Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
I onda zapravo kad sanjamo sebe, ne sanjamo sebe nego ono sto radimo mi sami u drugoj dimenziji, odnosno paralelnom svemiru.ZahaKING je napisao/la:ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
Ima smisla
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
znači sinoć sam j3bo
haj' bar negdje
usput, jel iko čitao "Ispovijest Mefistove kćeri", kažu dobra knjiga, a ja ne znam gdje da nabavim.
usput, jel iko čitao "Ispovijest Mefistove kćeri", kažu dobra knjiga, a ja ne znam gdje da nabavim.
Znači drugi ja, tamo negdje u nekom svijetu mašte živi ko kralj. Povazda neke akcije, sci fi dešavanja, neke apokalipse, jeb.ačine, uvijek masa djevojaka me gleda dok prolazim kroz neka urbana, ali opet nekako tiha mjesta..ta snena mjesta pozude, sreće i spokoja.ZahaKING je napisao/la:znači sinoć sam j3bohaj' bar negdje
Zanimiljivo je da iz svakog sna, ma kakav on bio, izađem kao pobjednik.
NEMOGUĆE!
Mada, ako postoji neki takav paralelni svijet (svijet mašte), gdje se ujedinjuju sve naše želje, kajanja, strahovi i neke najluđe zamisli, nemoguće je dokazati.
To je nešto više od nas
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
negdje j moralo pročepiti ha ya, zbogom realnosti
hahaha
da se hoće okrenuti, bilo bi mi zanimljivo
da se hoće okrenuti, bilo bi mi zanimljivo
Znaci ako ja naprimjer sanjam da mi je u snu odsjecena noga ili da skacem iz aviona bez padobrana i pri tome mi nista ne bude, to tebi ima smisla?Otelo je napisao/la:I onda zapravo kad sanjamo sebe, ne sanjamo sebe nego ono sto radimo mi sami u drugoj dimenziji, odnosno paralelnom svemiru.ZahaKING je napisao/la:ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
Ima smisla
Sanjam, lupam, da **** Jenifer Lopez, i to ima smisla jelde ?
Alaj ti lupetas Otelo
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pa paralelni svemir nije svemir gdje se vase zelje ostvaruju nego postoji bezbroj paralelnih svemira gdje ste vi neko drugi.
U ovom ste kuhar, u drugom nogometas a u trecem pjevac itd....
@ironmany svaki taj paralelni svemir ne mora imati iste zakone fizike kao nos.
Mozda je u jednom moguce iskljuciti gravitaciju na Zemlji, u drugom se svjetlost ne prostire pravolinijski i slicno.
Postoji i jos jedna teorija o tim svemirima no bojim se da neces da shvatis jer ne shvatas ni ovu. Da te zanima, proguglao bi a ne tu izigrao pametnjakovica.
Mozda je u jednom moguce iskljuciti gravitaciju na Zemlji, u drugom se svjetlost ne prostire pravolinijski i slicno.
Postoji i jos jedna teorija o tim svemirima no bojim se da neces da shvatis jer ne shvatas ni ovu. Da te zanima, proguglao bi a ne tu izigrao pametnjakovica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Guglaj ti koliko hoces i zamaraj se sa tim misterijama koliko hoces. Imam ja i drugih nacina kako da skratim vrijeme na netu naprimjer, a da to ne bude citanje nedokazanih ublehaskih s.ranja.Otelo je napisao/la:Pa paralelni svemir nije svemir gdje se vase zelje ostvaruju nego postoji bezbroj paralelnih svemira gdje ste vi neko drugi.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pa ako te ne zanima nije mi jasno sto se javljas ikako 
A ko je ono hodza odje i moRel mi izvuc šejtana iz mene, dobro plaćam. 
Zato sto si mi zanimljiv kada vjerujes u nesto sto niti si vidio niti osjetio i nesto nedokazivo.Otelo je napisao/la:Pa ako te ne zanima nije mi jasno sto se javljas ikako
@Rajaz, pazi da ti forumski hodza ne istjera lose iz tebe, a utjera dobro
Da. i ja tako zamišljamtruts je napisao/la:Voynich najjači troll![]()
Hajde da yebem ljude u zdrav mozak i da napišem nešto besmisleno i da izmišljam stvari
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad te neko bude pit'o jesi li umočio ti kažeš da jesi a kad te pitaju gdje ti kažeš u paralelnom svijetuZahaKING je napisao/la:znači sinoć sam j3bohaj' bar negdje
Jednom sam sanj'o da su mi kuću opljačkali, znaći da jesu u jednom tom svijetu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hajd u nekom si i ti opljackaoUnofficialpage je napisao/la:Kad te neko bude pit'o jesi li umočio ti kažeš da jesi a kad te pitaju gdje ti kažeš u paralelnom svijetuZahaKING je napisao/la:znači sinoć sam j3bohaj' bar negdje
![]()
![]()
obuzdajte se malo djecaci, nema smisla da upropastavate temu tim glupostima i humorom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@nedim ja sam najvise razumjevanje ocekivao od tebe, ipak si Doctor Who fan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha može bit'nedim93 je napisao/la:hajd u nekom si i ti opljackaoUnofficialpage je napisao/la:Kad te neko bude pit'o jesi li umočio ti kažeš da jesi a kad te pitaju gdje ti kažeš u paralelnom svijetuZahaKING je napisao/la:znači sinoć sam j3bohaj' bar negdje
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma pusti zajebanciju, danas sam nakon citanja ovih postova malo guglao i naletim na onu teoriju o Bogu Anu, narodu Annunaki, Anuovom sinu Enkiju, genetskim modifikacijama, kao oni su Bogovi...čini se zanimljivo, ima uporište u mezopotamijskoj religiji, tj. odatle i pocinje, kao imalii su neku vrhunsku tehnologiju
jesam li ja jedini koji od srca iskreno priželjkuje neku vrstu vanzemaljaca ili da konačno spoznamo istinu, šta kako i gdje zbog čega?
PS: man'te zajebancije, nisu banovi u interesu.
jesam li ja jedini koji od srca iskreno priželjkuje neku vrstu vanzemaljaca ili da konačno spoznamo istinu, šta kako i gdje zbog čega?
PS: man'te zajebancije, nisu banovi u interesu.
Pa oprali ste sa paralenim univerzumima. Nisam pratio diskusiju al otkud vam ideja da imaju veze sa snovima.
A što se tiče deja vua i paralelnom univerzuma, to tek nema veze. Deja vu je reakcija mozga kad pokušava da ponavlja postupak i tako umisli da se to nekad indetično desilo u prošlosti. Deja vu ima i suprotan efekat a zove se Jamais vu, a to je npr kad ponavljate neku riječ toliko dugo da se na kraju zapitate da li ta riječ uopšte postoji.
I plus ideja o paralilnim univerzumima i "sudaranjima" istih je puna paradoksa da jednostavno šanse da funkcioniše su
.
znam ja te svjetske misterije i te teorije, al da vjerujem i ne vjerujem baš. Nemam vremena za to
.
Naravno da ne mislim da je na zemlji sve onako kako se predstavlja i siguran sam da su se dešavale nadprirodne stvari i da postoje, ali...
A što se tiče deja vua i paralelnom univerzuma, to tek nema veze. Deja vu je reakcija mozga kad pokušava da ponavlja postupak i tako umisli da se to nekad indetično desilo u prošlosti. Deja vu ima i suprotan efekat a zove se Jamais vu, a to je npr kad ponavljate neku riječ toliko dugo da se na kraju zapitate da li ta riječ uopšte postoji.
I plus ideja o paralilnim univerzumima i "sudaranjima" istih je puna paradoksa da jednostavno šanse da funkcioniše su
znam ja te svjetske misterije i te teorije, al da vjerujem i ne vjerujem baš. Nemam vremena za to
Naravno da ne mislim da je na zemlji sve onako kako se predstavlja i siguran sam da su se dešavale nadprirodne stvari i da postoje, ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.