Našem magathu treba skinuti kapu. kako se on igra sa vatrom to rijetko ko radi- što sve nejga na ljeto očekuje ja brijem da on niti sam nije svajstan! No morti sa druge strane njega zabolji **** jer bu dobili i 50 milja ak bu trebalo od VolksWagena...
On ima tolko posla da ni ja više nisam ziher koje sve igrače treba prodati, da bi klub funkcioniraomali znam da ih je minimalno 10!!!!
Evo ovak da počnem nabrajati!
Od igrača koji su trenutačno u kadru:
Chris - tu ima sreće jer liku na kraju sezone istječe ugovor
Čale - e tu bu sranja jer se radi o trulom igraču koji ima ugovor do 2014. Znači mora nać nekoga ko bu ga uzo, al da ga ništa ne plati...To nije uopće lako!
Josue i Hasebe - malo ih se želi riješiti iz kluba, malo ne, jedan ima ugovor do 2013, a drugi do 2014. znam da je Josue na izlaznim vratima jer su ga se već sad na zimu htjeli rješiti, a što je točno sa Hasebeom ne znam..brijem da su nejmu produžili ugovor jer nekak mi je u glavi da je njemu na kraju ove sezone trbao isteći ugovor!
Polak - jednostavno pretrul, a fala bogu na toj poziciju su prekrcani - problem ugovor do 2013!
Ochs - platio ga dosta, nije sa njim zadovoljan, dopoeljao 16 krila u ekipu, pa bi on trebao proč - jedini plus Ochsu je to kaj je švaba, al brijem d aon nema budučnost u klubu. Jedino kao neki 3. nepotrebni i skupi rezervista. možda i naše nekoga ali teško da će dobiti više od dvije milje. prema igračima koje on ima na raspolaganju, Ochs stvarno nema mjesta u ekipi!
Salihamiđić - sitiće ugovor, mora proč!
Klich - B ekipa i nadati se posudbi jer nevjerujem da će ga prodati niti da će ga neko htjet kupiti!
Orozco - isto ko Klich
Helmes - jer moram išta reći o ovom igraču? najveća mana - velika plaća, velika odšteta!
To su bili igrači koji su trenutačno u kadru, a sad da pređem na one na posudbi od kojih Magath ne trba njih 955! Najvjerojatnije ne treba niti jednoga ali za njih dva tri bi se u nekoj bajci možda i našlo mjesta u ekipi!
Nassim Ben Khalifa - klinac od kojeg se puno oćekivalo, na posudbi u Y Boysima...Napadački orijentiran igrač - jel takav unatoč samo 21 godinu uopće treba Wolfsburgu?
DIEGO - ak njega neuspiju uvaljati bilo kome za bolo kakve pare bit će velikog sranja! ja se nada da buju uspjeli jer tih 10 milja kolko se očekuju će im trebati da bi se dale plaće onom višku koji bu grijal tribinu!
Kahlenberg - njega se već godinama pokušavaju riješiti, ali nikako d anađu kupca! ovo ljeto to se mora dogoditi otom potom!
kygorakis - :haha: Valjda buju ovi u Sunderlandu dovoljno mutavi da ga uzmzu il bu se neki grk zbudil pa se smilovao Wolfsburgu!
cigerici - jedan od onih koji bi se mogao vratiti u klub i to samo zbog nacionalnosti!
kjaer - isto kao i sa Diegom! No možda bu se jedan dio njegove odštete možda i mogao uložiti u ekipu. On je čak igrač koji bi možda i dobro došao Wolfsburgu jer ja smatram da njima treba još jedan BOLJI ŠTOPER! Russ, madlung, Lopes je ipak premalo i preslabo!
pekarik - također on bi možda i mogao poslužiti kao zamjena za desnog beka, no niti to se nemora ak bu Hasebe osto...
Koo- talent za kojeg bu se isto tako teško našlo mjesta u ekipi, no kupac se možda i nađe!
Tuncay - jedan od onih brutalno skupih problema kojeg se jako teško riješiti, a to se mora napraviti!
Lakić - on isto mora proč, no pitanje je dal je on taj napadač kojeg babbel želi ili je on u Hoffenheimu samo prelazno rješenje...
To vam je ljudi moji niti manje niti više nego 20 igrača - JOŠ JEDAN NOGOMETNI KLUB!!!!! Ko zna morti VolksWagen napravi Wolfsburgu gradskog rivala!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"