Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ali sam u nju upada.Saurman je napisao/la:Znaš šta bi rek'o doktor Arsla : jedna lasta ne čini proljeće.harishp je napisao/la:Ti i takvi.Jer sa takvim nacinom n(z)avijanja za BIH repku kvarite koncepciju programa Hakala.
ljudi klimaju glavom u nevjerici kakve ti "strucne" komentare pisesSaurman je napisao/la:Drži se tema calciopoli-farsopoli pa tamo traži smisao.JuveSissoko je napisao/la:kao uobicajeno, gluposti valjas, de jedno napisi sta da ima smisla.Saurman je napisao/la:Treba realno sagledati stvari činjenica je da smo mi tri klase iza Portugala da smo autsajderi u ovom meču i ukoliko se desi to čudo da izbacimo Portugalce neće biti sretnijeg čovjeka od mene.
Kao što sam prethodno napisao propustili smo veliku šansu u Parizu zahvaljući Sušiću i Spahiću i sad smo spali da se preko leđa Portugala izvlačimo.
Zakolji se mokrom kiflom,pošto si malo.uman možda ti se to i desi...Fudbalski analitičaru,koji u svojoj karijeri imaš brojevima:2439 postova o sportu...Saurman je napisao/la:Drži se tema calciopoli-farsopoli pa tamo traži smisao.JuveSissoko je napisao/la:kao uobicajeno, gluposti valjas, de jedno napisi sta da ima smisla.Saurman je napisao/la:Treba realno sagledati stvari činjenica je da smo mi tri klase iza Portugala da smo autsajderi u ovom meču i ukoliko se desi to čudo da izbacimo Portugalce neće biti sretnijeg čovjeka od mene.
Kao što sam prethodno napisao propustili smo veliku šansu u Parizu zahvaljući Sušiću i Spahiću i sad smo spali da se preko leđa Portugala izvlačimo.
Adnan će staviti Ronalda u džep!VanBasten je napisao/la:Ja, kao što pobjedi Levante, Dansku etc. Ja bi volio da on igra, troši puno lopti, uvijek lopta njemu ide i kad je x igrača u boljoj poziciji. On im je i prva i zadnja opcija, on kad je u igri ostali su uglavnom vodonoše i posmatrači, u takvoj konstalaciji uštopaš njega ušopo si i Portugal. Danci su tu preksinoć najbolje demonstrirali.
vidi ovo sarumaneSaurman je napisao/la:Drži se tema calciopoli-farsopoli pa tamo traži smisao.JuveSissoko je napisao/la:kao uobicajeno, gluposti valjas, de jedno napisi sta da ima smisla.Saurman je napisao/la:Treba realno sagledati stvari činjenica je da smo mi tri klase iza Portugala da smo autsajderi u ovom meču i ukoliko se desi to čudo da izbacimo Portugalce neće biti sretnijeg čovjeka od mene.
Probisvjet je napisao/la:Ako imas krivu sliku i ne vjerujes u nekoga, a on to dokaze suprotno, onda je red da se izvines!
Ja u Papeta nisam imao povjerenja, nervirao me izjavama, prepiskom preko novinara sa igracima...
Sinoc sam se uvjerio u sasvim drugo.
Bosna je rastavila Francuze i da nisu kojim slucajem pod zastitom Platinija i UEFE sigurno bi izgubili!
Sve ono sto sam izgovorio protiv Papeta pada u vodu. Drago mi je sto nisam bio u pravu!
Sve ono sto sam rekao povlacim, jer bilo je mozda i teskih rijeci sa moje strane (beznacajno je ono sto ja kazem ili mislim) ali red je red!
Zato Pape izvini! Hvala za ono sto sam vidio sinoc. Ono ima snagu finala evropskog prvenstva! Jos ne mogu da se otmem utisku, ne zato sto smo osteceni i sto smo izgubili, vec sto nisam mogao da povjerujem da bas mi onako rasturamo pjetlice!
Goalgetter je napisao/la:Nikad nisam bio vise ubjedjen da cemo ispasti !
Bas zato imamo pravo da ih ismijavamo. hihihihi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.