Šta bi za njega?dema je napisao/la:DirkKawhi je napisao/la:Iko voljan da tradea kakvog centra/visoko krilo?
SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- HordasIstok
- Kontakt:
do kad su trejovi hocemo li koji
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona
Za Bojana možeš dobiti Ersana.Kawhi je napisao/la:
Dario u naredne dvije sedmice udarna igla Sixersa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Potvrdi trade.jose je napisao/la:.
Potvrdio.Kawhi je napisao/la:Potvrdi trade.jose je napisao/la:.
Nije mi baš jasno šta ti dobijaš ovim trejdom, ali... ko sam ja da kažem bilo šta u ovako očajnoj sezoni.

Panick buy. Ostao bio bez normalnog PF/C igrača. Uništili mi tradeovi vrijednost gotovo svakog roleplayera pa idemo na sve ili ništa. Onaj trade za Šarića je bio samo da vidim šta želiš, nisam odmah htio ozbiljnu ponudu dati.jose je napisao/la:Potvrdio.Kawhi je napisao/la:Potvrdi trade.jose je napisao/la:.
Nije mi baš jasno šta ti dobijaš ovim trejdom, ali... ko sam ja da kažem bilo šta u ovako očajnoj sezoni.

Ja ne vidim šta on dobija ovim tradeom. Paul mu neće odmah pomoći u borbi za opstanak, a teško da će vidjeti playoff. Meni je Paul bio projektovan kao pojačanje u playoffu, ne vjerujem da će puno značiti u preostalim sedmicama. Nudio sam mu i Conleya koji bi odmah pomogao.
Ovako uspio zadržati Kawhi, Conley, Dragić, Beal osovinu s kojom sam fino furao i još im dodao Turnera. Sad ako ova 4 što sam dodao budu na nekom nivou biće dobro, ako ne budu svakako ni oni što sam ih otpustio ne bi bili bolji.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Paul će do kraja sedmice zaigrati. Ja imam centara i previše, vidjeti ćemo sta ce biti.
Steph Curry MVP
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Embiid isto u ponudi. Ne čeka mi se vise zdrav je odradio puni trening ali doktori mu rekli da pauzira sljedeće 4 utakmice
Sretno tebi svakako. Glupo bi mi nekako bilo da ispadneš. Uvijek si aktivan, plus si i komesar.Tracy3McGrady je napisao/la:Paul će do kraja sedmice zaigrati. Ja imam centara i previše, vidjeti ćemo sta ce biti.
Steph Curry MVP

Embiid, Dirk, Porzingiz su u ponudi. Ne čeka mi se vise niko
Aaa ne mogu da vjerujem. I Lowry mi se povrijedio. Nevjerovatno.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Po meni ok trejd.
Jao jose, sve miriše na drugu ligu obojici.
Steph Curry MVP
Jao jose, sve miriše na drugu ligu obojici.
Steph Curry MVP
Dobar matchup @ilcapitano, mislim da bi dobio vecinu ostalih. Postavio si rekord u turnoverima otkako postoji liga, cak 118 turnovera.
Kod mene strasne brojke, 730pts, 300sk, 150ast, 55 trica, 50st, 30bl. Sve kategorije se pune a valjda se i Bradley jednog dana vrati.
Kod mene strasne brojke, 730pts, 300sk, 150ast, 55 trica, 50st, 30bl. Sve kategorije se pune a valjda se i Bradley jednog dana vrati.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Rule me uništio, njegovi igrači kao preporođei a moji kao da nisu loptu u ruke uzeli u životu. Sad se sve odlučuje, gori pod nogama jer i Željo pobjeđuje a ni ostali rezultati mi ne idu na ruku.
Steph Curry MVP
Steph Curry MVP
Ja s puno povreda. Ali na kraju jedva dobio bas jedva.
- IlCapitano
- Kontakt:
I prvi matchup je bio jako blizu, moj ludi comeback, zamalo sam izgubio.Scof1eld je napisao/la:Dobar matchup @ilcapitano, mislim da bi dobio vecinu ostalih. Postavio si rekord u turnoverima otkako postoji liga, cak 118 turnovera.
Sad samo da mi je trade za Dirka prošao ranije uzeo bih te u skokovima i minimalnu pobjedu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja sam namjerno razvukao trade Dirka da mi nastupi i da mi onda i Reggie nastupi
Eto i Lowry out do kraja ove naše lige.
Svake godine se dešavaju povrede glavnih igrača, ali da se nekom desi da mu 4 najviše rangirana igrača (Lowry, Love, Jabari i LaVine) dožive season ending povrede, ja mislim da nikad nije bilo.
Svake godine se dešavaju povrede glavnih igrača, ali da se nekom desi da mu 4 najviše rangirana igrača (Lowry, Love, Jabari i LaVine) dožive season ending povrede, ja mislim da nikad nije bilo.
Ako neko ima prazno mjesto a nije mu mrsko čekat može jeftino dobit Embiida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.