FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Slobodi pod hitno treba pomoć nadležnih struktura, prvenstveno načelnika općine koji vas čini mi se godinama obmanjuje i stavlja na marginu. Sport u BiH je svugdje na niskim granama ali Tuzla kao sportski uspješni grad sa nogometnim, košarkaškim bivšim kolektivima je dokaz najvećeg javašluka. Navijači moraju nešto pokrenuti inače teško će biti dalje! Danas utakmica dobra, Sarajevo objektivno bolje, rezultat zaslužen, i jedina je mrlja Vojvodić koji nije dorastao gradu Tuzli ni Slobodi.
Info za tebe nisu studenti,TRUST je napisao/la:Ja cuo neki lik na A sektoru prica ko napali neki 3,4 momka sto su navijali za Sarajevo pa dosta se drotova okupilo, vjerovatno opet neki studentifasovali što navijaju za Sarajevo il neki iz okolnih mjesta, naravno ako je istina što je momak pričo. I moram reći ako je ovo razlog odlaska pola ekipe sa tribine glup je razlog, nervira me to ganjanje nekih studenata što navijaju za Sarajevo pa ljude udarati, došli momci gledat tekmu u miru i fasuju. Jos jednom ako je ovo istina sto je momak prico

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovog Vojvodica treba udaljit iz fudbala i budale slicne njemu...
Zalosne su ovakve izjave. Cuj ostecena Sloboda, hladno rece lik
Neko ko nije gledao utakmicu, mogao bi i povjerovati, sto ipak s druge strane stvara i nepotrebnan naboj i netrpeljivost...
Sto mu ovo treba?
A gol protiv Slavije u 96. minuti, nakon sto je duboko istekla nadoknada je naravno bio regularan za njega...dobro se sjecam te izajve, kao : "Sta hoce gosti, zasto se bune"?
Potpuno zasluzena pobjeda Sarajeva. Na snagu i neki kvalitet vise koji imamo, dok je kod Slobode, iako po imenima ima solidnu ekipu, evidentan nedostatak fizicke spreme i ukoliko se to ne popravi, bice vrlo nezgodno za njih...
Zalosne su ovakve izjave. Cuj ostecena Sloboda, hladno rece lik

Sto mu ovo treba?
A gol protiv Slavije u 96. minuti, nakon sto je duboko istekla nadoknada je naravno bio regularan za njega...dobro se sjecam te izajve, kao : "Sta hoce gosti, zasto se bune"?

Potpuno zasluzena pobjeda Sarajeva. Na snagu i neki kvalitet vise koji imamo, dok je kod Slobode, iako po imenima ima solidnu ekipu, evidentan nedostatak fizicke spreme i ukoliko se to ne popravi, bice vrlo nezgodno za njih...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Druže neki momak je snimao cijelo prvo poluvrijeme pa će vjerovatno uskoro izaći. Ako hoćeš info kakav od danas javi na PP.SaltCityAttack je napisao/la:bilo je vao jos navijac akoji nisu mogli tu stat sto se moze tamo i vidjeti ebiga..bi;a je fin brojka u prvom poluvremenu

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
eno postavio je, imate po fejsu.
De ba ljudi sta se sad prepirete oko sudjenja, Sarajevo je za nijansu bilo spremnije od nas i to se mora priznati, ja sam bio na utakmici i dobro znam kako je bilo, nasi su imali 2 100 % sanse i nisu je znali iskoristit , dok je Sarajevo imalo vise prilika, ne znam jel bio opsajd ili nije jer to nisam vidio sa ugla odakle sam ja gledao utakmicu, mora se cestitat Sarajevu na pobjedi a mi idemo dalje, opet mislim da nismo lose odigrali kad se zna da pola igraca u prvoj postavi su novi igraci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam sve zvao sam ja na tel u toku utakmice..neki se nisu ni mogli javiti u drugom poluvremenu zbog situacije ebajiga..a ti nasi tuzlanski drotovi u pm
..A.C.A.B

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 mar 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
HAHAHAHAH e cuj "CAK 30"...HAHAHAHA e sto me nasmija drug ,svaka ti cast...VolimTz je napisao/la:Info za tebe nisu studenti,TRUST je napisao/la:Ja cuo neki lik na A sektoru prica ko napali neki 3,4 momka sto su navijali za Sarajevo pa dosta se drotova okupilo, vjerovatno opet neki studentifasovali što navijaju za Sarajevo il neki iz okolnih mjesta, naravno ako je istina što je momak pričo. I moram reći ako je ovo razlog odlaska pola ekipe sa tribine glup je razlog, nervira me to ganjanje nekih studenata što navijaju za Sarajevo pa ljude udarati, došli momci gledat tekmu u miru i fasuju. Jos jednom ako je ovo istina sto je momak pricoa do D tribine je došlo da ih je čak bilo 30 i u tom trenutku raja je poletila tamo.

da nema zabrane na bi doslo sigurno "CAK"..600 minimum..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A jeste care ja kad sam zvao znam da mi je lik rekao da valjda ima tamo 20-30 hz koji su tu negdje oko stadiona..eh sad je li to samo neko bubno tamo medju masom ili ne to ne znam...bilo kako bilo A.C.A.B je vec tu medju Fukarama u drugom poluvremenu odradio ono sto odavno rade, tako da je to prvo sto je u ovom trenutku najbitnijemma_hz je napisao/la: HAHAHAHAH e cuj "CAK 30"...HAHAHAHA e sto me nasmija drug ,svaka ti cast...![]()
![]()
da nema zabrane na bi doslo sigurno "CAK"..600 minimum..![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Rekao sam to zbog toka informacije, prvo je bilo 4 pa je onda došlo ČAK do brojke od 30, tj. kako se šire babine priče. Da je veći stadion haman bi na drugu stranu došla info o 100 Hz. O tome se radi.mma_hz je napisao/la:HAHAHAHAH e cuj "CAK 30"...HAHAHAHA e sto me nasmija drug ,svaka ti cast...VolimTz je napisao/la:Info za tebe nisu studenti,TRUST je napisao/la:Ja cuo neki lik na A sektoru prica ko napali neki 3,4 momka sto su navijali za Sarajevo pa dosta se drotova okupilo, vjerovatno opet neki studentifasovali što navijaju za Sarajevo il neki iz okolnih mjesta, naravno ako je istina što je momak pričo. I moram reći ako je ovo razlog odlaska pola ekipe sa tribine glup je razlog, nervira me to ganjanje nekih studenata što navijaju za Sarajevo pa ljude udarati, došli momci gledat tekmu u miru i fasuju. Jos jednom ako je ovo istina sto je momak pricoa do D tribine je došlo da ih je čak bilo 30 i u tom trenutku raja je poletila tamo.
![]()
![]()
da nema zabrane na bi doslo sigurno "CAK"..600 minimum..![]()
- diplomatija
- Kontakt:
onaj olosi se moraju kazniti za ponasanje, ne moze nista na silu, pa tako ni bodovi, a relano ne moze uvijek sudija biti kriv i to uvijek vojvodicu, situacija u nasem fudbalu se dosta promijenila i to na bolje, ne treba dozvoliti onakvim kao sto su dedic i vojvodic da ruse to, svjesni su i oni toga, ali gluposti rade samo da bi se ulizali navijacima u trenucima rasula i prospasti
Ma salim se drug,ne moras objasnjavati heehhe..razumjeli smo se..a svi znamo da bi nas doslo najmanje 600..tu se ne salim..

FK SARAJEVO.
s danasnjim porazom ste mnogo otezali sebi situaciju,postenu akciju niste napravili
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
mma_hz je napisao/la:Ma salim se drug,ne moras objasnjavati heehhe..razumjeli smo se..a svi znamo da bi nas doslo najmanje 600..tu se ne salim..![]()
Ma ova zabrana ništa nije dobro donijela, glupost, samo veći belaj jer svi dolaze u kežualu ali se opet brzo prepoznaju. S druge strane znao sam da vas nemože doći više od 20 jer su zatvoreni prilazi gradu i svaki sumnjivi Bus ili kombi se provjerava.

@zeljo1 - Kao da sam ja igrao j.e.b.o.g.a ti.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma i ovi sa "tribine",bezze napravili belaj,ja prolazim,tj.vracam se na svoje mjesto kad vidim ovi nasi se svadjaju sa drotovima,psuju im mater,kad odjednom 100 ljudi sa navijacke tribine dolazi i je.u gore mater ovim,navodno vidjenim,hordasima...
al' vidio sam da je i jedan momak flasu "popio",pa su vjerovatno zato onako reagovali...
btw,igra u prvom poluvremenu (ne)jednaka cak i sa ekipama iz kantonalnih rangova,dok su u drugom imali nesto vise od igre,pocelo je to od noge do noge,pa se i stvorilo nekoliko lijepih prilika,al' jbg-a....Mesanovic imao jednu sjajnu priliku u prvom.Sam na golmana isao,lobov'o ga i zamalo preko gola.U drugom mladi Salihovic sa 2m nije uspio poslati loptu iza ledja,Adilovica i to je Slobodu na kraju i kostalo,mada smo glat mogli 5-icu primit sa onakvom igrom iz prvog poluvremena,kad su gosti i pravili te silne prilike,ponajvise zbog impotentne odbrane koja bez Joguncica lici na sve,samo ne na odbranu...
Jedino danas prolazne ocjene bi mogli dobit:Salihovic,Smigalovic,Mujkic(mada je kriv kod gola,al' brat bratu 3-4 zicera je skinuo),te mali Mesanovic,koji se najvise zalagao...Tu je i Rizvanovic nesto pokusavao...
Ubjedljivo najgori je onaj Hadzic pa lik je dobio 15-ak lopti i je.o ja mater ako nije najmanje 10 upropastio+sto je ispadao k'o zadnji debil u svakom napadu Sarajeva,ne znam zato je uopce igrao,kad je mali Civic(koji,napominjem,zbog nekih razloga nije bio ni na klupi)za njega doktor nauka sto se tice ofanzive,centarsuta,a bgm i defanzive...

btw,igra u prvom poluvremenu (ne)jednaka cak i sa ekipama iz kantonalnih rangova,dok su u drugom imali nesto vise od igre,pocelo je to od noge do noge,pa se i stvorilo nekoliko lijepih prilika,al' jbg-a....Mesanovic imao jednu sjajnu priliku u prvom.Sam na golmana isao,lobov'o ga i zamalo preko gola.U drugom mladi Salihovic sa 2m nije uspio poslati loptu iza ledja,Adilovica i to je Slobodu na kraju i kostalo,mada smo glat mogli 5-icu primit sa onakvom igrom iz prvog poluvremena,kad su gosti i pravili te silne prilike,ponajvise zbog impotentne odbrane koja bez Joguncica lici na sve,samo ne na odbranu...
Jedino danas prolazne ocjene bi mogli dobit:Salihovic,Smigalovic,Mujkic(mada je kriv kod gola,al' brat bratu 3-4 zicera je skinuo),te mali Mesanovic,koji se najvise zalagao...Tu je i Rizvanovic nesto pokusavao...
Ubjedljivo najgori je onaj Hadzic pa lik je dobio 15-ak lopti i je.o ja mater ako nije najmanje 10 upropastio+sto je ispadao k'o zadnji debil u svakom napadu Sarajeva,ne znam zato je uopce igrao,kad je mali Civic(koji,napominjem,zbog nekih razloga nije bio ni na klupi)za njega doktor nauka sto se tice ofanzive,centarsuta,a bgm i defanzive...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
- Kontakt:
Rekao sam to zbog toka informacije, prvo je bilo 4 pa je onda došlo ČAK do brojke od 30, tj. kako se šire babine priče. Da je veći stadion haman bi na drugu stranu došla info o 100 Hz. O tome se radi.[/quote]
Pitao sam baš prijatelja iz Tuzle, on je tu bio, kaže neka se djeca potukla, ništa strašno, samo se onda prošila vijest i onda je raja na kapiju naletila, ali on kaže ništa specijalno, više treba brinuti fizička priprema ekipe, ima tu dobri igrača, samo da su fizički jači i treba jedan kvalitetan veznjak koji će znati to povezati, ono je danas bilo loše, i po meni Hadžić i Rizvanović najslabiji, vjerujem da imate boljih juniora
Pitao sam baš prijatelja iz Tuzle, on je tu bio, kaže neka se djeca potukla, ništa strašno, samo se onda prošila vijest i onda je raja na kapiju naletila, ali on kaže ništa specijalno, više treba brinuti fizička priprema ekipe, ima tu dobri igrača, samo da su fizički jači i treba jedan kvalitetan veznjak koji će znati to povezati, ono je danas bilo loše, i po meni Hadžić i Rizvanović najslabiji, vjerujem da imate boljih juniora
Sloboda nespremna,neuigrana, sarajevo lose, da su prosli "pripreme" kao sloboda nebi boda nigdje uzeli,sudjenje dobro mada ovako slobodi nikad nebi sudio u gostima (valjda je tako zbog tv prijenosa) sve u svemu x je realan al sta je tu je, idemo slobodo po bod(ove) na strani!
SLOBODA DO GROBA!!!
SLOBODA DO GROBA!!!
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Po čemu si zaključio da je loše ?BatvasTZ je napisao/la:Sloboda nespremna,neuigrana, sarajevo lose, da su prosli "pripreme" kao sloboda nebi boda nigdje uzeli,sudjenje dobro mada ovako slobodi nikad nebi sudio u gostima (valjda je tako zbog tv prijenosa) sve u svemu x je realan al sta je tu je, idemo slobodo po bod(ove) na strani!
SLOBODA DO GROBA!!!
Sarajevo bolje, sto je bilo i realno za ocekivati. Sloboda tesko sa ovom ekipom moze nesto napraviti. Otpatci iz drugih ekipa namamljeni foluskom o nekakvim parama realno ne mogu pruziti nista vise. Sudija odlican, da hoce ovako suditi na svim utakmicama bh. fudbal bi se za kratko vrijeme oporavio. Teren također vrlo dobar, svaka cast domacinu za to.
Ubjedljivo najjaci detalj na utakmici je lik sa motorkom.... placam za njegovu sliku
Tuzlaci, znam da vam je tesko zbog poraza ali glavu gore, ako nista ima neko kome je ovaj vas poraz jos teze pao
Na zalost, tek sad cete se suociti sa problemima. Ali, nekad se problemi moraju rijesiti, tjeranjem prasine pod tepih necete dobiti nista
Ubjedljivo najjaci detalj na utakmici je lik sa motorkom.... placam za njegovu sliku

Tuzlaci, znam da vam je tesko zbog poraza ali glavu gore, ako nista ima neko kome je ovaj vas poraz jos teze pao

Na zalost, tek sad cete se suociti sa problemima. Ali, nekad se problemi moraju rijesiti, tjeranjem prasine pod tepih necete dobiti nista

ma bjezi ba lik se napio zemlja, gore hoce da sjece drvece. Dolazi mu gore murija, nista mu ne smiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.