FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 10 dec 2012, 15:43

Danas sam vidio u gradu Semjona Miloševića bivšeg stopera Čelika, Slobode, Sarajeva, Leotara, on je sad mislim slobodan igrač negdje 30 i kusur godina ima pa kontam da nije šta u vezi Radničkog, ako jeste bilo bi super da nam dođe jedan takav iskusan igrač, ili je samo onako bio u prolazu tu, ipak sačekaćemo da vidimo......;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 dec 2012, 15:53

sodagrad je napisao/la:Danas sam vidio u gradu Semjona Miloševića bivšeg stopera Čelika, Slobode, Sarajeva, Leotara, on je sad mislim slobodan igrač negdje 30 i kusur godina ima pa kontam da nije šta u vezi Radničkog, ako jeste bilo bi super da nam dođe jedan takav iskusan igrač, ili je samo onako bio u prolazu tu, ipak sačekaćemo da vidimo......;)
Zanimljivo, ako je zaista on, vrlo moguće da je u vezi sa Radničkim.
A sada, opet kad prokontam, odbrana nam je jaka, i imamo dobru alternativu na klupi, mada takav igrač je uvijek dobrodošao.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 dec 2012, 22:52

Da odmah prekinemo nagađanja :).
Milošević nije bio ovdje zbog angažmana u Radničkom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 dec 2012, 11:25

Zoom088 je napisao/la:Da odmah prekinemo nagađanja :).
Ajde nema veze imamo mi dobre igrače, ali ako nam ode Giga u Borac veliki hendikep je to, ipak momak je mlad i zaslužuje sigurno više od ovoga, svojim igrama u dresu Radničkog je pokazao da je daleko najbolji igrač, pa ako ode nek mu je sa srećom......;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 dec 2012, 14:31

Znate kako kažu Ameri; "We'll cross that bridge when we get to it".

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 12 dec 2012, 07:52

sodagrad je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Da odmah prekinemo nagađanja :).
Ajde nema veze imamo mi dobre igrače, ali ako nam ode Giga u Borac veliki hendikep je to, ipak momak je mlad i zaslužuje sigurno više od ovoga, svojim igrama u dresu Radničkog je pokazao da je daleko najbolji igrač, pa ako ode nek mu je sa srećom......;)
A vidis dobar je to igrac, steta ;)
A sto se Mirze tice ne vjerujem da ce u Borac, mislim ako ode sretno mu i hvala, ali nesto mi to nije to :mrgreen:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 dec 2012, 08:07

Koliko Siuxa dolazi u GR?
Pozz :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 dec 2012, 10:38

Ma ako Giga i ode on ima važeći ugovor sa Radničkim, tako da neće džaba otići biće nešto i keša za nas, a i ja mislim da neće baš u Banju Luku da ode, a u Gračanicu ma daleko je to jarane 3 mjeseca još ima do te utakmice, ali kao i uvijek doće dosta Siouxa u Gračanicu akobogda......;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 dec 2012, 10:42

A je l' ovo provjereno za Gigu il' je to bacanje šuplje? Mislim ovo interesovanje Borca. Halalite, nisam u toku ovih...godina. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 dec 2012, 12:39

Monolog je napisao/la:A je l' ovo provjereno za Gigu il' je to bacanje šuplje? Mislim ovo interesovanje Borca. Halalite, nisam u toku ovih...godina. :lol:
Postoji interes Borca tačnije njihovog trenera koji je neki dan gledao lično Gigu na prijateljskoj utakmici protiv Bosne iz Visokog ( 2-0 za Radnički bilo) pa mu je on "zapao" za oko, ipak o tome više zna Zoom on je bio prisutan na toj utakmici, da li će doći do konkretnog dogovora dva kluba ostaje da se vidi jer Giga je ugovorom vezan za Radnički.....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 12 dec 2012, 13:15

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Koliko Siuxa dolazi u GR?
Ima bolan jos do utakmice, po' godine :mrgreen:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 12 dec 2012, 13:54

Do kada su igrači na odmoru? Planiraju li se kakve pripreme van grada, pričalo se o tom, ali ništa konktetno?
Igrači su zaslužili, ne sumnjam u upravu, te vjerujem da će imati dobre uslove.

Biće fina brojka u to sam siguran, igrači su zaslužili podršku, gostovanje nije daleko, ali ima mnogo još do toga.

Što se tiče Gige, volio bih da ostane, a ne vjerujem ni da li bi bilo moguće da ode, s obzirom da je vezan ugovorom do kraja sezone a s druge strane, Borac jedva sklapa kraj sa krajem.

P.S. Zoom, ako je zaista Milošević bio u gradu, i ako nema veze sa Radničkim, koji je klub u pitanju jel možda znaš? Čisto sumnjam da je došo' prošetat kod nas bezveze ili sa nekim poslom izuzev fuzbala.
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 12 dec 2012, 14:16

VolimRadnicki je napisao/la:Do kada su igrači na odmoru? Planiraju li se kakve pripreme van grada, pričalo se o tom, ali ništa konktetno?

Biće fina brojka u to sam siguran, igrači su zaslužili podršku, gostovanje nije daleko, ali ima mnogo još do toga.

Što se tiče Gige, volio bih da ostane, a ne vjerujem ni da li bi bilo moguće da ode, s obzirom da je vezan ugovorom do kraja sezone a s druge strane, Borac jedva sklapa kraj sa krajem.

P.S. Zoom, ako je zaista Milošević bio u gradu, i ako nema veze sa Radničkim, koji je klub u pitanju jel možda znaš? Čisto sumnjam da je došo' prošetat kod nas bezveze ili sa nekim poslom izuzev fuzbala.
Sto se tice priprema ja sam nacuo da ce biti, ali nije to nista provjereno..I sto se mene tice igraci su zasluzili, nisu bas jeftine pripreme ali su nam potrebne, sto jest jest ;)

Ma neće Giga nigdje :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 dec 2012, 15:15

Kad zagrmimo u Gračanici, tu će biti fina brojka, sjećam se zadnji put dole kad smo igrali 1-1 u Prvoj ligi pa smo poslije ispali i mi i oni, bio je veliki broj nas dole na utakmici, jedan dio navijača išao sa Enverom i Đangom, a u kombiju nema sjedišta nego sjeli na pod, nas jedno 15 u kombiju heheheheh, biće sad dosta zbog rezultata Radničkog, a i zbog blizine Gračanice.....ma nema ništa od Miloševića lik bio tu u prolazu i to je sve, odmarao se, da ima nešto konkretno to bi Zoom znao odmah......;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 dec 2012, 15:18

VolimRadnicki je napisao/la:Do kada su igrači na odmoru? Planiraju li se kakve pripreme van grada, pričalo se o tom, ali ništa konktetno?

15 Janaura 2013 počinju pripreme, a nastavak prvenstva nekad u Martu 2013.....;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 16 dec 2012, 20:35

Danas postavljen jedan dio kortea Siouxa sa derbija.
[youtube][/youtube]
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 dec 2012, 20:37

Pitanje za insajdere! Kakva je situacija sa Vojvodićem,koliko ima istine ovo što piše u novinama da ide u Foču?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 dec 2012, 20:56

Zoom088 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Može jedno pitanje jel i Vojvodić samo do kraja ove polusezone imao ugovor, da tek sad treba da sjednu on i uprava da vide šta će, i da pardon što sam zaboravio Mirhada on je jedan od boljih igrača slažem se s vama....:)
Ugovor s Vojvodićem je produžen i saradnja je dogovorena do kraja ove sezone, a to se desilo odmah po završetku jesenjeg dijela prvenstva.
Evo care prava istina pusti što novine pišu moraju nešto da bi se čitale.........:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 dec 2012, 11:42

studeni je napisao/la:Pitanje za insajdere! Kakva je situacija sa Vojvodićem,koliko ima istine ovo što piše u novinama da ide u Foču?
Pa otišao je Vojvoda u Foču, na odmor. ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 dec 2012, 20:59

Vratio se :D.
Evo večeras smo zajedno on, Casper i ja gledali Zimsku ligu u Lukavcu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.