FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Realno, tesko da ce Borac osvojiti titulu.Nije Bitno je napisao/la:Realno nisu ni Zeljo ni Sarajevo kao nekad
Osvajamo titulu REALNO
-
- Kontakt:
Hvala vam bracodrinin vuk je napisao/la:$ - ? / " Сарајево у " $ " $ ? & ?!
Drina ostaje u ligi REALNO
Melburnski Lesinar
Ne znam da li ste (i koje uopšte) najjači - ali da ste najkvalitetniji - upitno, OBJEKTIVNO!Nije Bitno je napisao/la:Naravno da imaju ali trenutno smo najaci REALNO

Bosno moja poharana....
Da ponovim post sa teme "CZ"... na Marakani, jad i zvezda! 

- Capt_Billy
- Kontakt:
Joj vas, ajde ba ko bude bolji neka osvoji. Ja mislim da ce biti zanimljivo i volio bih da se navija i da budu prave atmosfere na stadionima bez sranja. REALNO GLEDAJUCI prve cetiri ekipe imaju najvise sansi. Borac je i prosle bjezao Zelji, pa smo vas stigli, ali to je sve bilo iz drugog plana. Ali naravno to je bio nogomet!! Ako se opet umijesa politika kao 2003 kada je Zeljo izgubio titulu u zadnjem kolu, onda vise nikada necemo napredovati. Ovo ne govorim zato sto sam manijak, vec sa realnog gledista. I nije sada kao sto bi netko svatio, da osporavam osvajenje Borcevog kupa na Grbavici, vec suprotno radujem se tome, jer je konacno nesto normalno kod nas se desilo, bez sranja.
Zadnjih godina nepamtim kada je zadnji put vako zanimljivo bila polekika u vezi tekmi premier lige i kada se sa ovoliko zara iscekivao nastavak prvenstva. Znaci, uskoro pocinje, i polako fudbalska groznica u ovo **** od nase drzave dolazi. Zato svi salove, bengalke i na stadione.

Zadnjih godina nepamtim kada je zadnji put vako zanimljivo bila polekika u vezi tekmi premier lige i kada se sa ovoliko zara iscekivao nastavak prvenstva. Znaci, uskoro pocinje, i polako fudbalska groznica u ovo **** od nase drzave dolazi. Zato svi salove, bengalke i na stadione.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
? $ " $ $ " " $ $ " $ & $.Capt_Billy je napisao/la:Joj vas, ajde ba ko bude bolji neka osvoji. Ja mislim da ce biti zanimljivo i volio bih da se navija i da budu prave atmosfere na stadionima bez sranja. REALNO GLEDAJUCI prve cetiri ekipe imaju najvise sansi. Borac je i prosle bjezao Zelji, pa smo vas stigli, ali to je sve bilo iz drugog plana. Ali naravno to je bio nogomet!! Ako se opet umijesa politika kao 2003 kada je Zeljo izgubio titulu u zadnjem kolu, onda vise nikada necemo napredovati. Ovo ne govorim zato sto sam manijak, vec sa realnog gledista. I nije sada kao sto bi netko svatio, da osporavam osvajenje Borcevog kupa na Grbavici, vec suprotno radujem se tome, jer je konacno nesto normalno kod nas se desilo, bez sranja.
Zadnjih godina nepamtim kada je zadnji put vako zanimljivo bila polekika u vezi tekmi premier lige i kada se sa ovoliko zara iscekivao nastavak prvenstva. Znaci, uskoro pocinje, i polako fudbalska groznica u ovo **** od nase drzave dolazi. Zato svi salove, bengalke i na stadione.![]()

? " & " " се $ % ? освајање ? & & " у & ? /

$ не " ? са ' $ ? $ " у праву % се тога ",а ' % & је / ' $ " " " тај " &. $ ' ја у "

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ne ne.drinin vuk je napisao/la:? $ " $ $ " " $ $ " $ & $.Capt_Billy je napisao/la:Joj vas, ajde ba ko bude bolji neka osvoji. Ja mislim da ce biti zanimljivo i volio bih da se navija i da budu prave atmosfere na stadionima bez sranja. REALNO GLEDAJUCI prve cetiri ekipe imaju najvise sansi. Borac je i prosle bjezao Zelji, pa smo vas stigli, ali to je sve bilo iz drugog plana. Ali naravno to je bio nogomet!! Ako se opet umijesa politika kao 2003 kada je Zeljo izgubio titulu u zadnjem kolu, onda vise nikada necemo napredovati. Ovo ne govorim zato sto sam manijak, vec sa realnog gledista. I nije sada kao sto bi netko svatio, da osporavam osvajenje Borcevog kupa na Grbavici, vec suprotno radujem se tome, jer je konacno nesto normalno kod nas se desilo, bez sranja.
Zadnjih godina nepamtim kada je zadnji put vako zanimljivo bila polekika u vezi tekmi premier lige i kada se sa ovoliko zara iscekivao nastavak prvenstva. Znaci, uskoro pocinje, i polako fudbalska groznica u ovo **** od nase drzave dolazi. Zato svi salove, bengalke i na stadione.![]()
![]()
? " & " " се $ % ? освајање ? & & " у & ? /.
$ не " ? са ' $ ? $ " у праву % се тога ",а ' % & је / ' $ " " " тај " &. $ ' ја у "![]()

Poslije tekme ste cak i aplauz od cijelog stadiona dobili!!!

Ovo sto sam rekao da smo izgubili 2003 titulu na nacionalnoj osnovi sam upravu i nisam vezao Borac za to. To je bilo izmedu nas i Sirokog. A na kraju je uzeo Leotar. A o tome drugi put. Stvar je o tome, i potvrdit ce ti dosta normalne raje, koja se razumije u nogomet, jeste odnost Borac - Zeljo, koliko se ustino popravio!!! To se i da primijetiti po igrama oba tima. Kako?? Jer se stvarno moze u BL normalno igrati kao sto vi mozete na Grbavici. To sam zelio reci, a ti si pogresno me svatio!!

A za ovo sto je Zeljo izbacio Borac iz lige. Iskreno tada su bili ljudi koji su gledali kako nekako zajebati. Kako napravi nemir, belaj. A nije samo to ni kod nas bilo, bilo je i kod vas. Dobro se sjecam tri prsta na Grbavici kada je digao vas igrac, ali moram istaci da je kraju te tekme otisao na jug i izvinuo se manijacima. POSTENO!!!. Ali da o tome ne raspravljamo jer to nije tema. Tada je bilo drukcije, sada se ide ka boljem. Ovaj zeljo danas ima dosta srba, hrvata i bosnjaka. Dakla, multietnicki. Po meni za 10.!! Ako zelimo nesto vise u evropi sto prije nam treba regionala liga. I mislim samo da sa slogom se se nesto vise napraviti. ALI PONAVLJAM SAMO SA SLOGOM, NE DA JEDNA STRANA HOCE, DRUGA NECE!! To NIJE SLOGA. NEGO SVI MORAJU BITI SRETNI, MAKAR SRECU NASLI U KOMPROMISU!!!

Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 20 feb 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Capt_Billy Kad budes dolazio u BL javi se vodim te na pivu i cevape jer si jedan od realnih i najkoretnijih forumas
Kao sto ti rece SALOVE,BENKALKE I SVI NA STADION

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
STA JE LJUBAV??? Ljubav je: Kada Vlado Jagodic, uvede drugi tim Borca u utakmici sa Zvezdom da bi pomogao svom prijatelju Robiju da ostavi dobar utisak na domacu publiku i ne dobije otkaz nakon premijerne utakmice!!!
Melburnski Lesinar
- drinin vuk
- Kontakt:
$ " је $ " & " ?.Ovo sto sam rekao da smo izgubili 2003 titulu na nacionalnoj osnovi sam upravu i nisam vezao Borac za to. To je bilo izmedu nas i Sirokog. A na kraju je uzeo Leotar. A o tome drugi put. Stvar je o tome, i potvrdit ce ti dosta normalne raje, koja se razumije u nogomet, jeste odnost Borac - Zeljo, koliko se ustino popravio!!! To se i da primijetiti po igrama oba tima. Kako?? Jer se stvarno moze u BL normalno igrati kao sto vi mozete na Grbavici. To sam zelio reci, a ti si pogresno me svatio!!

$," ја " &," " ?," " '.

$ " је $ $ ' ја у " % се " тог /. " & " ' а " $ ' $ $ $ " - а не " ' у ? сезона у ' првенству. $ " је $ $ " не " " & " % су на терену ? $ са ?. " & ' $ % $ се ? не $ у саставу ",- $ " $ " ',? - о ',јер $ $ " потпуно ? " &.
% се ? "," то ?,% ",% је % " $,а " ' $ " " % $ ? " " група не $ на те % " & не у ' ".
$ ' је " " тога,на & & ? $ % " $ " $ то " не " $ (" ? " " ' ",? % $) " " је & &,& $ $.$ ",? " " на " " то не $,? је % је ? " не ? се.А " ' састав те ? " " $ ",? " ' $ те ' " " $ се не " ? ? & $ га ",$ тренутно стање је $ " " ту ? 16 ? " ?," о ' стању " ?,$ се $ % " " " " & ?,а & $: $,",$,$,& (")$,$,"," (&),Сарајево,&,/ ("),",$ (?)' (ЦГ)$ ($).
' $ $ ту ? не " ? " ?,с " % " ' је $ ? $ $ " ",а опет та $ $ ¥ $ " ? " су ' ? " ?,$,& $,?,$ $.
" опет " ту ? ? &,стога " " " - $ " & " на & %,$ не " о " '.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Prvo da zahvalim i cestitam fudbalerima Borca na fer i korektnoj igri tokom citavoga meca,i osim malo bespotrebnog valjanja nemaju se neke primedbe.
Sto se tice same igre Borca razocaran sam sto je Jagodic krenuo poprilicno defanzivno u ovu tekmu i tako igrao do samoga kraja,ali sam mu isto tako i zahvalan jer smo mogli otprilike da vidimo kako ce to izgledati na prolece jer ce vecina ekipa upravo ovako i igrati.Cekao je Borac priliku iz kontranapada i nekih brzih akcija i docekali su je nakon jednog loseg pasa Isaha,i Kaduovog loseg postavljanja(ne znam ni sam otkud on na stoperu u toj situaciji),da Maletic nakon sjajnog pasa Medjedovica lepo postigne pogodak.Osim toga Borac samo sa distance sutirao ali lagano su hvatali to nasi golmani.Prevagu u ovome mecu ipak je odnela fizicka kondicija igraca jer su Borcevi umrli vec nakon 60-ak minuta,a ove zamene i nisu toliko kvalitetne da mogu da ih nadomeste tako da je Zvezda rutinski odigrala period 60+.
Kod Borca najbolji za mene Medjedovic,odlicno trcanje,pokrvivanje vecine dela veznog reda i bice znacajno pojacanje za ekipu Borca,za mene ovo sto sam video do sada ali i dok je igrao za Sutjesku mnogo bolji igrac od Stanceskog.
Dobri su bili i bekovi koji su uspesno zatvrali nasa krila a i ovaj "Demichelis" nije bio los(pretpostavljam da je to Stakic).
Sto se tice same igre Borca razocaran sam sto je Jagodic krenuo poprilicno defanzivno u ovu tekmu i tako igrao do samoga kraja,ali sam mu isto tako i zahvalan jer smo mogli otprilike da vidimo kako ce to izgledati na prolece jer ce vecina ekipa upravo ovako i igrati.Cekao je Borac priliku iz kontranapada i nekih brzih akcija i docekali su je nakon jednog loseg pasa Isaha,i Kaduovog loseg postavljanja(ne znam ni sam otkud on na stoperu u toj situaciji),da Maletic nakon sjajnog pasa Medjedovica lepo postigne pogodak.Osim toga Borac samo sa distance sutirao ali lagano su hvatali to nasi golmani.Prevagu u ovome mecu ipak je odnela fizicka kondicija igraca jer su Borcevi umrli vec nakon 60-ak minuta,a ove zamene i nisu toliko kvalitetne da mogu da ih nadomeste tako da je Zvezda rutinski odigrala period 60+.
Kod Borca najbolji za mene Medjedovic,odlicno trcanje,pokrvivanje vecine dela veznog reda i bice znacajno pojacanje za ekipu Borca,za mene ovo sto sam video do sada ali i dok je igrao za Sutjesku mnogo bolji igrac od Stanceskog.
Dobri su bili i bekovi koji su uspesno zatvrali nasa krila a i ovaj "Demichelis" nije bio los(pretpostavljam da je to Stakic).
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Capt_Billy
- Kontakt:
HVALA KUME!!! A za to cemo se dogovorio i ne bi imao nista protivNije Bitno je napisao/la:Capt_Billy Kad budes dolazio u BL javi se vodim te na pivu i cevape jer si jedan od realnih i najkoretnijih forumas![]()

- Capt_Billy
- Kontakt:
Pravo da ti kazem, i meni se cini da se to upravo desilo. Zvezda me nesto razocala. Ja volim Zvezdu takoder da gledam, pa sam vjerovatno previse ocekivao a malo dobio. Borac me ustinu obradovao u pozitivnom smislu i mislim da je pobijedio bilo bi zaista zasluzeno. Jer sama cinjenica igrati pred 15.000 delija nije jednostavno!!!.Nije Bitno je napisao/la:STA JE LJUBAV??? Ljubav je: Kada Vlado Jagodic, uvede drugi tim Borca u utakmici sa Zvezdom da bi pomogao svom prijatelju Robiju da ostavi dobar utisak na domacu publiku i ne dobije otkaz nakon premijerne utakmice!!!
Nadam se da ce i moj Zeljo pokazati u pravom svijetlu. Mi smo na pripremama igrali toplo - hlado, slabije timove smo derali a onim jacim ni na gol nismo opalili. ALI AMAR ZNA!!

mod:pogledaj naziv teme!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ovako cemo!!!drinin vuk je napisao/la:$ " је $ " & " ?.Ovo sto sam rekao da smo izgubili 2003 titulu na nacionalnoj osnovi sam upravu i nisam vezao Borac za to. To je bilo izmedu nas i Sirokog. A na kraju je uzeo Leotar. A o tome drugi put. Stvar je o tome, i potvrdit ce ti dosta normalne raje, koja se razumije u nogomet, jeste odnost Borac - Zeljo, koliko se ustino popravio!!! To se i da primijetiti po igrama oba tima. Kako?? Jer se stvarno moze u BL normalno igrati kao sto vi mozete na Grbavici. To sam zelio reci, a ti si pogresno me svatio!!![]()
$," ја " &," " ?," " '.![]()
$ " је $ $ ' ја у " % се " тог /. " & " ' а " $ ' $ $ $ " - а не " ' у ? сезона у ' првенству. $ " је $ $ " не " " & " % су на терену ? $ са ?. " & ' $ % $ се ? не $ у саставу ",- $ " $ " ',? - о ',јер $ $ " потпуно ? " &.
% се ? "," то ?,% ",% је % " $,а " ' $ " " % $ ? " " група не $ на те % " & не у ' ".
$ ' је " " тога,на & & ? $ % " $ " $ то " не " $ (" ? " " ' ",? % $) " " је & &,& $ $.$ ",? " " на " " то не $,? је % је ? " не ? се.А " ' састав те ? " " $ ",? " ' $ те ' " " $ се не " ? ? & $ га ",$ тренутно стање је $ " " ту ? 16 ? " ?," о ' стању " ?,$ се $ % " " " " & ?,а & $: $,",$,$,& (")$,$,"," (&),Сарајево,&,/ ("),",$ (?)' (ЦГ)$ ($).
' $ $ ту ? не " ? " ?,с " % " ' је $ ? $ $ " ",а опет та $ $ ¥ $ " ? " су ' ? " ?,$,& $,?,$ $.
" опет " ту ? ? &,стога " " " - $ " & " на & %,$ не " о " '.....

Ovo sto cu navesti sve je mozda moja fantazija ali moze biti i stvarnost ako oni koji trebaju to svate na pravi nacin.
Ja bh tu REGIONALU LIGU SASTAVIO NA SLIJEDECI NACIN!!!

Recimo. Neka se u svakoj drzavi odigra po polusezona. Nakon toga, po tri ekipe iz svake drzave ulaze u REGIONALNU LIGU. Od nasih klubova trenutno bi bili: Borac, zeljo i Sarajevo. I nema neke rasprave u vezi toga jer rezultati tako pokazuju. Nema Velez, Slobona, Slavija, Siroki itd.. zasto mi nismo??

Upravo zbog toga bi svatko polu sezonu igrao u svojoj zemlji.

Sada se postavlja pitanje? STA DOBIVA TA REGIONALA LIGA? Dobiva jace timove koji ce biti spremni za utakmice u Evropi. Dobiva razne sponzore. Dobiva po svim standardima jednu TV KUCU koja ce sve tekme prenositi uzivot!!! Jos dosta toga, da ne idemo u duboke vode!! Hehe ALI SVE JE TO PLUS!!!!
Sistem takmicenja regionalne lige bi bio sljedeci. Dvije grupe po 6 timove. Naravno sve je ovo super, ali pod tim bi se trebalo smanjiti broj timova u domacim ligama. To je odmah plus. Stadioni puni!! Bitna stvar. Sto se nereda tice to se sve moze srediti, jednosvano zakon se donese u regiji kada se igraju te tekme, cija navijacka skupina napravi beleja zabrani im se dolazak na gostovanja godinu dana . Lupam!!! Znaci sve moze!!! KADA SE HOCE!!!
I da se vratimo na na grupe. Prva dva tima iz grupa igraju play off za evropu. E Sada tu UEFA treba da djeluje i da kaze sljedece "kada imate tako organizovan sistem, dajemo vam jedno direkno mjesto u ligi prvala i u ligi evrope. Tako npr, 1. ide direkno u Ligu prvaka. 2. play off Lige prvaka. 3. Direktno Liga Evrope. 4. drugo predkolo lige evrope I naravno + osvajac kupa 2 predkolo liga evrope. I naravno kada bi ovo sve usjeplo, trebalo bi se napravi dva sistema kupa. kao kod Engleza. FA i Carling. tako npr. bio bio jedan Regionali kup drugi lupan Marsala TITA!! Da bi oni timovi koji su nisu usli u premier ligu mogli napredovati, tocnije receno da ne bi previse zaostajali.
E vidis, vako bih ja to sve zamislio i predstavio!!! A ne kao neki drugi, jer sam ja ovaj prijednog davao ljudima koji bi mogli nesto da urade, ali opet ti se pojavi taj nas balkanski , barbarskki covjek , koji ti sve kaze, ti sve uradi, napravi, a ja cu progurati. Tacnije receno ti napravis I radis, i nista.
To je kod nas problem . Nitko nece da pocne. KOD NAS JE OBICAJ DA SE RIJECIMA RADI A NE DJELIMA. I TO MENI STRASNO SMETA. I TO JE SVUGDJE KAKO U POLITICI TAKO I SVAKOM SEGMENTU OVE DRZAVE.
JA SE STVARNO IZVINJAM SVIMA AKO SAM NEKOGA UVRIJEDIO OVIM POSTOM JER NISAM IMAO NAMJERU!!!
zvjezdana-Borac 0-1
zvjezdana-Borac (2-junior) 2-0
Ova liga definitivno napreduje od kada se Borac probudio!
zvjezdana-Borac (2-junior) 2-0
Ova liga definitivno napreduje od kada se Borac probudio!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
ma da vasi golmani su to sa lakocom ali uz pomoc precki hvatali. Avdukic je izmislio svijet za onu dvojicu. Da je ovo bila utakmica za bodove, vi nikad nebi dali gola. Imali ste samo srece sto se Stupar povrijedio i sto ga mali cina nije zamjenio na pravi nacin.Devil je napisao/la:Prvo da zahvalim i cestitam fudbalerima Borca na fer i korektnoj igri tokom citavoga meca,i osim malo bespotrebnog valjanja nemaju se neke primedbe.
Kurcili ste se vi kontali bolje da Borca nabubamo na punoj marakani nego da nas neko razguzi. Stidite li se sad takvog razmisljanja. Zamalo pa da zijanite. Mogao vam je prosinecki otici sa klupe i prije nego pocne prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.