FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slazem se za Tatka, nikad mi nije bio nesto kao igrac, mrtvi prosjek bh lige. Navijacima sarajeva se umilio borbenoscu koju je pokazao na utakmicama.. Al brate, i kallasi je borben svaku tekmu koju odigra, pa hocemo i njeg u prvih jedanaest.
Barbaric-Stepanov! Nato alijansa!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se za Tatka, nikad mi nije bio nesto kao igrac, mrtvi prosjek bh lige. Navijacima sarajeva se umilio borbenoscu koju je pokazao na utakmicama.. Al brate, i kallasi je borben svaku tekmu koju odigra, pa hocemo i njeg u prvih jedanaest.
Jel neko misli da su Stepo i Barba dovedeni da sjede na klupi ??!!

-
- Kontakt:
Ma Tatko je jedan prosjek , vidjet cete kad ode negdje , on sigurno ne moze u splitu igrat , al haj , navijaci moraju da se odviknu od ovih starosjedilaca , dolaze bolji i jaci , sve je teze biti igrac Sarajeva !!
Jos Ikande i golman( Delac ili neko drugi) i to je to! ništa nam više ne treba zasad... ako bude i odlazaka imamo adekvatne zamjene,sto je veoma vazno!
Nije to brate da ga neko ne podnosi.On osim srčanosti i borbenosti, ima malo toga za ponuditi u ovome što mi želimo i tražimo.Dakle pojačanje za neke ekipe PL ali ne i za nas.Head je napisao/la:Ti bas ne podnosis kapitena...kinosvra je napisao/la:Ti o fudbalu veze nemas...amorovski je napisao/la:Tatko je Puyol za Barbarica![]()
Za Tatka su Kovacevic i Mihojevic Nesta i Maldini, a za Barbu i da ne govorim.
Razlika izmedju Stepanova i Barbe i Tatka je kao izmedju C. Ronalda i Purica.
Tatko je smijesan stoper, i daj Boze da ga uvalimo bilo kome, za bilo kakve pare...i 50 000 eura je super.
I ja sam misljenja da je Tatko bolji od Barbarica. U ovoj ligi Tatko je medju 3 najbolja stopera.
Moje je mišljenje da će Barbarić biti veće pojačanje i od Stepanova!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nije da ne podnosim, bas ga gotivim, super je momak ali nema mjesta trenutno u Sarajevu.Head je napisao/la:Ti bas ne podnosis kapitena...kinosvra je napisao/la:Ti o fudbalu veze nemas...amorovski je napisao/la:Tatko je Puyol za Barbarica![]()
Za Tatka su Kovacevic i Mihojevic Nesta i Maldini, a za Barbu i da ne govorim.
Razlika izmedju Stepanova i Barbe i Tatka je kao izmedju C. Ronalda i Purica.
Tatko je smijesan stoper, i daj Boze da ga uvalimo bilo kome, za bilo kakve pare...i 50 000 eura je super.
I ja sam misljenja da je Tatko bolji od Barbarica. U ovoj ligi Tatko je medju 3 najbolja stopera.
Ovaj klub mora ici naprijed, prosla godina nam je pokazala da nismo toliko dominantni koliko smo mislili da cemo biti, a ponajvise zbog slabe odbrane.
A ruku na srce kapiten je tu u Barica bio najslabija karika.
A to jel' sad on u ovoj ligi, najbolji ili medju 3, 5 najboljih stopera nam je totalno nebitno.
Nama je cilj da se izdignemo iz ove lige, aBd u naredne 2-3 godine je cilj da budemo dominantni u domacem prvenstvu i da pokusamo upasti u grupe Evropskih takmicenja.
A to s Tatkom, Baricem, Kallasijem, Proticem pa i Puzigacom nije moguce.
Tako je svrakino, istog sam misljenja. Svaka cast Tatku za srce i borbenost, ali mi moramo naprijed.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
I vecina trenera misli da Tatko nema kvalitete za Sarajevo.Srcanošću i borbom to pokusava nadoknaditi,i u Premijer ligi mu to nekako i ide.Ali kad se sjetim Zebe i one šprdancije,mene stid majkemi.U posleratnoj historiji FK.Sarajeva, teško je naći goreg stopera.
Upkos svemu Tatko je naš kapiten,i tako se snjim treba i ophoditi.
Upkos svemu Tatko je naš kapiten,i tako se snjim treba i ophoditi.
Potpisat če Ikande
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Cimi onda ide 100%RN87 je napisao/la:Potpisat če Ikande
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Cimirot se ubio za Bundeslige, on je baš onaj radnik na terenu i za njeg ne postoje izgubljene lopte, a to se u Švaba cijeni itekako, plus što zna lopte.. Obavezno stavit u ugovor 25 % od sljedećeg transfera, jer jednom kad odeš tamo nema povratka do 30e, u najgorem slučaju posudba u 2. Budesligu, a ja imam osjećaj da će se on tamo drama uklopit i abd da istrči na SGL arenu 15.8. 

Re: Odg: FK Sarajevo
Odgledah ovu utakmicu i ništa specijalno se nije vidjelo. Što je bilo za očekivati jer se mnogo mjenja i nek nove varijante se probavaju.
Nije mi se svidjelo reagovanje na visok presing, na početku drugog poluvremena smo se doveli u kednu bezizlaznu situaciju i kao da nije bilo riješenja a bilo ga je. Raditi na otklanjanju tih problema.
Bilo je nekih tečnih i finih akcija, recimo ona kod gola, pa kod poništenog gola....
Bekić (novi) i Radovac su izveli jednu finu akciju "na prvu" pred kraj utakmice. Moglo bi od ovog Bekića biti nešto.
Smiješna situacija je bila kad su Stepanov, Okić i Bekić ulazili, Stepanov pored Bekića ko regal pored cipelara.
Ako se imamo pravo nalo požaliti na snimak, s obzirom da ga mi imamao pa kakav je da je, mora to malo bolje, makar na nivo onih iz Turske.
Nije mi se svidjelo reagovanje na visok presing, na početku drugog poluvremena smo se doveli u kednu bezizlaznu situaciju i kao da nije bilo riješenja a bilo ga je. Raditi na otklanjanju tih problema.
Bilo je nekih tečnih i finih akcija, recimo ona kod gola, pa kod poništenog gola....
Bekić (novi) i Radovac su izveli jednu finu akciju "na prvu" pred kraj utakmice. Moglo bi od ovog Bekića biti nešto.
Smiješna situacija je bila kad su Stepanov, Okić i Bekić ulazili, Stepanov pored Bekića ko regal pored cipelara.

Ako se imamo pravo nalo požaliti na snimak, s obzirom da ga mi imamao pa kakav je da je, mora to malo bolje, makar na nivo onih iz Turske.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Odgledah i ja maloprije cijelu tekmu. Relativno mrtva i dosadna utakmica, da nebi komentara u pozadini ne bih je ni odgled'o do kraja
Izgleda da je istok mala maca za Ibraka i ekipu kad se naklate na mahača i beka
Barić baš fino odigr'o, Dulja isto. Bekić novi je borben, vidi se da hoće da se dokaže i da ima motiv, par puta je fino centrirao i čini mi se da bi bio bolji da igra na beku nego na krilu, mada ja i dalje ne očekujem previše od njega. Vidjećemo kako će se pokazati na ostalim pripremnim a i poslije kad krene prvenstvo. Meša realno tanak, ali svakako nije ova utakmica nikakav pokazatelj. Miloš je imao par dobrih poteza, pogotovo na početku.
Da hoće biti kakav stream sa Rijekom kad budemo igrali...

Barić baš fino odigr'o, Dulja isto. Bekić novi je borben, vidi se da hoće da se dokaže i da ima motiv, par puta je fino centrirao i čini mi se da bi bio bolji da igra na beku nego na krilu, mada ja i dalje ne očekujem previše od njega. Vidjećemo kako će se pokazati na ostalim pripremnim a i poslije kad krene prvenstvo. Meša realno tanak, ali svakako nije ova utakmica nikakav pokazatelj. Miloš je imao par dobrih poteza, pogotovo na početku.
Da hoće biti kakav stream sa Rijekom kad budemo igrali...
1946
Tatomirović i Puzigaću prodat ako dođu normalne ponude. Prvom je ovo vrhunac (kapiten) 4 godine je već tu red je da se proda i da lično zaradi koji dinar. Drugi isto tako uš'o u 30 godinu, zauhar i koja stotina hiljada za njega - taman da i on zaradi ko i Ivan. Potpisom Ikandea i golmana mislim da nam treba i lijevi bek pogotovo ako se Boja proda.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ne gurajte Cimija u Hamburg, ako ima ta neka ponuda od Basela to bi mu bio pun pogodak za karijeru.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- moustapha
- Kontakt:
Tesko da je Basel aktuelan jos uvijek. Doveli su Kuzmanovica.Buzdovan je napisao/la:Ne gurajte Cimija u Hamburg, ako ima ta neka ponuda od Basela to bi mu bio pun pogodak za karijeru.
#divovi
Kod mene nema utakmice protiv Splita,zadnja mi ova protiv Slobode.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Vjerovatno su skinuli, jako loš snimak je bio pogotovo prvog poluvremena, a onda se čuje i dobacivanje nekog ko sjedi u blizini, utisak je kao da si na istokumma_hz je napisao/la:Kod mene nema utakmice protiv Splita,zadnja mi ova protiv Slobode.![]()

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ah pa znaci kao da sam na AFHhilmo je napisao/la:Vjerovatno su skinuli, jako loš snimak je bio pogotovo prvog poluvremena, a onda se čuje i dobacivanje nekog ko sjedi u blizini, utisak je kao da si na istokumma_hz je napisao/la:Kod mene nema utakmice protiv Splita,zadnja mi ova protiv Slobode.![]()
![]()

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 jul 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HyperOS, laznokrilo i 30 gostiju.