Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Sada i zvanično, nova Transfermarkt cijena 10 miliona eura, sada je treći najskuplji fudbaler Bosne i Hercegovine. 

Bolji Hadzic iz kluba sa zacelja HNL-a. 

Dok je velemajstora Hodzica koji baca u trans navijace u super jakoj turskoj ligi, za Demirovica nema mjesta 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ide on na 30.000.000€+ kroz 2 godine. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sledeca stanica Dortmund, ako Bog da. 
Leipzig mi je bio zelja prije Freiburga...više ne.

Leipzig mi je bio zelja prije Freiburga...više ne.
Ma s obzirom kako se ponasa na terenu i izvan njega, samo nebo je granica
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nisam od onih sto se vole stavljati u prvi plan, ali mi je godra sto smo ga mi ovdje na forumu najvise pratili, kad velika vecina nije uopste cula za njega, mi smo pratili u **** Sochauxu, tada se vidjela zelja kod lika da napravi nesto u karijeri, isao je samo da bi igrao, jednostavno si mogao vidjeti i osjetiti da on ima ono nesto sto bi ga moglo uciniti dobrim napadacem. Ne mozemo sada ici toliko u detalje i reci da ce biti novi Lewandowski, ali jedno mozemo garantovati, a to je da ce biti pristojan evropski napadac, za nesto vise cemo da pustiti da vrijeme pokaze. Nisam nijednog trenutka sumnjao u njega, isto kao sto ne sumnjam u Hasica i vjerujem da ce i on da napravi dobre stvari u karijeri. 

pitagora doesn't like this:-)Sheyi je napisao/la: ↑11 feb 2021, 08:46Nisam od onih sto se vole stavljati u prvi plan, ali mi je godra sto smo ga mi ovdje na forumu najvise pratili, kad velika vecina nije uopste cula za njega, mi smo pratili u **** Sochauxu, tada se vidjela zelja kod lika da napravi nesto u karijeri, isao je samo da bi igrao, jednostavno si mogao vidjeti i osjetiti da on ima ono nesto sto bi ga moglo uciniti dobrim napadacem. Ne mozemo sada ici toliko u detalje i reci da ce biti novi Lewandowski, ali jedno mozemo garantovati, a to je da ce biti pristojan evropski napadac, za nesto vise cemo da pustiti da vrijeme pokaze. Nisam nijednog trenutka sumnjao u njega, isto kao sto ne sumnjam u Hasica i vjerujem da ce i on da napravi dobre stvari u karijeri.![]()
Gledam neke njegove golove iz perioda igranja u Španiji i Francuskoj, golovi petom, škaricama... Šta će tek biti kad to i u Njemačkoj počne raditi. 

Katastrofalan Freiburg u prvom poluvremenu.
Biće nervoze na forumu ako danas ne zabije.
Ne zna se ko je gori. Tuga od utakmice.
Ovi su bar šutirali četiri puta u okvir pa eto kao nešto... Imali i zicer za vodstvo.
ovaj trener bas jede gofna sa ovim pametovanjem...najbolje da ga ostavis u svlacionici na poluvrememu, poserem ti se na izmjene.
ovo je toliko iritantno da bi i demir, mislim, vise volio da je on taj, koji ulazi u 55. minuti:-)
ovo je toliko iritantno da bi i demir, mislim, vise volio da je on taj, koji ulazi u 55. minuti:-)
Nije odigrao danas nesto dobro. Ali nisu ni ostali. Ali uvjek iste izmjene. I ako je grifo i dalje najgori u napadu ne mora nikad vani. Stanlo lete prvi demir, jeong i sallai.
A sto je isto zanimljivo kada su petersen i höler startovali i lose igrali nikad nisu prije 75-80 izasli vani. A ovaj trojac kad jednu lose odigra lete vani nakon 50 minuta.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Njegova prednost izmedju ostalog je i to sto od njegovog startanja u prvih 11, tim biljezi vrlo dobre rezultate, da ne kazem odlične.
Nažalost počinje s klupe prvi put nakon devet utakmica, bilo je za i pretpostaviti, nije imao gol/asistenciju tri tekme i odmah belaj. Ova dvojica su legende Freiburga i mislim da mnogi i "mole Boga" da Demirović upadne u mini krizu pa da ima osnovu njih vratiti u prvih 11.
-
- Kontakt:
Nema veze mora se malo i odmoriti, kao sto Maestro kaže nek uđe s klupe i nek da gol 
Taman košarkaše pratiti pa nekad u 60 ' upaliti Freiburg. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.