Mančester Junajted - Svonsi (Subota 13:45, SK 1)
Vest Hem - Totenhem (Subota 16:00, SK 1)
Arsenal - Kristal Palas (Subota 18:30, SK 1)
Liverpul - Sautempton (Nedelja 14:30, SK 1)
Njukasl - Mančester Siti (Nedelja 17:00, SK 1)
Barnli - Čelsi (Ponedeljak 21:00, SK 1)
Sport i TV
Re: Sport i TV
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Consigliere
- Kontakt:
To se vraca termin u 16:00 ???miki_92 je napisao/la:![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sta su sad uradili ?
Ovo za EPL je ovako unazad par godina
I ako je Arena sama sebi kriva, imaju para ali su nesposobni da osiguraju prenose
@cosigliere ide jedna utakmnica na SK1 u 16h dok ostale idu na 4, 5, 6
Ovo za EPL je ovako unazad par godina
I ako je Arena sama sebi kriva, imaju para ali su nesposobni da osiguraju prenose
@cosigliere ide jedna utakmnica na SK1 u 16h dok ostale idu na 4, 5, 6
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da, jer nisu oni direktno krivci za one kartice, nego SBB kao distributerConsigliere je napisao/la:To se vraca termin u 16:00 ???miki_92 je napisao/la:![]()
evo Otelo ti je napisao da ostale tekme idu na SK 4,5 i 6
Joj Bht-a, danas bio snimak Brazil - Hrvatska, evo opet sad 
Jel ima Arena prava za play-off LP i EL ?
Znam da su prosle godine prenosili a sad u petak rade i izvlacenje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: Sport i TV
Nemaju...imaju pravo prijenosa tek od grupne fazeOtelo je napisao/la:Jel ima Arena prava za play-off LP i EL ?
za LP sam skoro 100% siguran da ta prava dolaze u paketu sa grupnom i KO fazomOtelo je napisao/la:Jel ima Arena prava za play-off LP i EL ?
kako je stanje sa EL ne znam
Evo bas gledam raspored od prosle sezone i LP su radili dok EL nisu a posto su prava ista u ugovoru na 3 godine onda cemo opet gledati kako se Arsenal mucimiki_92 je napisao/la:za LP sam skoro 100% siguran da ta prava dolaze u paketu sa grupnom i KO fazomOtelo je napisao/la:Jel ima Arena prava za play-off LP i EL ?
Otelo je napisao/la:Evo bas gledam raspored od prosle sezone i LP su radili dok EL nisu a posto su prava ista u ugovoru na 3 godine onda cemo opet gledati kako se Arsenal mucimiki_92 je napisao/la:za LP sam skoro 100% siguran da ta prava dolaze u paketu sa grupnom i KO fazomOtelo je napisao/la:Jel ima Arena prava za play-off LP i EL ?
Prenosi Arena play-off LP i ove sezone jer je to u paketu
A sto se tice SK i PL sami su krivi za termin od 16:00 jer su total tv i nettv prenosili tekme van regije tj u EU i zbog toga je kaznjen SK ostali evropski kanali prenose normalno utakmice u terminu 16:00
Ja sam davno prestao gledati PL preko SK
Imam CS pa sam biram koju cu tekmu gledati
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ev i ja sam bas gledao raspored od prosle godine...al frajeri su kontradiktorni sami sebi...Otelo je napisao/la:Evo bas gledam raspored od prosle sezone i LP su radili dok EL nisu a posto su prava ista u ugovoru na 3 godine onda cemo opet gledati kako se Arsenal muci
evo sta su odgovorili na upit jedne osobe:
Poštovani,
Paket prava prenosa Lige Evrope i Lige Prvaka ne obuhvata kvalifikacione mečeve već samo mečeve počev od grupne faze takmičenja.
Areni treba neka emisija kao podcast ali za nogomet.
Ponedjeljak oko 21h-22h na AS1 bi bio odlican termin. Onako dovedu goste, tabele, analize i to
Malo transfere prokomentarisu i sl.
Ima ovaj Arena Studio ali to je samo za JSL ? Nisam gledao prije pa ne znam
Ponedjeljak oko 21h-22h na AS1 bi bio odlican termin. Onako dovedu goste, tabele, analize i to
Malo transfere prokomentarisu i sl.
Ima ovaj Arena Studio ali to je samo za JSL ? Nisam gledao prije pa ne znam
Prenosit ce play off za Ligu Sampiona dok za Ligu Evrope nece prenositi play off.edo07 je napisao/la:ev i ja sam bas gledao raspored od prosle godine...al frajeri su kontradiktorni sami sebi...Otelo je napisao/la:Evo bas gledam raspored od prosle sezone i LP su radili dok EL nisu a posto su prava ista u ugovoru na 3 godine onda cemo opet gledati kako se Arsenal muci
evo sta su odgovorili na upit jedne osobe:
Poštovani,
Paket prava prenosa Lige Evrope i Lige Prvaka ne obuhvata kvalifikacione mečeve već samo mečeve počev od grupne faze takmičenja.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Krajem mjeseca Augusta u Španiji počinje Svjetski kup za košarkaše. Ovaj događaj moći ćete pratiti u programu Federalne televizije
A.F.C. Bournemouth!
i aBd Edin da prenosirambo16 je napisao/la:Krajem mjeseca Augusta u Španiji počinje Svjetski kup za košarkaše. Ovaj događaj moći ćete pratiti u programu Federalne televizije
Nedavno je govorio da će ići u Španiju pa je vrlo vjerovatno da će radit i prenose!
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Nedavno je govorio da će ići u Španiju pa je vrlo vjerovatno da će radit i prenose!
svaka čast FTV na tom potezu
Cini mi se da se i NBC moze gledati preko onih riovih IP changera, makar mogu gledati snimke no nigdje nisam nasao live program 
RTRS ponovo prenosi TV turnir šampiona. I pored poplava tradicija neće biti prekinuta. Dobro je što imamo malo tog domaćeg rukometa na telki, vidjećemo Derventu i Borac, ali prava je šteta što niko od domaćih TV stanica neće da prenosi svako kolo po jednu utakmicu.
Kao što RTS u Srbiji radi jedno kolo odbojke i rukometa po kolu tako bi i naše TV kuće mogle, a ne da se zadovoljavamo završnicom kupa samo.
Kao što RTS u Srbiji radi jedno kolo odbojke i rukometa po kolu tako bi i naše TV kuće mogle, a ne da se zadovoljavamo završnicom kupa samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.