SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
El Pocho! x2 

eh **** sada! Nisam se nadao da ce ih ovako rasturiti! pa ovaj Chelsea gori od Intera! jos bolje igrace imaju!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
da vam cesitam na rastavljanju ove ekipe chelsea na proste faktore.
sad igrate svoju igru i ne bi me zacudilo da bar jos jedna kontra napolija zavrsi kobno po mrezu cech-a.
naprijed,italijani!!!

sad igrate svoju igru i ne bi me zacudilo da bar jos jedna kontra napolija zavrsi kobno po mrezu cech-a.

naprijed,italijani!!!

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- Goalgetter
- Kontakt:
Stvarno svaka cast, imati ovakav rezultat, i jos uvijek ovako napadati i pokusatavi zabiti i 4. gol, to nemogu mnogi, kapa dole 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Maggio je promasio siguran prolazak
Svejedno, mislim da ako ste mogli zabiti 2 Bayernu u gostima, City-ju u gotima, i 3 Interu
da mozete zabiti i na Stamford Bridgu, i naravno mirnom, disciplinovanom i kvalitetnom igrom u odbrani proci dalje
Sretno

Svejedno, mislim da ako ste mogli zabiti 2 Bayernu u gostima, City-ju u gotima, i 3 Interu

Sretno

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Fkt, cime je gol dao Cavani, ramenom?

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odlična igra i još da ga je Maggio zabio bio bi siguran prolaz iako i ovako Napoli ima velike šanse za prolaz dalje..
-
- Kontakt:
svaka cast mogli ste ivi isprasit ove engleze sa 4 komada da nije bilo onoge poklon lopte za matu nadam se da ce vam biti dovoljno za revans sretno
Sisom, jbtsarajlija89 je napisao/la:Fkt, cime je gol dao Cavani, ramenom?![]()

samo potvrdjuje moje rijeci da je u ovom trenutku vjerovatno najbolji spic Europe
Call the coroner!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
mislim da je ivanovic, ondje u naletu mozda autogol postigaosarajlija89 je napisao/la:Fkt, cime je gol dao Cavani, ramenom?![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
cestitke Napoliu, tacno sam znao da ce dobiti engleze.... Napoli ima najbolje driblere mislim 1 na 1 igrace, ovde uz par pravih pojacanja i uvesti kombinatoriku na prvu loptu, pa bili bi mini Barca ( naravno s interesantnijom igrom) 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma meni se cini da ga je laktom.sarajlija89 je napisao/la:Fkt, cime je gol dao Cavani, ramenom?![]()
svoj ti pos'o !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moglo je ovo biti i ubjedljivije, što jest jest.
Chelsea baš iz ničega dođe do gola i to u trenucima kada je Napoli bio mnogo bolja ekipa. Prije toga je Cech 2x skinuo zicere Maggiu i Cavaniju. No, mora se priznati da su poslije izjednačenja imali još jednu odličnu priliku, al' je sebični Ramires pucao nebu pod oblake.
U drugom poluvremenu opet Napoli drži sve konce igre u svojim nogama.
Kako samo ti momci trče, to je za ne povjerovati. Onaj Maggio se ispali od svog gola, pa do gola Chelsea za 5 sekundi.
Ni ne iznesu loptu kako treba, a on već maše i čeka loptu na desnoj strani. Strašan igrač. Ilner također fenomenalan danas i uz Gargana i Hamsika dobro kontrolisao sredinu. Meireles, Ramires i Malouda jednostavno nisu disali kako treba. Napolitanci su ih trkom dovodili do ludila.
Sigurno da nije sve gotovo, al' s obzirom na igre Plavaca i igre Napolija, rekao bih da je ipak ovo sve u rukama Talijana. Mogu oni zabiti na SB-u, a to će sigurno značiti i kraj nadanja za Chelsea.
Uh, mogli bismo svjedočiti plasiranju 3 talijanska kluba u 1/4 finale Lige Prvaka, te ispadanju svih Engleza.
Cavanijev gol = rame + onaj predio iznad sise.
Nadsisa. 

Chelsea baš iz ničega dođe do gola i to u trenucima kada je Napoli bio mnogo bolja ekipa. Prije toga je Cech 2x skinuo zicere Maggiu i Cavaniju. No, mora se priznati da su poslije izjednačenja imali još jednu odličnu priliku, al' je sebični Ramires pucao nebu pod oblake.
U drugom poluvremenu opet Napoli drži sve konce igre u svojim nogama.

Sigurno da nije sve gotovo, al' s obzirom na igre Plavaca i igre Napolija, rekao bih da je ipak ovo sve u rukama Talijana. Mogu oni zabiti na SB-u, a to će sigurno značiti i kraj nadanja za Chelsea.
Uh, mogli bismo svjedočiti plasiranju 3 talijanska kluba u 1/4 finale Lige Prvaka, te ispadanju svih Engleza.

Cavanijev gol = rame + onaj predio iznad sise.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bolji je od njega Mario Gomez der Schweinerligatopbomber. To je neupitno, dragi moj @Pumo.Puma je napisao/la:Sisom, jbtsarajlija89 je napisao/la:Fkt, cime je gol dao Cavani, ramenom?![]()
![]()
samo potvrdjuje moje rijeci da je u ovom trenutku vjerovatno najbolji spic Europe

svaka čast Napoliju.... navijalo je se svim srcem včrs za predstavnika najjače lige na Svijetu
što jest jest moglo je i trebalo je bit i više od 2 gola razlike, ali nadam se da se ovakav rezultat nemože prosut na St. Bridgeu kod "bezglavog" Chelsea.... uglavnom čestitke i sretnoooo u Engleskoooj

što jest jest moglo je i trebalo je bit i više od 2 gola razlike, ali nadam se da se ovakav rezultat nemože prosut na St. Bridgeu kod "bezglavog" Chelsea.... uglavnom čestitke i sretnoooo u Engleskoooj

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
joj kako volim ovaj klub.Samo tako momci neka nastave i daleko će dogurati.Bojim se samo da dođe do nekakve rasprodaje igrača glavni.Ako prođete Čelzi,a mislim da hoćete,uz malo sreće možete dobiti Zenit ili Benficu,Inter ili Marsellile.Svak čast
Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo 

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.