Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ZahaKING
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 13:41

ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 maj 2014, 13:50

ZahaKING je napisao/la:ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
I onda zapravo kad sanjamo sebe, ne sanjamo sebe nego ono sto radimo mi sami u drugoj dimenziji, odnosno paralelnom svemiru.

Ima smisla :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 13:54

znači sinoć sam j3bo :tralala: haj' bar negdje

usput, jel iko čitao "Ispovijest Mefistove kćeri", kažu dobra knjiga, a ja ne znam gdje da nabavim. :)
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 10 maj 2014, 14:13

ZahaKING je napisao/la:znači sinoć sam j3bo :tralala: haj' bar negdje
Znači drugi ja, tamo negdje u nekom svijetu mašte živi ko kralj. Povazda neke akcije, sci fi dešavanja, neke apokalipse, jeb.ačine, uvijek masa djevojaka me gleda dok prolazim kroz neka urbana, ali opet nekako tiha mjesta..ta snena mjesta pozude, sreće i spokoja. :mrgreen: :mrgreen:
Zanimiljivo je da iz svakog sna, ma kakav on bio, izađem kao pobjednik.
NEMOGUĆE! :urnebes:

Mada, ako postoji neki takav paralelni svijet (svijet mašte), gdje se ujedinjuju sve naše želje, kajanja, strahovi i neke najluđe zamisli, nemoguće je dokazati.
To je nešto više od nas :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 14:29

negdje j moralo pročepiti ha ya, zbogom realnosti :wave: hahaha

da se hoće okrenuti, bilo bi mi zanimljivo :think:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 15:04

Otelo je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:ja sam čuo za teoriju da se deja-vu dešava usljed toga kad se isti događaj dešava u obje sfere, realnoj i paralelnoj
I onda zapravo kad sanjamo sebe, ne sanjamo sebe nego ono sto radimo mi sami u drugoj dimenziji, odnosno paralelnom svemiru.

Ima smisla :P
Znaci ako ja naprimjer sanjam da mi je u snu odsjecena noga ili da skacem iz aviona bez padobrana i pri tome mi nista ne bude, to tebi ima smisla? :urnebes:
Sanjam, lupam, da **** Jenifer Lopez, i to ima smisla jelde ? :kafa:

Alaj ti lupetas Otelo :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 maj 2014, 16:28

Pa paralelni svemir nije svemir gdje se vase zelje ostvaruju nego postoji bezbroj paralelnih svemira gdje ste vi neko drugi.
U ovom ste kuhar, u drugom nogometas a u trecem pjevac itd....

@ironmany svaki taj paralelni svemir ne mora imati iste zakone fizike kao nos.
Mozda je u jednom moguce iskljuciti gravitaciju na Zemlji, u drugom se svjetlost ne prostire pravolinijski i slicno.

Postoji i jos jedna teorija o tim svemirima no bojim se da neces da shvatis jer ne shvatas ni ovu. Da te zanima, proguglao bi a ne tu izigrao pametnjakovica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 16:34

Otelo je napisao/la:Pa paralelni svemir nije svemir gdje se vase zelje ostvaruju nego postoji bezbroj paralelnih svemira gdje ste vi neko drugi.
U ovom ste kuhar, u drugom nogometas a u trecem pjevac itd....

@ironmany svaki taj paralelni svemir ne mora imati iste zakone fizike kao nos.
Mozda je u jednom moguce iskljuciti gravitaciju na Zemlji, u drugom se svjetlost ne prostire pravolinijski i slicno.

Postoji i jos jedna teorija o tim svemirima no bojim se da neces da shvatis jer ne shvatas ni ovu. Da te zanima, proguglao bi a ne tu izigrao pametnjakovica.
Guglaj ti koliko hoces i zamaraj se sa tim misterijama koliko hoces. Imam ja i drugih nacina kako da skratim vrijeme na netu naprimjer, a da to ne bude citanje nedokazanih ublehaskih s.ranja. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 maj 2014, 16:38

Pa ako te ne zanima nije mi jasno sto se javljas ikako :lol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 maj 2014, 16:41

A ko je ono hodza odje i moRel mi izvuc šejtana iz mene, dobro plaćam. :kafa:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 16:42

Otelo je napisao/la:Pa ako te ne zanima nije mi jasno sto se javljas ikako :lol:
Zato sto si mi zanimljiv kada vjerujes u nesto sto niti si vidio niti osjetio i nesto nedokazivo. :mrgreen:

@Rajaz, pazi da ti forumski hodza ne istjera lose iz tebe, a utjera dobro :urnebes:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 maj 2014, 16:50

truts je napisao/la:Voynich najjači troll :clap: :mrgreen:
Da. i ja tako zamišljam :D.
Hajde da yebem ljude u zdrav mozak i da napišem nešto besmisleno i da izmišljam stvari :urnebes: :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2014, 16:56

Kad te neko bude pit'o jesi li umočio ti kažeš da jesi a kad te pitaju gdje ti kažeš u paralelnom svijetu :mrgreen: :mrgreen:

Jednom sam sanj'o da su mi kuću opljačkali, znaći da jesu u jednom tom svijetu :shock:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 maj 2014, 16:58

Unofficialpage je napisao/la:
Kad te neko bude pit'o jesi li umočio ti kažeš da jesi a kad te pitaju gdje ti kažeš u paralelnom svijetu :mrgreen: :mrgreen:

Jednom sam sanj'o da su mi kuću opljačkali, znaći da jesu u jednom tom svijetu :shock:
hajd u nekom si i ti opljackao :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 maj 2014, 17:06

obuzdajte se malo djecaci, nema smisla da upropastavate temu tim glupostima i humorom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 maj 2014, 17:07

@nedim ja sam najvise razumjevanje ocekivao od tebe, ipak si Doctor Who fan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2014, 17:08

nedim93 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:

hajd u nekom si i ti opljackao :lol:
Hahaha može bit' :urnebes: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 maj 2014, 17:27

Propade dobra tema. :|
Unico amore sei!
❤️🖤

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 17:49

ma pusti zajebanciju, danas sam nakon citanja ovih postova malo guglao i naletim na onu teoriju o Bogu Anu, narodu Annunaki, Anuovom sinu Enkiju, genetskim modifikacijama, kao oni su Bogovi...čini se zanimljivo, ima uporište u mezopotamijskoj religiji, tj. odatle i pocinje, kao imalii su neku vrhunsku tehnologiju :crazy:

jesam li ja jedini koji od srca iskreno priželjkuje neku vrstu vanzemaljaca ili da konačno spoznamo istinu, šta kako i gdje zbog čega?

PS: man'te zajebancije, nisu banovi u interesu.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 maj 2014, 17:51

Pa oprali ste sa paralenim univerzumima. Nisam pratio diskusiju al otkud vam ideja da imaju veze sa snovima.

A što se tiče deja vua i paralelnom univerzuma, to tek nema veze. Deja vu je reakcija mozga kad pokušava da ponavlja postupak i tako umisli da se to nekad indetično desilo u prošlosti. Deja vu ima i suprotan efekat a zove se Jamais vu, a to je npr kad ponavljate neku riječ toliko dugo da se na kraju zapitate da li ta riječ uopšte postoji.

I plus ideja o paralilnim univerzumima i "sudaranjima" istih je puna paradoksa da jednostavno šanse da funkcioniše su :thumbdown: .

znam ja te svjetske misterije i te teorije, al da vjerujem i ne vjerujem baš. Nemam vremena za to :).
Naravno da ne mislim da je na zemlji sve onako kako se predstavlja i siguran sam da su se dešavale nadprirodne stvari i da postoje, ali...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.