Stipu se nas. Eno ide Klafa,vodi Gruzijce i Irance da vas sataru. P ktome najvaznije vam je da odete do bakija,da vidite je li vam sve poplacano.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Poprilicno ste optereceni sa nasim ispadanjem .Ispisete po 50 postova o tome, na dvenoj bazi... al sve stipu se nas, jelde
I ako ispadnemo, prihvaticemo i idemo dalje. I to je za ljude. Igra se fudbal i u federalci
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo o zelji pisu..
Jbg,cekam vas da opet ispadnete od 1977,tako da je radost razumljiva. Znas ,kako kazu u Srbiji : Dvaput se covjek veseli u zivotu. Kad dobije sina i kad pokopa zenu.
ofsajd posusja?
11 na tabeli, ejj velikan Zeljeznicar, 11 na tabeli. A njegovi tkzv navijacu ovdje po cijeli dan verglaju Mirvic, Ajla, dodijeljene titule, Vico, koliko nas je doslo na utakmicu, nadaju se najvecoj mogucoj kazni i jos vecoj od moguce, da bi mogli provocirat... Idite spasavajte svoj klub, vidite li vi uopste gdje se nalazite, jeste li svjesni toga? Pa Zeljeznicar je klub koji je poznat sirom Jugoslavije bio, sad otidji u bilo koju zabit Juge pitaj, ove starije naravno, nabroj 5 klubova, od 10 ljudi, 9 ce ih nabrojat Zeljo ( i to tepajuci Zeljo ), a ne ispravno Zeljeznicar. I njegovi navijaci nista, po cijeli dan ovdje blebecu Mirvic, Ajla, Vico... i u krug. Zamislite samo da je Hajduk ili Dinamo, Partizan ili Zvezda na tom mjestu na tabeli, pa gorilo bi sve, a ove nase komsije nista. Boga mi, aferim, samo tako nastavite, ovo kako sad izgleda necete jos dugo.
since 1973
-
scudetto89
- Kontakt:
-
Direktorcic
- Kontakt:
Denis Coric novi Fedja Dudic ako ne i bolji
Zamisli da dođeš u situaciju da moraš navijati u tekmama za gradskog rivala da ti ne bi ispao iz lige.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Posušje malo po malo i eto ih skoro u borbi za evropu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Pa realno pitari nas još drze.3 bobe na Grbavici,uzese 2 bobe Igmanu i juce maznuse Goska.Samo tako komsije nastavite.Uvjek je komsija bio najpreci.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Je li se vama promjenuo rd live gdje se mogu utakmice gledat
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
jurisicduska
- Kontakt:
To je to.
Nek pobjeđuju ove levate, mi cemo njih šibati i lagano opstajemo
Ekipa kojoj ovaj Zeljo uvali 3 komada je sprdnja ziva, to jedino oni sebi dozvoljavaju
-
scudetto89
- Kontakt:
Jos ako mi dobijemo tuzlu, vi veleza za vas nema onda krize, opstanak je siguran
04.10.2009 !
Ko će sad durati 14 dana bez lige...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ali ovo treba ostati zlatnim slovima upisanim, sta je nas virto izgovorio i kome se i za sta ruga
Pokazes ovo ljudima i stavia za primjer izreku “prvo pometi ispred svojih vrata”.
VIRTO MI Te volimo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- TurkishAirlines
Nece nama Drina biti granica
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Balorda, fanaticoszg, Jet2Holiday, plisek, Rade Paprica 9 i 20 gostiju.