Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

pasha_the_one
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la pasha_the_one » 07 sep 2010, 18:49

guber90 je napisao/la:
Italia je napisao/la:kad bi admini sa ss.ba mogli ovo ubaciti u vijesi, sa malim info o igrici.. pa to bi se skupilo drama raje..
Slazem se, nadam se da ce vidjeti ovo i da ce razmisliti, kada su mogli eRepubliku reklamirati, mislim da im ovo nebi bio problem, samo bi trebalo sacekati da igra izadje iz bete i onda im se tek obratiti, jer tada nece biti razloga da nas odbiju :mrgreen:. Znas li slucajno kada predvidjaju izlazak iz bete :D.
eRepublik je placena reklama, tako da se moze bilo sta reklamirati...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 sep 2010, 19:49

pasha_the_one je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Italia je napisao/la:kad bi admini sa ss.ba mogli ovo ubaciti u vijesi, sa malim info o igrici.. pa to bi se skupilo drama raje..
Slazem se, nadam se da ce vidjeti ovo i da ce razmisliti, kada su mogli eRepubliku reklamirati, mislim da im ovo nebi bio problem, samo bi trebalo sacekati da igra izadje iz bete i onda im se tek obratiti, jer tada nece biti razloga da nas odbiju :mrgreen:. Znas li slucajno kada predvidjaju izlazak iz bete :D.
eRepublik je placena reklama, tako da se moze bilo sta reklamirati...

pashicu mogo si i nama ovo platit :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 sep 2010, 14:26

danas se ocekuju nove plate :arrow: :D :D :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 sep 2010, 18:37

250 k plata :D solidno

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 sep 2010, 18:42

Micron je napisao/la:250 k plata :D solidno
jos uvjek 50,znam da ce bit preko 200 al to nije ni vazno
vaznije mi je da cjeli tim ima istu :D
al onaj vas,svakom razlicitu...heheh
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 sep 2010, 19:03

elninho_resTO je napisao/la:
Micron je napisao/la:250 k plata :D solidno
jos uvjek 50,znam da ce bit preko 200 al to nije ni vazno
vaznije mi je da cjeli tim ima istu :D
al onaj vas,svakom razlicitu...heheh

i ja to sad gledam , belmin 140 000, kodro 200 000 , micron 250 000, pita 300 000

prije bi da i ja ostatak odbrane imamo istu platu nego toliku il ako vec moze , onda max za godine svima :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 sep 2010, 19:28

makar meni je skroz nepojmljivo da svi imaju razlicitu platu,logicnije da svi imamo istu,i da svi jednako napredujemo i onda pokazemo ko je bolji
ovako ko je sad dobio vise,postajace bolji bez obzira na ostale,
a i mogu naic problemi u timu zbog toga,al radite kako god hocete.vas je klub,u nasem ce svi imat istu,osim nekoliko izuzetaka a to su owi world clas igraci,pa makar svi imali po 100,niko se nece izdvajat ;)
"BEEN THERE WON THAT"

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 08 sep 2010, 21:31

elninho_resTO je napisao/la:makar meni je skroz nepojmljivo da svi imaju razlicitu platu,logicnije da svi imamo istu,i da svi jednako napredujemo i onda pokazemo ko je bolji
ovako ko je sad dobio vise,postajace bolji bez obzira na ostale,
a i mogu naic problemi u timu zbog toga,al radite kako god hocete.vas je klub,u nasem ce svi imat istu,osim nekoliko izuzetaka a to su owi world clas igraci,pa makar svi imali po 100,niko se nece izdvajat ;)
ja 300 k :D

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 sep 2010, 21:43

i meni je sad 300k

dajnas euro gol ima da se hvalim :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 sep 2010, 21:57

Micron je napisao/la:i meni je sad 300k

znamo da cete se hvaliti,al dobro valja i botovima davat golove ;) :mrgreen: ,mozete njima
svaka cast vama za platu,ocigledno svi mislite o sebi,al mozda nekad pocnete i timski razmisljat
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 sep 2010, 23:04

znamo da cete se hvaliti,al dobro valja i botovima davat golove ;) :mrgreen: ,mozete njima
svaka cast vama za platu,ocigledno svi mislite o sebi,al mozda nekad pocnete i timski razmisljat
aktivan im golman bio i glavom jedan dodir i go :D :D
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 09 sep 2010, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 09 sep 2010, 09:04

odmah da razjasnimo da citav tim ima 300 k
bar prva postava,odnosno oni sto su stalno na tekmama osim cantone,koji ce vjerovatno da dobije istu platu ako bude aktivan,zadnje 2 tekme je dolazio

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 09 sep 2010, 09:08

cuj botovima,nisu bili botovi,vidjelo se po kretnjama,ali da su bili svi online nisu :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 09 sep 2010, 09:14

mi izgubili 3:2 , zezali nas botovi koji nisu znali za tekmu , meni plata 210k , i upisao prvu asistenciju za novi klub :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 09 sep 2010, 10:47

DiNno je napisao/la:

cuj botovima,nisu bili botovi,vidjelo se po kretnjama,ali da su bili svi online nisu :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 sep 2010, 18:00

i ti mesa zapeo za timsku igru nekakvu.. ja uopste nisam za to da svi imaju istu platu, jer postoje zasluge.. ako vec ne mogu svi imati istu platu, onda najbolji trebaju imati najvecu platu..

meni je 250.000 :? kao i ostatku tima.. to me ne cudi, vec stvar da imamo puno vise na racunu, veoma vise, i da samo pare stoje.. :?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 09 sep 2010, 20:06

Italia je napisao/la:i ti mesa zapeo za timsku igru nekakvu.. ja uopste nisam za to da svi imaju istu platu, jer postoje zasluge.. ako vec ne mogu svi imati istu platu, onda najbolji trebaju imati najvecu platu..

meni je 250.000 :? kao i ostatku tima.. to me ne cudi, vec stvar da imamo puno vise na racunu, veoma vise, i da samo pare stoje.. :?
pa jarane meni je to logicno kod nas ajmo reci starijih i jacih klubova,a kad ti je klub slab onda kad dovodis igrace moras mu dat velku platu da bi uopste igro zatebe,
recimo ovo u zmajevima mi je dobro,kako su sad napravili da prvih 11 ima istu a ostali manju,stim sto sad niko od ostalih nece skoro nikad dobit priliku dabude bolji,od ovih al neam veze,ipak ko je zasluzio mjesto u 11 treba da ima jacu platu,nije mi se napocetku svidjelo svako drugaciju al sa je ok

a to daffi tvoj menager pametno razmislja,jer kad sve potrosis a hoces pojacanja,ona moras smanjivat plate,ovako vam on odma dadne i ostavi para za hajmo reci 2 max pojacanja po 300 milja,jel se sad samo takvi dovode u jace klubove,tako je i kod nas
kolki vam je budjet :?: nama nesto preko 4 miliona
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 sep 2010, 09:22

ja sam mu sve izracunao i sada nam je svima prepravio.. svi stalni imaju max platu, novi koji dodju u toku par dana ce isto imati max platu.. 3 igraca ce imati plate do 100.000, i opet ce nam ostati preko 600k..

sad da li je pametno ili nije, da ti 1.5 miliona ostaje za nista.. jer mi kada jednom dovedemo igrace mi ih ne mjenjamo tako brzo.. a imamo svoj kostur koji je stalno tu, samo taj kostur je unistavao dcm (koje cemo imati 4 za novu sezonu) i napadac dok Darka nismo kupili i onda Krleta prebacili na sm.. znaci mi potrebe za pojacanjima nemamo..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 sep 2010, 11:53

pa kolki vam je to budjet jbg ja :?: nama je nesto preko 4 miliona
evo ija sam racuno,kad bi nam svima dao max palte ostalo bi opet 600 hiljada,zasad smo na 210
al jbg mi se moramo pojacat,ap ga razumijem zbog cega cuav budjet ;)
"BEEN THERE WON THAT"

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 10 sep 2010, 12:13

Ja svojim igračima ne želim da dam MAX plate još uvijek.
Sve po ZASLUGAMA ! Plate se uvijek mogu povećavati to je najmanji problem. ;) Samo na terenu treba dokazati da zaslužuješ MAX platu ..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.