UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
100
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 160

Thranduil
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Thranduil » 13 avg 2014, 02:28

Prebačena borba za Januar 2015, Gustafsson sada želi borbu jer je Cormier njegova zamjena.... ludnica totalna :mrgreen: Šteta što je meč pomaknut :x

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2014, 12:22

rawcold je napisao/la:Jones out

slika
sa njim uvijek ovako
You are someone else I am still right here

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 18 avg 2014, 20:52

Bektić otpao iz borbe protiv Hollowaya zbog povrede

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 avg 2014, 17:37

Thranduil je napisao/la:Bektić otpao iz borbe protiv Hollowaya zbog povrede
zao mi je zbog povrede ali drago mi je sto se nece boriti protiv hollowaya.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2014, 13:29

šta je sa ovim odlukama danas od 3 borbe 2 sumnjive odluke za sad

yuuta sasaki me pozitivno iznenadio, odavno nije bio neki borac iz japana sa ovakvim kretnjama a i pokrupan je za bantam.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 24 avg 2014, 07:39

Nek je i Henderson izgubio.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 avg 2014, 11:53

barao otkazao... sta reci ja se i slazem sa odlukom whitea da ga kazni i da mu ne da borbu za pojas odma kad se vrati. izgleda da je novo uniao u problemima a bili su jedini dobar gym sto je ostao brazilu.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 30 avg 2014, 12:01

Miš, natamburao ga T.J. pa se sad isprepadao. :urnebes:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 avg 2014, 12:03

work je napisao/la:Miš, natamburao ga T.J. pa se sad isprepadao. :urnebes:
realno nakon onakvog poraza nije ni zasluzio ovako brzo revans.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 sep 2014, 04:09

Skelly kojeg je Bektic pobjedio na svom UFC debiju, pobjedio večeras opet. Drga pobjeda u samo 13 dana, rekord UFC-a!
Inače odličan FN50 card: očekujem Chiesa-Lauzon FOTN i dva završetka teškaša, Rothwell i Lewis padaju, dok u main eventu ne bi davao prednost niti jednom borcu, baš je ono 50-50

Edit: velika šteta što povreda tj. posjekotina prekinu meč Chiese i Lauzona,do tada jbg dobra borba, šteta :x nadam se da ćemo gledati i revanš meča.

Edit: Overeem je svoje završio,jednostavno nije to to više. Jackare demolirao Musasija :salut:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 sep 2014, 11:59

kladio sam se sa drugom da ce reem biti porazen bas me obradovao big ben. overeemu je najbolje da zavrsi karijeru.
steta za chiesu da nije onog reza bilo mogu misliti kakva bi ovo borba bila doduse kad se lauzon bori nema lose borbe.
skelly uzurbano gradi karijeru hahaha svaka mu cast za ovo posebno ovu sad pobjedu na sudijsku odluku pokazao je da je jako dobro spreman kad je odradio sasvim solidno 2 borbe u ovako kratkom roku. mada bi trebao poraditi na onim submissionima jer nije ono bas najbolje.
moraga me iznenadio sa onom giljotinom il sta je vec bilo cinilo se da ce izgubiti borbu.
jacare zasluzuje mec za titulu

kako je bilo u zadnje vrijeme ovaj event je bio jako dobar.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 07 sep 2014, 15:46

tyler durden je napisao/la:Nek je i Henderson izgubio.
Jebla ga cackalica koji racku se zajebava sa tim

Pogledao sam glupi 177 ili ono sto je ostalo od eventa. Barao out u zadnjoj minuti prije vaganja tokom rezanja kilaze, Dana W kaze nestalo mu je elektrolita a ovaj govori da je pao i udario se u glavu LOL .. Dakle Joe Soto (The bad Mofo hahahaha) bolje uradio mec nego sto su misli i UFC se opet izvukao. Timothi Johnatha Dillashaw sa vaznom pobjednom, vec ciljaju Asuanco borbu koji ima split decision protiv njega. Neznam nesto, ako Cruz pokaze dobar preformans protiv Mizujakija i bude izgledao spreman za titlefight - bolje to. Haha kako je Castilo butthurt, 2 3 puta sam pogledao post fight intervju kad capri o tvorza :D Ferguson je zasluzio pobjedu, ne vidja se svaki dan da sudije budu objektivne protiv homeboja. Ono rolling kneebar come on. Betch dominirala iz svake perspektive :kafa:
Sad cu skinuti FN50 jel bilo sta zanimljivo na prelimsima?
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 sep 2014, 09:57

rawcold je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Nek je i Henderson izgubio.
Jebla ga cackalica koji racku se zajebava sa tim

Pogledao sam glupi 177 ili ono sto je ostalo od eventa. Barao out u zadnjoj minuti prije vaganja tokom rezanja kilaze, Dana W kaze nestalo mu je elektrolita a ovaj govori da je pao i udario se u glavu LOL .. Dakle Joe Soto (The bad Mofo hahahaha) bolje uradio mec nego sto su misli i UFC se opet izvukao. Timothi Johnatha Dillashaw sa vaznom pobjednom, vec ciljaju Asuanco borbu koji ima split decision protiv njega. Neznam nesto, ako Cruz pokaze dobar preformans protiv Mizujakija i bude izgledao spreman za titlefight - bolje to. Haha kako je Castilo butthurt, 2 3 puta sam pogledao post fight intervju kad capri o tvorza :D Ferguson je zasluzio pobjedu, ne vidja se svaki dan da sudije budu objektivne protiv homeboja. Ono rolling kneebar come on. Betch dominirala iz svake perspektive :kafa:
Sad cu skinuti FN50 jel bilo sta zanimljivo na prelimsima?
koliko se ja sjecam nisu prelims nesto glavni dio je puno bolji al eto iaquinta i moraga su mi ostali u pamcenju pogledaj te dvije borbe ako nista

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 01:43

kad bi otprilike trebali da se bore Silva i Arlovski, vidim da su sad uvodne borbe :D

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 14 sep 2014, 01:53

Chinaglia je napisao/la:kad bi otprilike trebali da se bore Silva i Arlovski, vidim da su sad uvodne borbe :D
U 2 počinje main event, računaj njihovu borbu oko 4

Edit: desni kroše u vrh brade i bye bye footie :mrgreen:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 14 sep 2014, 10:07

Silva je talašika borac. Ona pobjeda protiv Fedora je zamazala raji oči, a i to je uzo zbog velike razlike u kilama.
Drago mi je zbog Arlovskog, btw. :thumbup:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 14 sep 2014, 11:39

Dakle padaju kao domine a sledeci je Vitor Belfort. Shogun nikad nebi izgubio od Chaela i Henda da nisu imali TRT.
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2014, 09:26

ja mislim da nije samo do trt-a nego ovi brazilski borci su svi generalno u padu. ja sam siguran da ce i aldo kroz 2-3 borbe izgubiti titulu.
nije nesto event bio al eto bar ovo iznenađenje u glavnoj borbi je dobro doslo.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 15 sep 2014, 20:40

ja ba werdum, jacare, dos Anjos, formiga, assuncao, machida svi nisu relevantni a imaju leitas, martins i sl. koji samo cekaju priliku. Plus zene nunes, corrieia, andrade i pena. Hoce sigurno, od 65 featherweighta mora izgubiti protiv jednog pa makar borili se dva puta :D
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 sep 2014, 14:46

rawcold je napisao/la:ja ba werdum, jacare, dos Anjos, formiga, assuncao, machida svi nisu relevantni a imaju leitas, martins i sl. koji samo cekaju priliku. Plus zene nunes, corrieia, andrade i pena. Hoce sigurno, od 65 featherweighta mora izgubiti protiv jednog pa makar borili se dva puta :D
prva trojica tj werdum, jacare i dos anjos se imaju cemu nadati ostali tesko... pena ti nije iz brazila 100% ona je iz venezuele a trenira u americi sa chiesom i siciliom. evo nunes cemo vidjeti sad protiv cat zingano kako ce joj ici a corrieaia i andrade protiv ronde ne bi mogle ni pola runde izdrzati.
jacare i werdum moraju dobiti borbu za titulu sto prije dos anjos je nazalost u kategoriji gdje je velika guzva a i izgubio je nedavno od nurmagomedova tako da ce on morati jos sacekati jer evo sad cerrone i alvarez se bore i tu ko pobijedi bice contender...
i za alda nisam mislio da ce izgubiti u narednih 65 borbi jednu nego da ce i on uskoro izgubiti titulu
i meni su dragi brazilski borci od mojih 10 najdrazih boraca ikad bar 5 bi bili brazilci.
ne znam zasto si izostavio dos santosa on mi je bolji od pola ovih sto si nabrojao :D

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.