Pozdravit ga,nema sa ovim zajebancije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pusti to,ko ce biti broj 1?LvG je napisao/la:Sergio Romero ce biti 80% novi golman za pociju no2.
Babuka Fergie je gori od njega...LvG je napisao/la:LvG je apsolutni ludjak! Covjek celicnog autoriteta. Novinaru, mislim fucking Jamie Jacksonu je rekao da izmislja price i da pise smeće. ODLICNO!
Naravno, mislim da će ostati i da on želi, pusti medije.OnlyUnited je napisao/la:Angel je astronomski placen igrac, vrhunskih primanja i naravno dosao kao veliko pojacanje. E sada, nakon prosjecne sezone, pao je u drugi plan kod Luja, te mora se dokazati da bi vratio status prvotimca. Na njemu je zeli li ostati u klubu ili da promjeni sredinu te povrati taj pomenuti status.
Ipak, mislim da ce ostati.
petak na subotu tj u subotu 5h20le je napisao/la:Samo malo, jel sad utakmica pada u petak ujutro u 5 ili u subotu?
BRUTALNO!Manchester United
✔
@ManUtd
Louis van Gaal has revealed Victor Valdes was not selected for #MUtour and expects the goalkeeper to leave the club.
Benteke nece doci. Ako dodje neko od napadaca, to ce biti backup opcija. Sigurno da United nece dati 30 miliona funti za backup igraca.Anoniman je napisao/la:Sta ovo 45 m za Ramosa,kao Benteke zavrsen...
Gdje je onaj prognozer,ko dolazi do kraja sedmice????:-)
DMarija ja mislim da ostaje,ima fore do zime da se vrati u formu...
U protivnom ode...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.