakate u njegovoj gradjevisnkoj firmi cete ovaj mjesec mozda dobit po cvaju vise na platu i okrenut cete opet pricu.Strahota kakav ste krkanluk navukli na ovaj grad,brukate se a da toga niste ni svjesni..ili mozda jeste
Pasnjake prepustamo doseljenicima neka se osjecaju kao da su u rodnom mjestu.BosanacGorstak je napisao/la: Ima nekoliko dobrih pasnjaka,mogu se nahraniti svi pripadnici grupe Fukare.
Penaltiky je napisao/la:Zašto je ppodrinjski Pacov toliko očaran zaposlenjem u TC pa ga stalno spominje.
Znači za očekivati je jedan eksplozivan nastupbambus je napisao/la:Kaze Feno da ce se aktivirat na Tusnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.