Moderator/ica: rio_Ferdy88
sa njim uvijek ovakorawcold je napisao/la:Jones out
zao mi je zbog povrede ali drago mi je sto se nece boriti protiv hollowaya.Thranduil je napisao/la:Bektić otpao iz borbe protiv Hollowaya zbog povrede
realno nakon onakvog poraza nije ni zasluzio ovako brzo revans.work je napisao/la:Miš, natamburao ga T.J. pa se sad isprepadao.
Jebla ga cackalica koji racku se zajebava sa timtyler durden je napisao/la:Nek je i Henderson izgubio.
koliko se ja sjecam nisu prelims nesto glavni dio je puno bolji al eto iaquinta i moraga su mi ostali u pamcenju pogledaj te dvije borbe ako nistarawcold je napisao/la:Jebla ga cackalica koji racku se zajebava sa timtyler durden je napisao/la:Nek je i Henderson izgubio.
Pogledao sam glupi 177 ili ono sto je ostalo od eventa. Barao out u zadnjoj minuti prije vaganja tokom rezanja kilaze, Dana W kaze nestalo mu je elektrolita a ovaj govori da je pao i udario se u glavu LOL .. Dakle Joe Soto (The bad Mofo hahahaha) bolje uradio mec nego sto su misli i UFC se opet izvukao. Timothi Johnatha Dillashaw sa vaznom pobjednom, vec ciljaju Asuanco borbu koji ima split decision protiv njega. Neznam nesto, ako Cruz pokaze dobar preformans protiv Mizujakija i bude izgledao spreman za titlefight - bolje to. Haha kako je Castilo butthurt, 2 3 puta sam pogledao post fight intervju kad capri o tvorzaFerguson je zasluzio pobjedu, ne vidja se svaki dan da sudije budu objektivne protiv homeboja. Ono rolling kneebar come on. Betch dominirala iz svake perspektive
![]()
Sad cu skinuti FN50 jel bilo sta zanimljivo na prelimsima?
U 2 počinje main event, računaj njihovu borbu oko 4Chinaglia je napisao/la:kad bi otprilike trebali da se bore Silva i Arlovski, vidim da su sad uvodne borbe
prva trojica tj werdum, jacare i dos anjos se imaju cemu nadati ostali tesko... pena ti nije iz brazila 100% ona je iz venezuele a trenira u americi sa chiesom i siciliom. evo nunes cemo vidjeti sad protiv cat zingano kako ce joj ici a corrieaia i andrade protiv ronde ne bi mogle ni pola runde izdrzati.rawcold je napisao/la:ja ba werdum, jacare, dos Anjos, formiga, assuncao, machida svi nisu relevantni a imaju leitas, martins i sl. koji samo cekaju priliku. Plus zene nunes, corrieia, andrade i pena. Hoce sigurno, od 65 featherweighta mora izgubiti protiv jednog pa makar borili se dva puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.