Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
avenija je napisao/la:FK Mladost Kikaci Ko god hoce “face to face” i da se razgovara o svim temama bujrum da odma termin dogovorimo .
![]()
**** će vas Sisoje samo kad pozajmice zatraži, e onda aBd ide ključ u bravu.Penaltiky je napisao/la:Nismo mi otjerali Sisoju, Sisoja je sam otišao koristeći to ko predizbornu kampanju, misleći da će izbiti Jasminu glasove tako. Pa je tako onog zalizanog nacistu podržavao misleći da će ga dovesti na vlast.redbull93 je napisao/la:Kad i ne dodju u Zenicu![]()
Glupi su ispali sto su otjerali sisoju, covjek ih vratio u zivot. Sad bi 10x bolji bili sigurno, al zato sad imaju gradskog rivala sitija. Sve vise ljudi prelazi gledati siti.
Mosa Amawsvrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
mi smo vaš Amar Osim, poklonite se kmetovi, evropu smo vam dali u ruke...svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
bwwwwwwwwwwwwwwwmiky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
Opet smo 3 i s -20miky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
ja eto vi ćete nas zajebat sa 7 i po miliona duga a mi puni ko el doradoMocMahale444 je napisao/la:Opet smo 3 i s -20miky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.![]()
Mi imamo sabur, bice to bolje. Jos ove sezone se bahatite sitnim vezom i onda ko mekinjasi u rupu.
Ja sam se sthesomiky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
"Sisaj", pravi srpski sleng, ocekivan. Je li mi ziv Kusturica ? Jesi li ga sreo ?dvokorak je napisao/la:Sisaj podrinjac <3VolimTz je napisao/la:Hajde što lažeš čovjeka ali što lažeš sebe.dvokorak je napisao/la: Hodali ste po Ircu a ne po gradu.
Edit : Je li sunčano u Višegradu ?
svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()
Denchi je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.