Olimpik Sarajevo

kimbo
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la kimbo » 09 jul 2010, 20:27

@pile

Ja mislim da je njegov budget veci i od Zeljinog duga (Znas cifru da je neponavljam) ... Iako smo siromasni ne bi Gracicu uslovljavali neko igranje na nasem terenu poklanjanjem bodova ..al eto to je opet druga tema ;) ...
Ostanimo pri temi o najsredjenijem klubu u Sarajevu ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 20:31

kimbo je napisao/la:@pile

Ja mislim da je njegov budget veci i od Zeljinog duga (Znas cifru da je neponavljam) ... Iako smo siromasni ne bi Gracicu uslovljavali neko igranje na nasem terenu poklanjanjem bodova ..al eto to je opet druga tema ;) ...
Ostanimo pri temi o najsredjenijem klubu u Sarajevu ..
Mahalska :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jul 2010, 20:45

pile87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Mozda ima nekih sada promasaja ali Gracic meni radi sistematski , prezivi pokoji promasaj al u principu mu skupi provjereni igraci daju vremena i prostora da plasira pokojeg mladog igraca.
Evo neka ovog malog utrpaju u Belgiju vratit ce im se s kamatom vecina para sto su ulozili ovdje na domace "skupe" igrace.
Samo je taj promasaj velik ko budzet veleza za jednu sezonu :D Mozda se i izvadi na nekom drugom igracu tipa Subasic ali ovakav luksuz sebi ne smije opet dozvoliti, uglavnom ja ne vidim nikave posebne igrace osim Jesea u olimpiku nisam ih iskreno nesto posebno ni gledao al eto sezona je pred nama pa vidicemo.
Jeste bilo je promasaja ali sreca prati hrabre ali prema ovome sto citam i pratim g.Gracic je sada puno iskusniji i stariji i bice lepog nogometa u Olimpiku a i stalno sam ga viđao u drustvu poznatih menadzera koji dolaze na utakmice Olimpika a i imaju sta videti jer pored Jesea tu je i Velagic,Hadzanovic,Pehelj,Kolarov i jos dosta njih za koje su pokazali interesovanje.Danas sam cuo na carsiji da je Partizan-Beograd zainteresovan za Subasica a Mujic je isto zanimljiv za par evropskih klubova.No,pustimo te price da resava g.Gracic koji se ocekuje da stigne iz Brazila.Samo naprijed Olimpik jer Evropa ceka na vas.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 jul 2010, 21:51

U ponedeljak dolazi novo pojacanje brazilac,22 god. star,pozicija spic, od 18 g. clan Kijeva iz Italije odakle i dolazi u Olimpik.Za nase uslove vise nego dobro.
Ocekuje se dolazak i Vasilica kao jos jednog stopera Olimpika.
Mislim da je na redu transferisanje stopera iz Olimpika/Jese ili Kolarov/kao i nekoga iz spica.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 jul 2010, 22:07

Mora da je neki vrhunski igrac cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik bas ono sto se kaze veliki transfer ,jadi moji mora da je neki totalni kloc umjesto da pravi korake naprijed u karijeri tj, iz Kijeva u recimo Fiorentinu ili Palermo on u Olimpik al hajd valjda ce nesto novo donijet nasem cirkusu od lige al kazem ponovo SUMNJAM...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 jul 2010, 22:19

Arogantni je napisao/la:Mora da je neki vrhunski igrac cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik bas ono sto se kaze veliki transfer ,jadi moji mora da je neki totalni kloc umjesto da pravi korake naprijed u karijeri tj, iz Kijeva u recimo Fiorentinu ili Palermo on u Olimpik al hajd valjda ce nesto novo donijet nasem cirkusu od lige al kazem ponovo SUMNJAM...
Da je kloc kako kazes ne bi proveo cetiri godine u Italiji u istom klubu,nema logike.Ako je u komadu sa obje noge mora biti pojacanje za ovu PL. :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 jul 2010, 22:23

herbion je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Mora da je neki vrhunski igrac cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik bas ono sto se kaze veliki transfer ,jadi moji mora da je neki totalni kloc umjesto da pravi korake naprijed u karijeri tj, iz Kijeva u recimo Fiorentinu ili Palermo on u Olimpik al hajd valjda ce nesto novo donijet nasem cirkusu od lige al kazem ponovo SUMNJAM...
Da je kloc kako kazes ne bi proveo cetiri godine u Italiji u istom klubu,nema logike.Ako je u komadu sa obje noge mora biti pojacanje za ovu PL. :D
Ja neznam tog momka tj. nije mi poznat al kad prelazi iz Kijeva u Olimpik odmah se stice dojam da je neka "igracina" pa transfer ti sve govori al i to stoji koji god strani igrac dodje u nasu Ligu mora valjat jer ovo sto igra u nasoj lizi je dno dna,,,....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jul 2010, 22:27

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 09 jul 2010, 22:30

Tipicini klub koji na silu zeli sve...eno i navijace kupuju...misle da pare mogu sve da pokriju..
Ali dosta je slicnih klubova prodefilovalo ovim prostorima,pocev od Obilica,preko Kamen Ingrada,a onda Laktasa,poslijeratne Drine,Đerzelez Zenice,Brotnja itd.itd...i kako su svi zavrsili,znamo svi,tako ce i ovi "vukovi" cim "gospodin" gracic ugrabi priliku u njegovom voljenom sarajevu.

P.S. Gracica u Želji??? Prije Dodika nego njega.
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 09 jul 2010, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 jul 2010, 22:31

Sta ste Zeljovci pali po Olimpiku, kao da vama iz dzepa uzima pare.Eto nek je Zeljo dobro uredjen pa ovamo nek sve ide u pm.Svako ima promasaja, a nemislim da su ti promasaji toliki koliko vi iznosite.Malo ste uvelicali.Mislim da bi Gracica objerucke prihvatili i Zeljini a i navijaci Sarajeva, naravno kad bi ulagao kao u Olimpik.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jul 2010, 22:35

Joj što je ovim seljovcima frka, nema im ko prošle sezone sigurnih 6 boba od Olimpika :lol: :lol: :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 09 jul 2010, 22:41

dzenan01 je napisao/la:Joj što je ovim seljovcima frka, nema im ko prošle sezone sigurnih 6 boba od Olimpika :lol: :lol: :lol:
hahaha....za razliku od vas mi u mecevima sa olimpikom imamo 100% omjer...znaci sve pobjede u svim medjusobinim susretima od osnivanja olimpika 1993.godine,tako da ne vidim razlog zasto bi sada bilo drugacije.
Zahvali se na informaciji.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jul 2010, 22:42

U pravu si zugaju na Olimpik kao da im iz usta Gracic vadi ili podkopava klub. Smrdi zavist ovdje na daleko ...
Po meni bi ubitacna kombinacija bila Gracic + Brko .... zato samo cekam kada ce netko Brki stati na zulj iz cistog egoizma da vdiim kako ce se stvari odvijati ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 00:31

Samo F.K.S !! je napisao/la:http://transfermarkt.co.uk/en/chievo-ve ... n_862.html brazilca od 22 godine nema
Ocigledno sam bio u pravu i nije bezveze g.GRACIC putovao u Brazil i eto brazilca u Olimpiku i ceka se dolazak dva argentinca jer je g.Gracic proveo par dana u Argentini.Svaka cast za ovog coveka koji zeli da podigne nivo naseg nogometa.Prica se da za par dana leti za Egipat i moze bit i nogometas iz te zemlje a Vasilic je viđen u slasticari na Otoci.Hvala

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 jul 2010, 00:41

pabizo je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:http://transfermarkt.co.uk/en/chievo-ve ... n_862.html brazilca od 22 godine nema
Ocigledno sam bio u pravu i nije bezveze g.GRACIC putovao u Brazil i eto brazilca u Olimpiku i ceka se dolazak dva argentinca jer je g.Gracic proveo par dana u Argentini.Svaka cast za ovog coveka koji zeli da podigne nivo naseg nogometa.Prica se da za par dana leti za Egipat i moze bit i nogometas iz te zemlje a Vasilic je viđen u slasticari na Otoci.Hvala
ti si nova sekretarica ili sta vec ... :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 00:49

Cuspajz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
ti si nova sekretarica ili sta vec ... :mrgreen:
SMJESAN si.Samo se krecem u pravom drustvu i uvek sam na pravom mjestu a ako te jos nesto interesira pitaj bolan.Hvala

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 jul 2010, 00:56

znas koliko ne zanima gdje se ti kreces i sa kim se druzis iskreno ,samo postajes previse napadan sa ovim postovima sta gracic jede ,pije ,gdje boravi i to ,ako imas sportski info napises kao herbion i malta sa i to je to ,ovako udavi info nebitnim :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 01:19

Cuspajz je napisao/la:znas koliko ne zanima gdje se ti kreces i sa kim se druzis iskreno ,samo postajes previse napadan sa ovim postovima sta gracic jede ,pije ,gdje boravi i to ,ako imas sportski info napises kao herbion i malta sa i to je to ,ovako udavi info nebitnim :mrgreen:
Halo gde ti zivis,pa pise se o Romanu,Fergusonu ,Berluskoniju i sto ne i o g.Gracicu.Pisao sam prave informacije a ne ovo sto si ti napisao a to da dolazi makedonac,brazilac i Vasilic i VEROVATNO nogometas iz Egipta a ti citas samo sto tebi odgovara.Ostavi ti g.Gracica nego citaj ko dolazi od nogometasa u Olimpiku a nacuo da dolazi kondicioni trener iz Pariza

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 jul 2010, 01:21

Brate OKLE si ti ? Pises hrvatsko-bosansko-srpski :D

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.