Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Ermin nije Barezi da poslije pauze od mjesec dana može da bude solidan na terenu...
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
-
- Kontakt:
ko sto je se i on sageoKaunas je napisao/la:svi vi koji pljujete po momku, možete mu se sageti

U nas se kritika zove pljuvanje.
Protiv Argentinaca je kod prvog gola sageo glavu, a kod drugog okrenuo guzicu kao da je neki prigradski turnir u pitanju a ne Svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Jedno su želje, a drugo je kvalitet. Dobar stoper ali očekivao sam više od njega. Valjda se srede uskoro papiri za Arslanagića pa da vidimo kakav je on.
Protiv Argentinaca je kod prvog gola sageo glavu, a kod drugog okrenuo guzicu kao da je neki prigradski turnir u pitanju a ne Svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Jedno su želje, a drugo je kvalitet. Dobar stoper ali očekivao sam više od njega. Valjda se srede uskoro papiri za Arslanagića pa da vidimo kakav je on.
On je mene sinoc na suze natjerao pa ti pricaj.Neutral je napisao/la:U nas se kritika zove pljuvanje.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Onaj prizor je svakoga najerao na trnce kroz tijelo. Onako nas je većina sinoć pratila čitav meč.
Ovdje govorim o njegovim kvalitetima, sigurno ih ima za poziv ali za prvih jedanaest ostaje upitno. Ako se Emir oprosti od reprezentacije, a sumnjam da hoće, onda očekujem Ermina u prvih jedanaest.
Ovdje govorim o njegovim kvalitetima, sigurno ih ima za poziv ali za prvih jedanaest ostaje upitno. Ako se Emir oprosti od reprezentacije, a sumnjam da hoće, onda očekujem Ermina u prvih jedanaest.
Neko je vec ranije postavljao slike koje dokazuju da momak nema nikakve veze sa prvim golom Argentine.
Na ponovljenom snimku izgleda kao da se sageo, ali sa strane se vidi da je bio udaljen od lopte i nikako nije mogao intervenisati, da lopta uopste nije isla u njegovom pravcu.
Za drugi gol je kriv.
Nemojte momku izmisljat krivicu tamo gdje je nema.
Na ponovljenom snimku izgleda kao da se sageo, ali sa strane se vidi da je bio udaljen od lopte i nikako nije mogao intervenisati, da lopta uopste nije isla u njegovom pravcu.
Za drugi gol je kriv.
Nemojte momku izmisljat krivicu tamo gdje je nema.
Kriv je za jedan, jedan više nego što treba.
Pa i za taj jedan bi se moglo diskutovat. Lopta je cesala mujdzu i skrenula prema stativi. Da ga nije cesala ne bi se dobila prema golu.
Analiziramo samo stanje igračkog kadra. Rekoh da treba vidjeti prvo ovog Arslanagića pa ćemo vidjeti da li je Ermin drugi ili treći stoper u repki. Dok je Spahe, neupitno je ko je prvi.
Ovo je Spahin kraj vjerovatno.
Treba srediti Arslanagica, on sa Bicakcicem moze ciniti dobar tandem. Imamo i visinu i snagu, falit ce brzine al ne mozes sve imati.
Treba srediti Arslanagica, on sa Bicakcicem moze ciniti dobar tandem. Imamo i visinu i snagu, falit ce brzine al ne mozes sve imati.
ermin stao u obranu vedada

Zna momak kako stvari stoje, nadam se da će danas početi i pokazati da je kvalitetan i da je zaslužio mjesto u Brazilu, te da je loša prva utakmica bila zbog nespremnosti.
Bolje biti i maneken nego siledzija...
Za mene on je zakovan u prvu postavu naše reprezentacije sa ili bez Spahića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

pretjero je
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Nerminovic
- Kontakt:
bog ti dao ermine pa nije foto za magazin,Bosniacum Lilium je napisao/la:
pretjero je
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- tyler durden
- Kontakt:
nije,Bosniacum Lilium je napisao/la:
pretjero je
pretjerujete vi.
ne moze vam se ugodit.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ima momak svoj stil, koji se meni ne svidja ne svidja, ali ga postujem.
Ermine, Bog ti dao sve najbolje

Ermine, Bog ti dao sve najbolje