Safet Sušić - Pape
- admir_ze1982
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Dragi "FUDO" , ako vec zelis da budes gospodin i englez gentLLmen je tacna rijec. A sto se tice g-dina Susica, mislim da je on osoba koja u svemu trazi iskljucivo svoj interes, i vjeruj mi , u pola kvalifikacija ako ga pozove prosjecan klub iz Francuske , "Pape" ce ostaviti i repku i igrace, jer on gleda i misli samo na sebe...gdje je bio sve ove godine, i zasto ej toliko puta odbijao fotelju selektora ? Ne moze se vaditi an savez, jer savez vode isti lopovi vec 15 godina!
Znaci do njega je, sad ej dosao jer ili nije imao nikakvu ponudu, ili je nasao neki interes "citaj TAL" sa ovom mafijom u savezu.
Pitacu ga samo jedno : kao velikog BOSANCA I PATRIOTU ...
DA LI JE POGLEDAO I JEDNU UTAKMICU BIH DO MOMENTA KADA JE POSTAO SELEKTOR ?
sramota moj Pape-k
Znaci do njega je, sad ej dosao jer ili nije imao nikakvu ponudu, ili je nasao neki interes "citaj TAL" sa ovom mafijom u savezu.
sramota moj Pape-k
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Pise se gentleman jer je on jedna osoba a ne dvije....nemoj ispravljati me ako i ti neznas!!!admir_ze1982 je napisao/la:Dragi "FUDO" , ako vec zelis da budes gospodin i englez gentLLmen je tacna rijec. A sto se tice g-dina Susica, mislim da je on osoba koja u svemu trazi iskljucivo svoj interes, i vjeruj mi , u pola kvalifikacija ako ga pozove prosjecan klub iz Francuske , "Pape" ce ostaviti i repku i igrace, jer on gleda i misli samo na sebe...gdje je bio sve ove godine, i zasto ej toliko puta odbijao fotelju selektora ? Ne moze se vaditi an savez, jer savez vode isti lopovi vec 15 godina!
sramota moj Pape-k
Covjek je rekako da je mislio da BIH do sada nije imala kvaliteta i nije htjeo da se prihvati posla...sasvim iskreno a ne ko npr Ciro vamo jedno tamo drugo...Npr ni ja nebi trenirao nekog ako znam da nemam sansi za bilo kakvu uzvisnicu.. Al nije ni sad trebao prihvatiti selektorske pozicije, da sebi blati svoje ime...I kako ti znas sta je on gledo sta nije i kakav interes ima..Jesi ga pitao.??? A to sto negleda utakmice nemora znaciti da nije patriota itd.. nisi patriota ako nesto gledas i negledas, nego kako ti srce kuca i za cim...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Znaci spahic nije ????sin3x je napisao/la:ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
Da se razumijemo u citavoj repezentaciji samo vecina igraca ne gleda neki svoj licni interes, imaju svoje maticne klubove i najvise kroz njih izgradjuju svoju karijeru.
A sve ostalo je tu cisto iz koristi. Nema tu neke mudrosti, selektor se ljudima svidja ili ne, meni licno ne ali ga postujem i nema potrebe za bilo kakvim ponizavanjem i omalovazavanjem jer definitivno nije on niko sa ulice, ipak ima jako izgradjenu licnost.
A sve ostalo je tu cisto iz koristi. Nema tu neke mudrosti, selektor se ljudima svidja ili ne, meni licno ne ali ga postujem i nema potrebe za bilo kakvim ponizavanjem i omalovazavanjem jer definitivno nije on niko sa ulice, ipak ima jako izgradjenu licnost.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
I ps nisu se oni nakupili para...kao sto ti mislis..i oni rade i zaradjuju za hljeb, neberu pare sa d´rvecaFudo je napisao/la:Znaci spahic nije ????sin3x je napisao/la:ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
normalan post..svaka cast...Fozgen je napisao/la:Da se razumijemo u citavoj repezentaciji samo vecina igraca ne gleda neki svoj licni interes, imaju svoje maticne klubove i najvise kroz njih izgradjuju svoju karijeru.
spahic uz svo moje postovanje koje ima za zalaganje na terenu NE MOZE biti isti kao neki covjek sto je izgubio nogu ili nije bitno.. nije bio ni osim (ivica) ali je covjek u BEOGRADU rekao sta misli o tome.. ne govorim ja sad za nekoga posebno ali morate shvatiti ima ljudi sto su otisli iz bih a pomagali su joj kao sto ima i ovih drugih.. mene a vjerujem i mnoge vas pape nije bas uvjerio svojim da nije pratio repku do ove godine .. al' hajde nije bitna repka nego gdje je on nesto uradio za drzavu??? takvih je malo sto rade za drzavu a od sportiste njegovog kalibra se ocekuje da bude uzor nekome...Fudo je napisao/la:Znaci spahic nije ????sin3x je napisao/la:ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
jesi cuo ti za svedsku(ovo ti je samo primjer) socialu??? eto malo nadji o tome...Fudo je napisao/la:I ps nisu se oni nakupili para...kao sto ti mislis..i oni rade i zaradjuju za hljeb, neberu pare sa d´rvecaFudo je napisao/la:Znaci spahic nije ????sin3x je napisao/la:ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
Ljudi su gubili noge i ruke sto su morali a ne sto su patrioti, zar ne??? Jednostavno je bilo, ili bori se ili pusti da te ubiju...???????...To je neophodno bilo, neko je morao neko nije,,dali bi ti sto su izgubili ruke i noge (zao mi je)..da su npr bili u svedskoj isto ucinili (isli u rat)(Ja sam skoro 100%ubjednjn da ni jedan od tih nebi) ili ih je samo natjerala cinjenica okolnosti na to????? !!!sin3x je napisao/la:spahic uz svo moje postovanje koje ima za zalaganje na terenu NE MOZE biti isti kao neki covjek sto je izgubio nogu ili nije bitno.. nije bio ni osim (ivica) ali je covjek u BEOGRADU rekao sta misli o tome.. ne govorim ja sad za nekoga posebno ali morate shvatiti ima ljudi sto su otisli iz bih a pomagali su joj kao sto ima i ovih drugih.. mene a vjerujem i mnoge vas pape nije bas uvjerio svojim da nije pratio repku do ove godine .. al' hajde nije bitna repka nego gdje je on nesto uradio za drzavu??? takvih je malo sto rade za drzavu a od sportiste njegovog kalibra se ocekuje da bude uzor nekome...Fudo je napisao/la:Znaci spahic nije ????sin3x je napisao/la:ok o patriotizmu gdje je bio u ratu??? eto lagano pitanje lagan odgovor.. Meni prvom ne moze biti isti patriota onaj sto je citav rat proveo u sarajevu,zenici ili na prvoj liniji i ovi tzv. bh fanaticosi sto su cekali prvu priliku da odu i sad kao vole drzavu ma volio bih je i ja da imam para koliko su oni nakupili po svedskoj itd.
[
Znaci spahic nije ????[/quote]
I ps nisu se oni nakupili para...kao sto ti mislis..i oni rade i zaradjuju za hljeb, neberu pare sa d´rveca[/quote]
jesi cuo ti za svedsku(ovo ti je samo primjer) socialu??? eto malo nadji o tome...[/quote]
heheheh sto me nasmija.....socijalni sistem u svedskoj, tako zvani Skandinavski velfærdsystem je drugciji od tog sistema kojeg ti znas...Ljudi koji primaju socijalu s tom socijalom samo mogu da prezive, to je znaci samo se neophodne stvari, po drugo nemozes dobijati socijalu duze vremena, jednostavno opstina te aktivira. To je samo na kraci period dok se nedobije posao...To je kao sigurnosna mreza da ljudi nebi ostajali po ulicama...Al nemoj misliti da se lezi kuci i da ti kaplje, ako ti je to neko rekao ili negdje si citao realnost nije takva!!!
Znaci spahic nije ????[/quote]
I ps nisu se oni nakupili para...kao sto ti mislis..i oni rade i zaradjuju za hljeb, neberu pare sa d´rveca[/quote]
jesi cuo ti za svedsku(ovo ti je samo primjer) socialu??? eto malo nadji o tome...[/quote]
heheheh sto me nasmija.....socijalni sistem u svedskoj, tako zvani Skandinavski velfærdsystem je drugciji od tog sistema kojeg ti znas...Ljudi koji primaju socijalu s tom socijalom samo mogu da prezive, to je znaci samo se neophodne stvari, po drugo nemozes dobijati socijalu duze vremena, jednostavno opstina te aktivira. To je samo na kraci period dok se nedobije posao...To je kao sigurnosna mreza da ljudi nebi ostajali po ulicama...Al nemoj misliti da se lezi kuci i da ti kaplje, ako ti je to neko rekao ili negdje si citao realnost nije takva!!!
johnnyHZ je napisao/la:svaka ti je za zlataFudo je napisao/la:Safet je bio i ostao Gospodin, covjek nikad u zivotu nikog nije uvrijedio, i kad je igrao fudbal igrao je ko gentleman, a vi tako pljujete po njemu, zovete ga papak i slicno...to samo govori nesto o vama a ne o njemu...pojedincima ni bog nebi ugodi...neki postovi mi se prosto gada...kakvih balavaca i seljaka ima sto su se docepali interneta da bog sacuva.
da je vama neko rekao tako nesto za kosevo... bila bi druga prica...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
nebi, meni je sasvim ok i da je rekao da nije ok da igra na kosevu,...i ja nevolim kosevo, slabija atmosfera nego na BP...al to je moje misljenje, Pape vjerovatno ima svoje misljenje i svoje razloge...Ja koji navijam za Sarajevo vise volim BP kao stadion!!Srce_Tebi je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:svaka ti je za zlataFudo je napisao/la:Safet je bio i ostao Gospodin, covjek nikad u zivotu nikog nije uvrijedio, i kad je igrao fudbal igrao je ko gentleman, a vi tako pljujete po njemu, zovete ga papak i slicno...to samo govori nesto o vama a ne o njemu...pojedincima ni bog nebi ugodi...neki postovi mi se prosto gada...kakvih balavaca i seljaka ima sto su se docepali interneta da bog sacuva.
da je vama neko rekao tako nesto za kosevo... bila bi druga prica...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nema smisla vise igrati u Zenici ,pa Susic je sasvim u pravu da je puno bolje igrati pred 38-40 000 ljudi na Kosevu ,jer je to u svakom smislu bolje nego 15 milja u Zenici.
Meni licno je simpatican stadion Bilino Polje ,ali je daleko od reprezentativnog nivoa ,mali stadion ,sramota je da nas dosta kuci ostaje jer "nema mjesta".
Nadam se da ce se stadion Kosevo renovirati ,i da ce nas protiv Francuza i Rumuna biti 40 000!
Meni licno je simpatican stadion Bilino Polje ,ali je daleko od reprezentativnog nivoa ,mali stadion ,sramota je da nas dosta kuci ostaje jer "nema mjesta".
Nadam se da ce se stadion Kosevo renovirati ,i da ce nas protiv Francuza i Rumuna biti 40 000!
Slusaj djecarac, ko zna bilo sta o Papetu ne govori tako,ali si vjerovatno zelen pa ti se ne moze zamjeriti. Nazivati nekoga papkom,seljakom nije u redu. Drugo vi ste digli Ciru u nebesa,a o njegovom patriotizmu sve znamo,tako da ako nisi clan komisije koja odredjuje ko je patriota onda suti.Popeli ste mi se sa tom pricom o patriotizmu. Zasto Kosevo? Zato sto bi protiv recimo portugala uzivo gledalo 35000 ljudi,a ne 15. I ja izmedju ostalih,ali je bilo nemoguce doci do karte koje su bile bolesno skupe na crno i osim dijaspore malo ko ih je mogao priustiti.DdIiNnOo je napisao/la:Uopste nije problem gdje da se igra , vec jednostavno nemoj da pljujes na Zenicu i Bilino Plje , dosta truda , rada , novaca je do sada ulozeno da bi nam reprezentacija imala priblizno normalne uslove za odigravanje utakmica , a Boga mi ostvarivani su i zavidni rezultati ....... Al papak vjerovatno nezna ili nece da zna to sve , jer vjerovatno je poceo da se interesuje za reprezentaciju od baraza prosle godine , a gdje ste "gospodinu" Susicu ("legendo BiH fudbala") bili do sada , kad nam je najvise trebalo ..... Seljak od Zavidovica ......SRAMOTA !!!!!!
Krijes se iza racunara i nekog nazivas papkom,idi gledaj crtani pa na spavanje.
Opet cu citirati Misimovica: ,,zato sto smo takvi kakvi jesmo necemo nikad nigdje otici,, Niko nam ne valja,samo je pitanje vremena kad ce doci na red,danas Pape,sutra Dzeko, Prekosutra Pjanic......
velez_mostar je napisao/la:Nema smisla vise igrati u Zenici ,pa Susic je sasvim u pravu da je puno bolje igrati pred 38-40 000 ljudi na Kosevu ,jer je to u svakom smislu bolje nego 15 milja u Zenici.
Slazem se s tobom da je mali stadion... ali da ako ne bude kosevo popravljeno, pa da se igra na neutralnom terenu je za mene BOLEST:
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
AKo nemogne na Kosevu igra se 100% na Bp...jednostavnoSrce_Tebi je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Nema smisla vise igrati u Zenici ,pa Susic je sasvim u pravu da je puno bolje igrati pred 38-40 000 ljudi na Kosevu ,jer je to u svakom smislu bolje nego 15 milja u Zenici.
Slazem se s tobom da je mali stadion... ali da ako ne bude kosevo popravljeno, pa da se igra na neutralnom terenu je za mene BOLEST:
ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
Jeste svojim igrama, svojom karizmom kao igrac, i sto pored njegovog imena pise Bosna i Hercegovina, i sto nikad nista lose nije rekao!!! Negdje sam citao, ja mislim 50 nejboljih igraca na svijetu, i tu pise Safet Susic (Bosnia) ahh koji merak....sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
igrao je za jugoslaviu,opet karizmu je imao u jugoslaviji... ostalo manje vise stoji ali samo zato sto je rodjen tu a ne da je promovise evo kao npr. dzeko ili sta ti ja znam vec... a ne odgovaras mi zasto nema na svakoj tekmi 30 k ljudi????Fudo je napisao/la:Jeste svojim igrama, svojom karizmom kao igrac, i sto pored njegovog imena pise Bosna i Hercegovina, i sto nikad nista lose nije rekao!!! Negdje sam citao, ja mislim 50 nejboljih igraca na svijetu, i tu pise Safet Susic (Bosnia) ahh koji merak....sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????