kako momak igra opušteno, bez ikakve panike i nervoze, kao da već ima bar dvadesetak nastupa za tim.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dirao španac loptu ispred njeg.invincible1921 je napisao/la:Ovo je morao bit go...ocajna rekacija krunica
Madal je napisao/la:Hajrović je igrač koji se apsolutno, ni po kojoj karakteristici, ne uklapa u sve ovo i jedino bi ga zvao da bude dzoker s klupe, a i to ne da redovno ulazi s klupe, vec kad nam apsolutno sve ladje potonu i nemamo vise ideja, uvedi njega i nek suta s 30 metara sto uvijek i radi cim dobije loptu. Tako da me ne cudi sto ga Robi ne zove.
Piso sam bar pet puta...igrac koji ce sutnut sa 25m u situaciji 5na2 nikad nece moci igrat ozbiljan fudbal...kraj priceDrape je napisao/la:Madal je napisao/la:Hajrović je igrač koji se apsolutno, ni po kojoj karakteristici, ne uklapa u sve ovo i jedino bi ga zvao da bude dzoker s klupe, a i to ne da redovno ulazi s klupe, vec kad nam apsolutno sve ladje potonu i nemamo vise ideja, uvedi njega i nek suta s 30 metara sto uvijek i radi cim dobije loptu. Tako da me ne cudi sto ga Robi ne zove.![]()
Dje Sehic vitre placa?wobly92 je napisao/la:Hej morate hahahah
Šehić začarao mrežu zadnjih 5 utakmica
Trenutno korisnika/ca: eldo, HariTz, s4mke, tutankamon1905 i 46 gostiju.