Evo da te muhovic nije namlatio prije par dana istim rezultatom pa hajdepesmaster je napisao/la:Šta da ti odgovorim ? Ja ne gubim , prema tome nemam adekvatan odgovor
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
..pitaj ga kako ga je Nocerino iznerviraoToxicity je napisao/la:Evo da te muhovic nije namlatio prije par dana istim rezultatom pa hajdepesmaster je napisao/la:Šta da ti odgovorim ? Ja ne gubim , prema tome nemam adekvatan odgovor
Ne znam cemu nerviranje i pljuvanje po patchu. Pa ja sam sampion u nevjerovatnim rezultatima, jednu gubim 5 razlike, drugu dobijem, igramo radi zabave 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nekad te hoce nekad nece.Ne mozes svaku pobijedit.I ako ces plakat poslije svake tekme,bunit se,vrijedjat,prozivat odma napusti ligu.Pa de vise u tim glavama skontajte da se zafrkavamo,igramo,zezamo,neces dobiti 10 hiljada maraka ako osvojis ligu jbt zivot.Sta je ovo.Ovo se odnosi na sve one koji se nesto bune,svadjaju i tako to.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
+1AgresivnoDjubre je napisao/la:Nekad te hoce nekad nece.Ne mozes svaku pobijedit.I ako ces plakat poslije svake tekme,bunit se,vrijedjat,prozivat odma napusti ligu.Pa de vise u tim glavama skontajte da se zafrkavamo,igramo,zezamo,neces dobiti 10 hiljada maraka ako osvojis ligu jbt zivot.Sta je ovo.Ovo se odnosi na sve one koji se nesto bune,svadjaju i tako to.
Liga je prije svega napravljena iz razloga druženja forumaša, ali neki se previše napale
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
toma cini mi se da te prozivaju ovdje neki pojedinci 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Haha , ma ljubomorni na moje individualne uspjehe .. pokušavaju nelegalnom metodom omesti moj uspjeh !
Sloboda Tuzla !!!
pozz raja
dali bi mi neko mogao slikati map.txt od stadiona naskidao sam stadiona al nezz pravilno popisati stadione
ako vam nije problem na brzaka jedna fotka
unaprijed hvala
dali bi mi neko mogao slikati map.txt od stadiona naskidao sam stadiona al nezz pravilno popisati stadione
ako vam nije problem na brzaka jedna fotka
unaprijed hvala
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Evo još jednom tutorial za one što ne postavljaju dobro SS - ove ili nisu razumjeli kako treba.
Znači prvi korak je da uđete na Imageschack (mislim da je potrebna registracija) i da uploadate željenu sliku.
Primjer br. 1
Nakon što uspješno uploadate željenu sliku idete na MyImages koja se nalazi na kraju
Primjer br. 2
Nakon toga označite sliku kliktanjem kao na primjeru br. 3 i zatim u desnom uglu idete Get code for Forums, izbaci vam željeni URL koji čitav kopirate i stavite na forum.
Primjer br. 3
Znači prvi korak je da uđete na Imageschack (mislim da je potrebna registracija) i da uploadate željenu sliku.
Primjer br. 1
Nakon što uspješno uploadate željenu sliku idete na MyImages koja se nalazi na kraju
Primjer br. 2
Nakon toga označite sliku kliktanjem kao na primjeru br. 3 i zatim u desnom uglu idete Get code for Forums, izbaci vam željeni URL koji čitav kopirate i stavite na forum.
Primjer br. 3
Real Madrid
Real Madrid
Ne možemo.. Probaj preko imagea, kao što sam objasnio.. prejednostavno je.
Real Madrid
Real Madrid
ljudi ne mogu uci u pes ,izbaciva mi stalno neki error unable nes...moze li pomoc
Pozdrav raja , ne znam jel ovo tema za to al reko da pitam koju verziju ovog pes-a ste skinuli i patch i ako moze ko ukratko objasnit kako se to sredi da fercera
. Hvala 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Previše spama u zadnje vrijeme, zamolio bih vas ukoliko ne možete pomoći da ne pišete ništa, bezveze se trola, a znate da je to kažnjivo pravilima foruma...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Prvi put vidim ovu temu.
Šta, skinem PES 6, i mogu igrati ligu s vama momci ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Goalgetter
- Kontakt:
1. Skines PES 6FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Prvi put vidim ovu temu.![]()
2. Skines Deemaz Patch 8.0
3. Skines dodatak za nasu ligu
4. Ubacis hosts file za online igranje
5. Prijavis se na listu cekanja
Zainteresovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.