GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Cartman nema to veze sa Irskom vec sa Italijom. Jednostavno ova prica o 2-2 im je veliki autogol, oni su vec sebi upisali tri boda. Igraci ce vise osluskivati vijesti iz Gdanjska nego sto ce igrati vlastiti mec. Svi spominju tu 2004. i skandinavsku zavjeru, a niko da se sjeti kako su talijani osluskivajuci desavanja sa druge utakmice zaboravili na vlastitu, te su vec otpisane i brutalno lose Bugare dobili golom u 94. minuti.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
- Kontakt:
De ba čovječe ne provaljuj se, primit ce gol u prvih 20 min..kakva Irska i kakvi bakrači, da nije bilo one Henrry-eve ruke nebi nikad otišli na Euro.Offside je napisao/la:Italija veceras nece pobijediti Irsku, pazite sta sam rekao!
Zivi bili pa vidjeli, svi koji me citiraju i ismijavaju moju prognozu duguju mi pivo ako budem upravu, a ja njima ako sam fulao prognozu! Dogovoreno?
Ti imas pravo na svoje misljenje, ostaje da vidimo sta ce se desiti.Offside je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, svi koji me citiraju i ismijavaju moju prognozu duguju mi pivo ako budem upravu, a ja njima ako sam fulao prognozu! Dogovoreno?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ne ismijavam te, ima logike to sto govoris, ali mislim da je Irska jednostavno previse losa za Italiju. Njihova najveca snaga u kvalifikacijama je bila odbrana, a sad je totalni haos tu. Ali vrlo moguce da bude minimalna pobjeda Italije.Offside je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, svi koji me citiraju i ismijavaju moju prognozu duguju mi pivo ako budem upravu, a ja njima ako sam fulao prognozu! Dogovoreno?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ako prodje hr,nece ti njih biti na forumu par danaOffside je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, svi koji me citiraju i ismijavaju moju prognozu duguju mi pivo ako budem upravu, a ja njima ako sam fulao prognozu! Dogovoreno?

Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 18 jun 2012, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Azzuri 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne odnosi se to na tebe kolega Cartman. Ti konstruktivno pises i naravno da imas pravo izraziti sumnje u moju realno hrabru prognozu. Ali ostale kuronje nek se kane citiranja mog posta, ako nemaju za platit pivu!
...ona je ljubav koja ne moze proć...

Naprijed Hrvatska !

Naprijed Hrvatska !
Nisam nesto pratio ovu temu, je li bilo veselo kao za grupu d na SP-u? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
bambina je napisao/la:Kad se sijetim i vratim film kvalifikacija Bosne i Španjolske te utakmice koje sam bila u Zenici gledala Ćiru i euforiju našu, a danas u Zg-u čekam večeras slično.![]()
Naravno da je Španija tika-taka favorit i mogu samo reć koja igra,momčad , tim velesila,ali lopta je okrugla uvjerili smo se ovih dana i da je sreća bitna,a nekad i sile kiksaju![]()
Kockatima sretno jednostavno ništa ne kalkuliram, mislim pametno i hrabro da odigraju pa šta bude , veliki su kao mala zemljica korak napravili i igračima svaka čast , borili se vrhunski.Ko ide dalje vidjet ćemo polako .Mnogi govore X a većina ljudi i realna tako i da idu kući ništa loše .
Očekujem trvdu dobru utakmicu promjene u sastavu kockastih.
Voljela bi da Furija i Hrv.idu dalje mislim zasluženo .Vamos![]()
![]()
Sretno .
To je sve bilo šaša i dim kad se uporedi sa 2004 godinom i velikom bitkom podno Bilinog polja pod vodstvom Bake. Jedna od najboljih tekmi repke kad su Španci sretno ostali neporaženi. A Ćirolini dizao 2009 euforiju ni za šta, Španci nas mlatnuli k'o pitt bull pudlicu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Otprilike, samo što su braća iz HZHB žilaviji od braće iz RS-a, neće da se povukuCartman je napisao/la:Nisam nesto pratio ovu temu, je li bilo veselo kao za grupu d na SP-u?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
sto se tice cimanja rezultata sve je moguce..
za razliku od cimanja za kladionice i kad je u pitanju ziva para,ovakvo stimanje je legalno..tko im moze zabranit da odigraju 2:2..nitko..ista situacija kao i kad jedan tim izvede b sastav
ako bude stimanja to ce se "odradit" na terenu a na to ce najvise uticat tok utaknice ita-irs..ako tu bude povoljan rezultat naravno da nece biti ni potrebno stimanje..spa i hrv ce igrati lagano i bez neke velike zelje..
za razliku od cimanja za kladionice i kad je u pitanju ziva para,ovakvo stimanje je legalno..tko im moze zabranit da odigraju 2:2..nitko..ista situacija kao i kad jedan tim izvede b sastav
ako bude stimanja to ce se "odradit" na terenu a na to ce najvise uticat tok utaknice ita-irs..ako tu bude povoljan rezultat naravno da nece biti ni potrebno stimanje..spa i hrv ce igrati lagano i bez neke velike zelje..
Previse dugo pratim nogomet, da bi sa sigurnoscu potvrdio neciji prolazak, ono sto mogu reci jeste da Spaniju nema tu ostrinu i zelju za napadima, kao na proteklim takmicenjima, puno je tu vise jalovosti i opreznosti, s druge strane Hrvatska je kao zemlja jaka u skok igri, samo ako izvedu istu ekipu kao protiv Italije, bit ce jako neugodni i sve je moguce. . . Svako ko prati Italiju, mora priznati da oni uglavnom imaju isti scenarij na velikim takmicenjima, uglavnom uvijek prodju, tesko, ponekad i nezasluzeno, no prodju, tesko ce oni sa Ircima veceras, nece kod njih biti isti motiv, kao u prethodnim utakmicama protiv Spanije i Hrvatske, to je sigurno ! Po prikazanom dosad, bez vecerasnje utakmice, Italija je zasluzila da ide dalje, sa Spancima u egalu, Hrvatsku po prilikama nadigrala i trebala dobit, pitanje je kako sa Ircim i osluskivati rezultat Spanija - Hrvatska ???
- Titova-Juga
- Kontakt:
juveboy je napisao/la:Previse dugo pratim nogomet, da bi sa sigurnoscu potvrdio neciji prolazak, ono sto mogu reci jeste da Spaniju nema tu ostrinu i zelju za napadima, kao na proteklim takmicenjima, puno je tu vise jalovosti i opreznosti, s druge strane Hrvatska je kao zemlja jaka u skok igri, samo ako izvedu istu ekipu kao protiv Italije, bit ce jako neugodni i sve je moguce. . . Svako ko prati Italiju, mora priznati da oni uglavnom imaju isti scenarij na velikim takmicenjima, uglavnom uvijek prodju, tesko, ponekad i nezasluzeno, no prodju, tesko ce oni sa Ircima veceras, nece kod njih biti isti motiv, kao u prethodnim utakmicama protiv Spanije i Hrvatske, to je sigurno ! Po prikazanom dosad, bez vecerasnje utakmice, Italija je zasluzila da ide dalje, sa Spancima u egalu, Hrvatsku po prilikama nadigrala i trebala dobit, pitanje je kako sa Ircim i osluskivati rezultat Spanija - Hrvatska ???
Najrealniji upis na ovoj temi i potpuno se slazem sa istim.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
starmo94 je napisao/la:...ona je ljubav koja ne moze proć...
Naprijed Hrvatska !

- spielführer_21
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:![]()

Bravo, sad smo skupili čitavu grupu C

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..
Sloboda Tuzla !!!
pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..
Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo svoju domovinu Hrvatsku
Moglo bi noćas u mostaru biti "veselo" 

"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.