07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pirke
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Pirke » 08 sep 2010, 00:34

Francuska je bila dobra danas... Neznam jesu li se probudili, ali bili su dobri.

Imali su srece da su i nasi bili grozni.

Ali Rahimic ima pravo, sada je najvaznije da ostanemo uz nase igrace...

Nije neka sramota izgubiti od Francuza, ipak su favoriti u grupi. Vazno je da pobjedimo protiv Bijelorusije, Albanije, Rumunije i onog Luksemburga, da tu dobijemos ve bodove i zavrsimo drugi... To je nasa realnost i mi u barazu trebamo da trazimo Euro...

Ja mislim da se je vecina naseg naroda nafuralo za nista...

Edit: Bravo ovaj iznad mene.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 08 sep 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 00:35

johnnyHZ je napisao/la:
Urban je napisao/la:prvo i osnovno pustite se seljacke politike valja ovaj ne valja onaj stadion ko zna zna i tacka malo pogledaj tj procitaj a ne nebuloze
al vidis NIKO nece da pogleda ISTINI u oci,svi traze krivca ,znas ono OD JEDNOG STABLA NEVIDE SUMU !

1. savez
2. narod
3. mentalitet
4. susic
5 igraci
redosljed krivaca za ovaj poraz!!!!

pa za ovo stanje od ovog poraza veceras i svih desvanja u nasem fudbalu za mene je kriv pocev od portira u ns BiH pa sve do samog predsjednistva nije da potenciran al niko nece da saslusa tj da procta sta je danas kazao u interviju Ivica Osim covjek je u nekoliko recenica sve fino objasnio joook kod nas svi su najpametniji nece niko da primi savjet jbgaa ne kazem da je on najpametnij al kod nas sve se vodi nekom cudnom politikom i pogresnih ljudi na pogresnim mjestima al et ne znam. Ja sam licno se posvadjao s repkom od marakane i kazao sam da necu ic dok sjede onakvi ublehasi u savezu i ostajem pri tom stavu djaba i da odemo na neko takmicenje. e sad osvrt na tekmu veceras svi nasi igraci zajedno s strucnim stabom su bili katastrofa jadno i bijedno neka nam je Bog na pomoci ...
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 08 sep 2010, 00:35

Mozemo mi traziti krivca u savezu,igracima,treneru itd ali ovo je nasa realnost i to je tako...Treba da smo zadovoljni i sto pobjedimo nekoga ,a kad se izgubi od Francuza jbg i nije tako lose :) Trebamo se spustit na zemlju i to je sve...polako raditi i mozda napredovati a ne proslavljati pobjede ,prije nego sto se utakmica i odigra...Pozdrav ja ode spavati pa vi i dalje trazite krivce i ocjenujte ucinak igraca.Laku noc svima ;) :)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 sep 2010, 00:35

CoDe je napisao/la:Slijedece dvije tekme cemo valjda uzeti pa ce se dici euforija .

Ovaj , što kaze da mi neznamo fudbala sine djeca koja su ovdje rodzena ispod ovog neba ili su ove krvi su nosili i tu tvoju HRVATSKU i SRBIJU !

NAŠA DJECA CE NAS DICI A TI IDI U WELS pa pravi hokej na travi debilu jedan .

Hvala na vrijedjanju, vidio sam veceras tu nasu djecu gube loptu ko pocetnici ....
>>No body likes us but we dont care<<

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 08 sep 2010, 00:36

Kakvi se sve konji javljaju ovdje ne mogu da vjerujem. Izgubili smo pa šta? Francuska je za dvije klase ispred nas, pogledajte gdje igraju naši igrači a gdje njihovi. Uz to smo i nevjerovatno spora reprezentacija ali mi jednostavno boljih igrača od ovih nemamo.Jesu li gotove kvalifikacije? Koliko još ima utakmica?
Šta bi onda portugalci trebali uraditi nakon remija sa kipranima i porazom od Norveške, izvršiti kolektivno samoubistvo? Slovenija je izgubila prvu kući od S.Irske, jesu li se predali? Slovačka je izgubila prvu kući, jesu li se predali? Mi možemo pobjeđivati samo kada svi igrači daju 100% svojih mogućnosti a večeras to nisu uradili.
I šta su to selektori prije papeta uradili? Jesmo li se plasirali negdje?
Svvi hvalite ćiru smrada a zaboravljate da je senilni kreten zabranio igračima da očiste kartone pred baraž!!!
Svi koji prizivaju ćiru su totalni idioti jer zaboravljaju kako ih je savez kupio sa njim.
IZDALI STE KODRU ZBOG ĆIRE J.EBO VAS ON!!!!!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 08 sep 2010, 00:36

safete, molimo te da lagano odes... pokazi da znas i da si uocio da nemas pojma... gana, svedska, njemacka, katar, FRANCUSKA ! ja nisam vidio napretka.. gana je cista sreca!
zaboravih gore velesilu, nogometnu, luksemburg! cestitam na tome! fuj!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 00:36

prigoda je napisao/la:Kakvi se sve konji javljaju ovdje ne mogu da vjerujem. Izgubili smo pa šta? Francuska je za dvije klase ispred nas, pogledajte gdje igraju naši igrači a gdje njihovi. Uz to smo i nevjerovatno spora reprezentacija ali mi jednostavno boljih igrača od ovih nemamo.Jesu li gotove kvalifikacije? Koliko još ima utakmica?
Šta bi onda portugalci trebali uraditi nakon remija sa kipranima i porazom od Norveške, izvršiti kolektivno samoubistvo? Slovenija je izgubila prvu kući od S.Irske, jesu li se predali? Slovačka je izgubila prvu kući, jesu li se predali? Mi možemo pobjeđivati samo kada svi igrači daju 100% svojih mogućnosti a večeras to nisu uradili.
I šta su to selektori prije papeta uradili? Jesmo li se plasirali negdje?
Svvi hvalite ćiru smrada a zaboravljate da je senilni kreten zabranio igračima da očiste kartone pred baraž!!!
Svi koji prizivaju ćiru su totalni idioti jer zaboravljaju kako ih je savez kupio sa njim.
IZDALI STE KODRU ZBOG ĆIRE J.EBO VAS ON!!!!!
slika
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 00:37

Hocemo li sada na prvo mjesto ???? :mrgreen: :mrgreen:
Ipak cemo mi sada kao cilj postaviti drugo mjesto i baraz
Ali sa Susicem nam je garantirano 4 mjesto u grupi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 00:38

Isnare, buraz postavi i slovensku zastavu slobodno (pored te slovacke), tu "strašnu fudbalsku velesilu" koja je vec 2 puta bila na SP i jednon na EP dok mi nigdje nismo makli za ovih 15 godina...ali to nece nimalo pomoci da mi riješimo sve svoje probleme.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 sep 2010, 00:39

Hare_BvB je napisao/la: 6. Euforija - Svaki put nam se obila o glavu, pa tako i večeras :(
Samo ne znam kako se stvorila euforija nakon pobjede kod Luksemburga :lol: jebote, da je se dalo 15 golova, a moglo se, onda bi tek trebalo, a ovako pobijede kuhare i odvjetnike i odmah euforija

a tek euforija na tv-u, izvještaji iz gradova, javljanja u dnevnik, kao da se igra na nekom velikom turniru :lol:

i da, nije ništa izgubljeno, tek je petina odigrana, ali se pod hitno treba mijenjati selektor... ne znam šta se čeka :?
Hayley <3

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 sep 2010, 00:39

ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim :D :D :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 08 sep 2010, 00:40

Daleko od Evrope

Večerašnje predstavljanje Bosne i Hercegovine Evropi,od početka programa na državnoj TV pa do kraja istog, blo je ravno nuli, čak i ispod nje. Prvo nam se u 20:15 javio voditelj sportskog programa sa kojim je bio, na opšte zaprepaštenje gledatelja, stalni "gost" komentator sportskog programa BHT-a. Pa valjda je smisao gosta komentatora da bude gost, a ne da ima veći staž na malim ekranima od samog voditelja. Svrha tog gosta bi trebala biti da analizira taktiku i pojedine igrače za šta je, naravno, potrebna stručnost, a isti je toliko stručan da je baš ovih dana dobio posao u "poznatoj nogometnoj zemlji", u Azerbejdžanu. Također je imao i veoma uspješnu fudbalsku karijeru. Nije mi cilj da vrijeđam dotičnog, ali zaista mislim da je vrijeme da se i drugima da malo prostora.
Malo prije prvog sudijskog zvižduka imali smo direktno javljanje selektora koji je izgledao i govorio kao da nije on sastavljao ekipu. Nije znao ni da li ćemo igrati ofanzivno ili defanzivno, nije znao ni sam da definiše poziciju Vedada Ibiševića, što je na kraju rezultiralo katastrofalnom partijom ovog momka. Nije znao da li će da ide na remi ili pobjedu i čak je rekao da u Francuskom taboru nema nijedan igrač sa svjetskog prvenstva, a bilo ih je deset. Vjerovatno selektor nije pogledao nijednu utakmicu Francuske sa prvenstva ili nije pogledao spisak igrača selektora Blanca.
Već me je tad rastužila slika Koševa, na kojem je po procjeni komentatora bilo 25000 ljudi, a siguran sam da ih nije bilo više od 20000. Možda je to rezultat nenadano visokih cijena ulaznica, ali zar je realno... http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=262

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 08 sep 2010, 00:40

kriva je oprema :mrgreen: šorcevi su bili premali pa nisu naši mogli dobro trčat :lol: :lol: da je NIKE mozda bi dobili xD
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 sep 2010, 00:41

drinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim :D :D :D :D :D
Kriv je Milivoje Novaković :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 08 sep 2010, 00:42

Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 00:43

prigoda je napisao/la:Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
Ja nisam nigdje spomenu Ćiru, samo govorim da Sušić nije za selektora... i vodi ga kuci ako ti je toliko dobar :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2010, 00:44

johnnyHZ je napisao/la:
1. savez
2. narod
3. mentalitet
4. susic
5 igraci
redosljed krivaca za ovaj poraz!!!!
savez kriv za poraz, pa daj molim te. savez je za svašta nešto kriv, al' za večerašnji poraz je kriv samo utoliko što je postavio Sušića za selektora. to možda Čeko, Suljo, Iljo i kompanija igraju na terenu. a možda hoćeš i da potenciraš da su oni to rekli Sušiću da pusti, da bi oni dobili na vremenu od Platinija.
narod, koji bolan narod. ja kriv, ti kriv, peti, deseti kriv. pa u Bosni čak i nemaš jedan narod. pa mene reprezentacija u principu i ne interesuje. kad se igra u Ze meni je svejedno isto kao i ova kad se igra u Sa. naravno pratim, al' ništa specijalno. teško ću ja izdvojiti pare za reprezentaciju. znači, zahebi to sa narodom.
mentalitet, e tu bi se tek složio, al' tek na broju dva. iza Sušića.
na trečem mjestu igrači, koji i imaju taj sjebani mentalitet.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 sep 2010, 00:44

drinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim :D :D :D :D :D
eeno srbija kiksala jel ti drago vuce :?
1921-2011

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 sep 2010, 00:45

prigoda je napisao/la:Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
preko koga je otišla?

nikad slabije Češke, jako loše Poljske, i ajde osrednje Slovenije, koja je pak dobila Ruse

dok je Ćiro morao izbaciti Turke i Belgijce u kvalama, pa onda na Portugal, gdje se nije imalo sreće (Džekine stative u Lisabonu)...

zato ne lupaj
Hayley <3

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 sep 2010, 00:46

Duvaj ga mali! Odkud tebi pravo da solis otvorenu ranu? Koga je uopste briga za tvojim provokativnim stavom!
Ako imas nesto konstruktivno reci u vezi tekme, reci, ako ne magla.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.