Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Ajax
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 20:49

FliX je napisao/la:Ako je neko gledo Sport na FTV ono kratko poslije dnevnika, naravno bila udarna tema pripreme repke gdje se pape osvrnuo na odsustvo Spahica. Pape napominje da za zadanju liniju nema zime, kaze da imamo tu i Hadzica koji tu poziciju igra katkad dobro u svom klubu, a navodi da u krajnjem ono bas krajnjem slucaju i Besic moze biti stoper.

Sve u svemu, mogo bi Hadzic od pocetka :facepalm:
Ne katkad nego vrlo cesto.
"Vidjet ćemo još. Imam četiri igrača koja mogu igrati stopera. To su Šunjić, Vranješ, Hadžić, koji je u svom klubu vrlo često igrao stopera. Tu je, u krajnjem slučaju i Bešić. Ima vremena, još nisam odlučio" - kaže Sušić.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 08 okt 2014, 20:49

Ajax je napisao/la:@ warenge
Neka si ti meni objasnio. A ti samo bjezi od istine a za poraz/e okrivi sve od sudije, do nesrece , povreda pa do slabo pokosene trave :salut: Upravu si Bale je isti igrac sada i prije tri godine sto jest jest.
Ja nebjezim od "ISTINE",znam ja da mi imamo "Nestrucnog"covjeka na klupi al zar je doslo do toga ,da se cijela Reprezentacija Bojkotuje "ZBOG TOGA",sto vecina priziva PORAZ(mrznjom Susica-Spahica-Dzeke i.o)!
Halo bolan kad bi igrao Kvrzic umjesto Dzeke,ja ocekujem pobjedu,nebi isao nekim snimcima da dokazujem da su oni bolji od NAS!!!!!!!!
Bejli nije nista bolji,samo ima bolje suigrace(ovo je moje misljenje),tako da djeluje kao WC igrac!!!!
Evo moja IP adresa na BAN ako ih neotresemo kao SLINU!!!! ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 okt 2014, 20:50

Pa Pape je genije. On ce praznim prostorom braniti Balea da ga psihicki dobije jer ce ovaj da se valja od smijeha kad vidi prazan prostor ispred sebe :rol:

Najveca pretnja za Balea: Moguca kisa i kihanje na utakmnici :bih:

Pape genije :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 20:53

@ warenge
A ja sam siguran ne da mislim da on jeste WC igrac a ne da djeluje ili ne djeluje tako. Sto se tice prizeljkivanja poraza ja sigurno nisam jedan od tih. Lijepo sam napisao da je bitnija pobjeda od Safeta. Ja samo komentarisem neke moguce pogresne odluke i takticke greske koje se naziru dok jos nije kasno.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 okt 2014, 20:55

Zar stvarno mislite da će se Pape zayebavati i izvest' formaciju Hakuna Matata protiv Walesa? pa trese mu se stolica, izvest' će najbolje što imamo. :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2014, 20:56

HariTz je napisao/la:Zar stvarno mislite da će se Pape zayebavati i izvest' formaciju Hakuna Matata protiv Walesa? pa trese mu se stolica, izvest' će najbolje što imamo. :)
On u slucaju otkaza mora biti isplacen u punom iznosu ugovora?

Zasto ne bi, kazem vam isto kao protiv Irana sto je uradio

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 okt 2014, 20:56

KenoRob je napisao/la:koja je ono web stranica za provjeravanje koje TV kuce prenose tekme...?

hvala
liveonsat

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 20:58

HariTz je napisao/la:Zar stvarno mislite da će se Pape zayebavati i izvest' formaciju Hakuna Matata protiv Walesa? pa trese mu se stolica, izvest' će najbolje što imamo. :)
Ovo je prvi put od kad nas vodi da sve i da hoce ne moze izvesti najboljih 11 igraca ili blizu tome. Ima bar dvije rupe u selekciji. Tako da i ta najbolja postava ima svoje mane koji kvalitetne selekcije, igraci mogu da iskoriste.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 okt 2014, 21:00

tuzlak1987 je napisao/la:

Zato što će radije još minimalno dvije godine dobijat' određenu svotu novca nego sada dobiti jednokratnu isplatu za koju vjerujem da nije ni pola od onoga što ga sljeduje u narednom periodu. :D

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 okt 2014, 21:01

izvjesno je da ce izvesti ovaj sastav:

slika

formacija 4-4-2 (dijamant)

ali nazalost ta vizija formacije koju Pape izvede, realno ce na terenu izgledati ovako:

slika
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 08 okt 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 08 okt 2014, 21:03

Kolašinac bi nam dobrodošao k'o niko, sada treba Bešić i još neko da udvajaju Balea, samo naši će sad se usredočiti na Balea i neki drugi će nam ga metnut. No... Avdija > Bale
hz1987 je napisao/la:izvjesno je da ce izvesti ovaj sastav:

slika
Sumnjam da će i Hajrovića i Sušića, moguće da rotira, pa da Hadžića koristi kao stopera, tako da bi Bešić otišao u sredinu, a Sušić klupa.
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 08 okt 2014, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 21:03

Na stranu to sto je Hadzic panj nevidjeni, je li on ikad igrao stopera uopste? Znam da je igrao beka nekoliko puta, ali je li i stopera? Goalgetter?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2014, 21:04

HariTz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Zato što će radije još minimalno dvije godine dobijat' određenu svotu novca nego sada dobiti jednokratnu isplatu za koju vjerujem da nije ni pola od onoga što ga sljeduje u narednom periodu. :D
Ne znam kako da ti objasnim, covjek vjeruje da mu treba igrati TS Susic, on je ubjedjen da je taj bolji od ostalih koji su konkurencija.

Isto je i u situaciji Mujdza-Vrsajevic, a mozda i u Hadzic-Vranjes.
On ce ti sva tri poteza nekako opravdati, reci ce da Mujdza ne igra, da TS Susic zasluzuje da igra jer je u formi i standardan, a da Hadzic treba da igra jer Vranjes je tek nasao sada klub.

I kako Vranjes uopste ima poziv, a ne igra. A Zukanovic nakon adaptacije igra evo vec

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2014, 21:04

Cartman je napisao/la:Na stranu to sto je Hadzic panj nevidjeni, je li on ikad igrao stopera uopste? Znam da je igrao beka nekoliko puta, ali je li i stopera? Goalgetter?
Jeste par puta. Igrao u kupu protiv nizeligasa, i nekoliko puta u ligi prosle sezone, kad su im falila dva stopera. U Riedu rijetko kada igrao tu poziciju.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 21:07

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Na stranu to sto je Hadzic panj nevidjeni, je li on ikad igrao stopera uopste? Znam da je igrao beka nekoliko puta, ali je li i stopera? Goalgetter?
Jeste par puta. Igrao u kupu protiv nizeligasa, i nekoliko puta u ligi prosle sezone, kad su im falila dva stopera. U Riedu rijetko kada igrao tu poziciju.
Pa kako je onda ovo moguce ??
"Vidjet ćemo još. Imam četiri igrača koja mogu igrati stopera. To su Šunjić, Vranješ, Hadžić, koji je u svom klubu vrlo često igrao stopera. Tu je, u krajnjem slučaju i Bešić. Ima vremena, još nisam odlučio" - kaže Sušić.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 08 okt 2014, 21:08

Zasto ne bi, kazem vam isto kao protiv Irana sto je uradio[/quote]

Mora,ali malo sutra!
Sta ti je bolan imaju klauzule u ugovoru!
Nije nas Savez toliko"ZAOSTAO" za drugima da nezna nacin Poslovanja!
Ako su Lopovi nisu "GLUPI"!!!!!!!! ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 21:08

Nije iskljuceno da slavni trojac Avdija, Tincek i Hadzija zaigra. :rol: :rol: :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 okt 2014, 21:09

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Pa kako je onda ovo moguce ??
Ma ja, Pape ti baš prati Anelove utakmice. :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 okt 2014, 21:10

Consigliere je napisao/la:slika

Iako bi mozda na prvu pomislili da se kuje plan sta i kako u petak, ovdje ustvari Pape prica vic svojim igracima
Što je Mo digao ruku, pa u njega gleda Safet Beg? Ne sviđa mu se vic? :hmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 okt 2014, 21:13

taktički trening :lol: :lol: :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”