Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la soko » 22 dec 2011, 20:50

nego evo
http://edunsbih.ba/images//cjenovnik_2011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 dec 2011, 20:51

Ovaj naš "jado", za mjesec i po provedenih u Parizu zbog sređivanja privatnih obaveza dobije 15 000KM!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2011, 20:54

mozak je napisao/la:Ovaj naš "jado", za mjesec i po provedenih u Parizu zbog sređivanja privatnih obaveza dobije 15 000KM!
Skoro ''isto'' kao i Hiddinik dok je sadio lale u Holandiji za vrijeme pauza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 dec 2011, 20:56

harishp je napisao/la:
mozak je napisao/la:Ovaj naš "jado", za mjesec i po provedenih u Parizu zbog sređivanja privatnih obaveza dobije 15 000KM!
Skoro ''isto'' kao i Hiddinik dok je sijao lale u Holandiji za vrijeme pauza.
Dzaba objasnjavati ljudima kako to funkcionise. Vjerovatno misli da Hiddink i ostali treneri dobijaju platu samo za ono vrijeme koje provedu na treninzima i utakmicama. Ostalo vrijeme im nije placeno. Maltene primaju socijalnu pomoc tokom zimske pauze.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 dec 2011, 21:09

Kapelo to za 8 sati zaradi. ili ti odspava a ono 15 000 pane. Ali lik zato vodi Engleze do kraja..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 dec 2011, 21:11

spielführer_21 je napisao/la:u kvalifikacijama je ostvaren očekivani rezultat, biti drugi iza Francuske i ispasti od Portugala nije sramota.
Dobro si to rekao, napravljen je ocekivan rezultat u kvalifikacijama, ali mi smo ocekivali i nesto vise, a biti ispred Bjelorusije ciji je najpoznatiji igrac Hleb i ispred konfuzne Rumunije koju jos samo krasi ime i nije neki aman rezultat i naravno nije nikakva sramota izgubiti od Portugala, ali na onaj nacin na koji smo izgubili i nase zalaganje na terenu je ipak sramota. Za 6-2 je Susic iskljucivi krivac, jer ekipu nije uopste psihicki pripremio za tako bitnu utakmicu, a naveo sam primjer Mourinha koji iza sebe ima trofeja koliko Susic godina da ce dobiti nogu ako nista ne osvoji, opet djaba i rezultati i uspjesi i renome, ako nemas rezultata.
Hehe, a zaboravio si dnevnice? :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 23 dec 2011, 03:08

Tugo moja.Idioti se smiju covjeku koji je za primjer uzeo Mourinha da dokaze da ako nemas rezultata nemas ni posao da bi u nastavku posta poredili Susicevu platu sa platom Hiddinka?
Idioti kazu da nema veze sta mi na forumu mislimo nego sta ce za par dana komisija odluciti :D :D :D :D
Google pojam "forum" idioti.
Idioti samo po tvome potpisu donose zakljucke ko si, sta si i na cijoj strani si.

Ne vrijedi, puno je idiota na ovoj temi...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 23 dec 2011, 16:38

Šta je bilo sa Sušićem, jel mu i sad traaju ti privatni problemi?? Nisam u toku.
Stvarno, vrijeme je da se zna hoće li ili neće.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2011, 16:47

Susci ce donjeti konacnu odluku na sastanku 29.12.2011. sa Osimom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 dec 2011, 17:17

brzi21 je napisao/la:Šta je bilo sa Sušićem, jel mu i sad traaju ti privatni problemi?? Nisam u toku.
Zadnje informacije su da se nejavlja na telefon i da će doputovati iduće sedmice iako je sastanak bio planiran prije!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 dec 2011, 17:19

harishp je napisao/la:Kao sto je @Pirke napisao nasa je repka osvojila 582 poena na FIFA rang listi u 2011,samo pet reprezentacija su osvojile vise.To je doslo sigurno onako samo od sebe,have,smoga ,isparavanja itd.
Drugo zapazene rezultate smatras da uvedes klub u visi rang,dno dna :lol:
Trece poredis Mourinhov Real a ovaj ima Rokija koji vrijedi vise sam od cjele nase repke.
Sve u svemu ima nas svakakvih na ovom dunjaluku.
Nasa repka jeste osvojila 582 poena, ali pobjedjivali smo sve realno slabije reprezentacije od nas. Nismo pobijedili Francuze, nismo Portugalce, nismo Svabe, nismo Spance pa da se mozemo kofrciti. U najbitnoj utakmici kvalifakacija za EP igrali smo ka pi.cke i na kraju trebamo zahvaliti Begovicu sto nas je spasio tezeg poraza. Portugal jeste jaci od nas i bio je veliki favorit i bili su bolji od nas i zasluzili su odlazak na EP, ali mene ne boli toliko rezultat koliko zalaganje nasih igraca na toj sudbonosnoj utakmici. Igrali smo bez igre, bez trke, bez zalaganja, pa protiv Zelje na Grbavici nasi reprezentativci su se vise zalagali nego u Lisabonu...ko je kriv? Ja? Ti? Kriv je jedino Susic i niko drugi i ovo cu javno bilo gdje reci pa taman da mi je babo.
Drugo to sto pricas o mom komentaru o zapazenim rezultatima pokazuje da si ti dno dna i ne mozes dublje pasti, uvesti neku ekipu u visi rang takmicenja je dokaz kvalitete i sposobnosti motivisanja igraca, pa Vahid Halihodzic je uveo Lille iz trecerazredne lige u prvu ligu i odveo taj isti klub u LP i ravnopravno se nosio sa Manchesterom na Old Traffordu i taj Lille je i nakon odlaska Vahe ostao uvjek u vrhu francuske lige, pa haloo covjece i to tebi nije zapazen rezultat, ako to nije zapazen rezultat onda ja ne znam vise sta si ti...
Meni sef na poslu ako mi da neki zadatak da uradim i ja ne uradim i jos se i obrukam mislis da ce me trpiti i dalje...ma nece moj babo... Safete idi molim te, igracka si legenda, mozda i najveca to ti niko ne osporava, ali kao trener nemoj sebe brukati, a nemoj ni nas...

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 23 dec 2011, 19:10

mozak je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:Šta je bilo sa Sušićem, jel mu i sad traaju ti privatni problemi?? Nisam u toku.
Zadnje informacije su da se nejavlja na telefon i da će doputovati iduće sedmice iako je sastanak bio planiran prije!
I on se haman igra s repkom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2011, 20:27

mozak je napisao/la:
Provjerene informacije by mozak.
I da,kako se kaze kad ne pricas istinu,to jest muljas.Zato sto je i ivica i sam rekao da ce se sastanak sa Papetom odrzati u zadnjoj sedmici ove godine,koji je i planiran vec prije mjesec dana.
@Harrison nemoj vise @malte ti :lol:
Eto ko fol si pobjedjivao prije velike reprezentacije pa se taj niz prekinuo,aha kako da ne.
Kako ti ono rece za tebe je trener ekstra klase ako uvede klub u visi rang,nema dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 23 dec 2011, 21:20

NE

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 24 dec 2011, 02:30

Nasa repka jeste osvojila 582 poena, ali pobjedjivali smo sve realno slabije reprezentacije od nas. Nismo pobijedili Francuze, nismo Portugalce, nismo Svabe, nismo Spance pa da se mozemo kofrciti.
Vidi ti Harija on be da kara Spance, Portugalce, Svabe... :mrgreen: Bolan Hari bili se ti mogo kada vozis biciklo sudarit sa FAPOM i da ti njega rasturis. Hajde bolan ne balavi tudi kakav Portugal, ko da rasturi Ronalda, Nanija, Pepea...mi jednog igraca imamo u koliko toliko jakom klubu za evropske prilike , a njihove rezerve pa cak i nepozvani igraju za Real, Celzi...
U najbitnoj utakmici kvalifakacija za EP igrali smo ka pi.cke i na kraju trebamo zahvaliti Begovicu sto nas je spasio tezeg poraza. Portugal jeste jaci od nas i bio je veliki favorit i bili su bolji od nas i zasluzili su odlazak na EP, ali mene ne boli toliko rezultat koliko zalaganje nasih igraca na toj sudbonosnoj utakmici. Igrali smo bez igre, bez trke, bez zalaganja, pa protiv Zelje na Grbavici nasi reprezentativci su se vise zalagali nego u Lisabonu...ko je kriv? Ja? Ti? Kriv je jedino Susic i niko drugi i ovo cu javno bilo gdje reci pa taman da mi je babo.

Hari il' si lud ili ti noge smrde? Cuj Begovic nas spasio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nasi su igrali i zalagali se koliko je protivnik dozvolio. Sabili nas na nasu polovinu i gdje da trcis crni Hari...jedino je bilo mjesta iza gola tamo do onih fotoreportera. Ako se malo vise zaloze, onaj zvaljo odma svira a tvoj skretnicar samo pogledom prati loptu koju bi i ti uhvatio kada malo dodjes sebi i kada ti hodzini zapisi pocnu djelovati.
Drugo to sto pricas o mom komentaru o zapazenim rezultatima
Hare nalete, jesi li ucio sabiranje, mnozenje...i tako te operacije dok si ganjao koze po planini? Makar si ih morao probrojati kad se vracas kuci...Najvise bodova ikada, najbolji rezultad ikada...na par utakmica najbolja igra ikada...nekada sam morao oci rastrljati da se stvarno uvjerim da je to Bosna koja bije po usima Francuze u po Pariza. Startovali iz druge polovine treceg sesira za naredno takmicenju u drugom sesiru, najbolji plasman ikada, nekoliko nivih igraca pravih otkrovenja za nase prilike. Hari, Hari teske je sihire neko na tebe bacio.
Meni sef na poslu ako mi da neki zadatak da uradim i ja ne uradim i jos se i obrukam mislis da ce me trpiti i dalje..
Pa dobro ima tu raznih faktora...Ako ti da - da oboris cetiri bukve, a ti uspijes samo tri - vjerovatno ce ti oprostiti ako je bila neka vanredna situacija, ako ti je puko lanac na zagi, ako se sikira istupila, ako je bio previse strm teren pa si se skotrljao par puta na dno...sve ima svoje.
Safete idi molim te, igracka si legenda, mozda i najveca to ti niko ne osporava, ali kao trener nemoj sebe brukati, a nemoj ni nas...
Hari idi molim, legenda si u laganju i provaljivanju, mozda i najveca to ti niko ne osporava ali kao diskutant nemoj sebe brukati, a nemoj ni ovaj forum.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 dec 2011, 04:33

Ja ovog klauna.Nije mu dovoljno sto truje temu pod jednim nickom sad jos i drugi otvorio :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 dec 2011, 11:34

@baboitata, jel ti to Susic javio sta ces mi odgovoriti na moj komentar, ovo mi sve lici na njegov stil pisanja i izrazavanja, Sve dok dozvolimo da nas karaju kao sto ti kazes ove jace ekipe NIKAD ama bas NIKAD se necemo nigdje plasirati. Do sada smo igrali bar 5-6 historijskih utakmica i sve smo ih popu.sili. Problem nase reprezentacije nije kvalitet igraca, oni ga imaju i igraju u velikim klubovima, a za to nije zasluzan Susic niti ijedan drugi nas selektor vec igraci svojim trudom i zalaganjem i dobrim radom njihovih trenera.
Susic je dobio igrace na gotovo i samo sto treba da uradi jeste da ih motivise da grizu na terenu i nista vise.
Nama je selektor ciji je plafon u karijeri Ankaragucu :lol: :lol: i koji jednom izjavi svojim igracima, momci vi sve sto bolje igrate to i meni dize rejting i lakse cu se prodati u neki veci klub :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2011, 11:49

Harrison je napisao/la:@baboitata, jel ti to Susic javio sta ces mi odgovoriti na moj komentar, ovo mi sve lici na njegov stil pisanja i izrazavanja, Sve dok dozvolimo da nas karaju kao sto ti kazes ove jace ekipe NIKAD ama bas NIKAD se necemo nigdje plasirati. Do sada smo igrali bar 5-6 historijskih utakmica i sve smo ih popu.sili. Problem nase reprezentacije nije kvalitet igraca, oni ga imaju i igraju u velikim klubovima, a za to nije zasluzan Susic niti ijedan drugi nas selektor vec igraci svojim trudom i zalaganjem i dobrim radom njihovih trenera.
Susic je dobio igrace na gotovo i samo sto treba da uradi jeste da ih motivise da grizu na terenu i nista vise.
Nama je selektor ciji je plafon u karijeri Ankaragucu :lol: :lol: i koji jednom izjavi svojim igracima, momci vi sve sto bolje igrate to i meni dize rejting i lakse cu se prodati u neki veci klub :lol: :lol:
Sam sebi upadas u stomak dobro ti @babo rece,bas se brukas.Ako Susic i drugi selektori nisu zasluzni a imamo kvalitetne igrace sa dobrim radom njihovih trenera u klubu kako ti rece pa kako onda da u u 16 godina ne dobiju vise od jedne jace repke i ne kvalifikuju su ama bas nigdje.Valjda bi to skupljeno znanje trebali da pretoce u uspjeh a ne da se vazda useru ko grlice kad je satro odlucujuca tekma.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 dec 2011, 11:56

@harishp, procitaj jos jednom moj post i bice ti jasno. Neki ne kontaju iz prve.

I jos da se nadovezem za moj prethodni post. Ja sam za to da Susic ostane kao selektor ukoliko bi na njegovo mjesto trebao doci neki trener koji jos manje ima trenerskog iskustva od njega.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2011, 11:59

Harrison je napisao/la:@baboitata, jel ti to Susic javio sta ces mi odgovoriti na moj komentar, ovo mi sve lici na njegov stil pisanja i izrazavanja, Sve dok dozvolimo da nas karaju kao sto ti kazes ove jace ekipe NIKAD ama bas NIKAD se necemo nigdje plasirati. Do sada smo igrali bar 5-6 historijskih utakmica i sve smo ih popu.sili. Problem nase reprezentacije nije kvalitet igraca, oni ga imaju i igraju u velikim klubovima, a za to nije zasluzan Susic niti ijedan drugi nas selektor vec igraci svojim trudom i zalaganjem i dobrim radom njihovih trenera.
De ti procitaj sta si sam napisao,ali par puta.
Veze ni sa cim.Motivisati igrace koji se nikad nigdje nisu plasirali sa repkom i dodju do zadnje stepenice,pa kud ce im veca motivacija,treba li mozda flomaster da se nacrta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.