Ni Radnik nista slabiji XD

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Pa deru po LP al' u sezonama 2018, 19, 20...Keenan.- je napisao/la:Koristite li ikakve Editore, taktike s neta i slicno jer vidim da derete sa Zeljom i Slobodom po Ligi Prvaka sto je onako praFo realno.![]()
Ja koristim genie scout da nadjem sebi talenata, ali opet za one dobre se mora pofino platit. Sad sam u 2021/22, igram vec 3 sezone redovno lp, jednom sam bio 3 u grupi dobio olympiakos u gostima i odma me klepi united u le mada sam dobio na tusnju 5:4. Sad nemam neke sanse, u grupi sa marsejom, romom i levercusenom, stim da je marsej osvojio prosle sezoneKeenan.- je napisao/la:Koristite li ikakve Editore, taktike s neta i slicno jer vidim da derete sa Zeljom i Slobodom po Ligi Prvaka sto je onako praFo realno.![]()
Jel' ovo sve što treba da bi se igrala naša liga?JoseMourinho je napisao/la:evo sad ce svima biti ok![]()
![]()
JoseMourinho je napisao/la:
Da ne kucam šta sve ima, znate več sve je isto kao u prosloj verziji, samo transferi ovi novi odradjeni i još neke sitnice, uživajte![]()
![]()
DOWNLOAD - ZA 15.1. PATCH
DOWNLOAD - ZA 15.3. PATCH
Nakon skidanja prebacit u: (izbrisati stari fajl)Kod: Označi sve
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2015/editor data
I evo BH Grafike što ja imam, uglavnom tu su dresovi za BHT Premijer Ligu i facepack u DF11 stilu za Želju i Sarajevo(zahvaljujuci prasovicu)![]()
![]()
DOWNLOAD
Ubacite oba foldera u:Nakon toga udjite u postavke FM-a -> Interface, kliknite na "Clear Chache" i reloadujte svoj skin.Kod: Označi sve
Documents/Sport Interactive/Football Manager 2015/graphics
Skini patch.MCMXLVI je napisao/la:Jao tek sada vidim za ovu temu i za fm!Furao sam mnogo razlicitih managera preko neta ali nikad ovo sa BH ligom. Ako moze neko download negdje bio bih zahvalan!

može link za DirectX update, samo to instalirat i radit će normalno??JoseMourinho je napisao/la:Skini DirectX update
Usput ovdje ima uputstvo za instalaciju i BiH update, fmbosnia.tk
Nesta ne uradis dobro, instaliraj u neki folder(napravi) na desktop, pa prekopiraj datoteke, tako ne možes fulitZeka je napisao/la:instaliram ovaj 15.1.3 al kad pokrenem igru i dalje pise 15.0.0,instaliram naravno u games/football manager 2015/
Isto mi dolazi intasliro DirectX i ubacio tamo gdje u fm folder u program filesu al isto mi dodje nesto nisam uradio al sta ne znamJoseMourinho je napisao/la:Skini DirectX update
Usput ovdje ima uputstvo za instalaciju i BiH update, fmbosnia.tk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.