FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mudro zaobišao i treću 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema potrebe spominjati Pepa, bio, prošao, nije otišao stepenicu više, čak po mom mišljenju daleko više traga ostavio van Gaal.
-
- Kontakt:
Ništa od Kramarića...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Šteta zaista. Andrej je polivalentan i može pokriti sve pozicije u ofanzivi. Ali, opet, s druge strane, šteta bi bila i da takav igrač većinu vremena provede na klupi.
Šta vam je, neće niko doć'.
Šta vam je, neće niko doć'.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ako je istina da City za Alababu daje 65 milki a ovaj i dalje s vama neće potpisati onda bi bilo racionalno da im ga isporučite.
Jedino su oni toliko ludi, dat ce mu i 20 milki po sezoni sigurno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Racionalno i nasa uprava u ovom prelaznom roku ne idu nikako zajedno. Za sada su odradili ubjedljivo najgori posao od svih bundesligasa.
Mislim da imate kontradiktorne zahtjeve oko zamjenskog napadača. On bi trebao biti potencijal, da odradi kad uskoči, po mogućnosti da odigra i na krilu, a inače bi hoblao klupu i trebao doći za jeftilen. To je nespojivo: ako je mlad i potentan onda bi htio što više igrat; ako je dokazan onda nije jeftin; ako je potencijal i jeftin onda neće odradit kad treba (trebaće mu vremena da sazrije)...
Mislim da si uhvatio svu poentu (pogresnog) spekuliranja od strane novinara. Kad izmisljaju vijesti bitno je ono na prvu da se slaze, da igrac bude zanimljiv po poziciji, po cijeni i po popularnosti, a da l ima kakvog smisla u igri, u kadrovskoj politici, kratkorocnom ili dugorocnom planiranju, to niko ne uzima u obzir. Kad bi sve sagledali vidjeli bi da 90% spekulacija nemaju nikakvog smisla, generalno.
-
- Kontakt:
Pozicija napadaca je opet najmanji problem. Fali krilo, a recimo Kramaric da je dosao mogao je igrati i krilo i napadaca, pa cak i Mullerovu poziciju. Ne bi hoblao klupu puno sigurno. Ali preskup im 40 miliona Hoffenheim trazi. To jeste preskupo jer Kramaric vec ima 29 godina.
Očekivano da neće za backup igrača iskeširati 40 mil.Nego čitam ove iz Atletica duše drage oni bi pristali na posudbu pod uslovom obaveznog otkupa.
Žele se riješiti što prije ovog panja od 70 mil i oni sad lafo postavljaju neki uslov, umjesto da budu zahvalni što se uopšte neko interesuje za ovog klauna.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve sam blizi misljenju da nece niko doci. I ako dodje to ce biti kozmetika, neka posudba koja je osudjena unaprijed i koja je unaprijed vracena.
-
- Kontakt:
Opet mislim da se pogresno gleda na transfere. Ako si vec skrt, bolje ti je dovesti jednog igraca koji moze pokriti vise pozicija, nego kupovati vise igraca jer ce opet na kraju izaci na isto. A posudbe su rjesenje samo za jednu sezonu, samo odgadjas ono sto treba uraditi i nekad bacis pare, kao u slucaju Coutinha.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa eto, hipotetički, da odluče da se potroše u ovo par dana što je ostalo, i da se dovede ozbiljan igrač, na kojoj poziciji bi htjeli da to bude, bek, krilo ili sredina ? Ja sam za ovo zadnje.
Ako išta upropasti sezonu, to će biti nedostatak kvaliteta u vezi. Sve se moožda može skrpit', al' tu smo jednostavno jednodimenzionalni.
Ako išta upropasti sezonu, to će biti nedostatak kvaliteta u vezi. Sve se moožda može skrpit', al' tu smo jednostavno jednodimenzionalni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
@sljivo
Pitanje planiranja se najbolje vidi u slučaju Alababe. Ne bi ga htjeli pustit, u najboljim je godinama, polivalentan, dokazan... to je razumljivo. Ali s druge strane nadolazi vam strašan igrač - Kuoassi (jedino su ga oni luzeri iz Psg-a mogli pustit, ko i Nkunkua), ako treba možete nagodinu dogovorit i Upamecana, polako vam se potvrđuje Hernandez, tu je Süle a i Pavard po potrebi, da premostite imate Boatenka... sve se slaže ko lego kockice.
Naravno da ima i rizika (uvijek je uz profit prisutan i rizik), npr. ozlijedi se Davies, mijenja ga Hernandez, no ako iz igre ispadne još jedan od stopera (Süle ili Boatenk) a Kouassi još nije spreman onda je zategnuto.
A dali bi ovi za Alababu i 80 milki bez ikakvih problema.
Pitanje planiranja se najbolje vidi u slučaju Alababe. Ne bi ga htjeli pustit, u najboljim je godinama, polivalentan, dokazan... to je razumljivo. Ali s druge strane nadolazi vam strašan igrač - Kuoassi (jedino su ga oni luzeri iz Psg-a mogli pustit, ko i Nkunkua), ako treba možete nagodinu dogovorit i Upamecana, polako vam se potvrđuje Hernandez, tu je Süle a i Pavard po potrebi, da premostite imate Boatenka... sve se slaže ko lego kockice.
Naravno da ima i rizika (uvijek je uz profit prisutan i rizik), npr. ozlijedi se Davies, mijenja ga Hernandez, no ako iz igre ispadne još jedan od stopera (Süle ili Boatenk) a Kouassi još nije spreman onda je zategnuto.
A dali bi ovi za Alababu i 80 milki bez ikakvih problema.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 01 okt 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
i ja sam za defanzivnog, zadnjeg veznog, jer nam sad bas skripi u organizaciji napada i izlasku iz presinga protivnika.
-
- Kontakt:
Da se mene pita, doveo bih sve. Desnog beka, krilo i veznjaka. Eto mogu dovesti i desnog beka koji moze igrati i krilo jer ako se povrijedi Pavard onda gubis i Kimmicha u veznom redu sto je nepremostivo. Veznjaka tipa Kimmich sumnjam da mogu dovesti za ovo kratko vrijeme. Kad ga nisu doveli sad, sta mogu uraditi za 5 dana?
Bayern da dadne 40 miliona za 29-godišnjaka kojem nije zagarantovano mjesto u prvih jedanaest i to u periodu korone; not gonna happen.
Da vidimo kako će se Hasan izvući iz ovog haosa za koji je direktno kriv.
Hansi uporan oko Gotze-a, što mu ne bi i ja vjerovao, ipak se radi o čovjeku koji je napravio veliki podvig za tako kratko vrijeme.
Da vidimo kako će se Hasan izvući iz ovog haosa za koji je direktno kriv.
Hansi uporan oko Gotze-a, što mu ne bi i ja vjerovao, ipak se radi o čovjeku koji je napravio veliki podvig za tako kratko vrijeme.
-
- Kontakt:
Vidi čovjek da mu neće nikoga dovesti, pa daj šta daš.
- Centre forward
- Kontakt:
@BL druže, i ja bih sve to ali vidiš da od svih naših želja nema ništa, al' bukvalno.
Insistiranje na Geceu je tipično zbrinjavanje junaka nacije koje datira iz mitske 2014, a ne realne potrebe za njegovo dovodjenje. Pa njega bi i doktor Javi Martinez u ovom stanju uzeo na 100 metara. Kako takav igrač da odgovori na ono što Flick traži ?
Ali eto, ako Hansi ima volju i plan, i treba da mu ga dovedu. Iskreno je zaslužio da mu dovedu Mbapea.
Davies da traži novi broj.

Insistiranje na Geceu je tipično zbrinjavanje junaka nacije koje datira iz mitske 2014, a ne realne potrebe za njegovo dovodjenje. Pa njega bi i doktor Javi Martinez u ovom stanju uzeo na 100 metara. Kako takav igrač da odgovori na ono što Flick traži ?
Ali eto, ako Hansi ima volju i plan, i treba da mu ga dovedu. Iskreno je zaslužio da mu dovedu Mbapea.
Davies da traži novi broj.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.