Hahahah može
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dok su svi pacovi i pijavice isplivali i stali na istu stranu a do jučer su se po kafanama pepeljarama gađali znači da klub ide u dobrom pravcu. Puna podrška SS. 

Steta sto nije na kraju Sloboda kuci, bit ce tesko tamo ali vjerujem u prolaz.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Moglo je bolje vala
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Super,na dobrom terenu igramo,a i valjat ce radi probijanja te barijere u gostima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Moglo je i bolje i lošije al sloboda se mora proci, posebno sto u prvenstvu tesko mozemo nesto vise od pozicije 3.
- luckystrike
- Kontakt:
Po mojoj procjeni protivnike u četvrtfinalu tražit ćemo među:
Jedinstvo
Posušje
Stupčanica
Sloga
Velež
Zrinjski
Borac
Jedinstvo
Posušje
Stupčanica
Sloga
Velež
Zrinjski
Borac
šta šta je, je*em ti
Nako vala, svi konkurenti su realno izvukli smijesne protivnike. Al hajd, proce se sloboda
1946-1987
10/11.02 se igra,super generalka ce ovo gostovanje biti prije pocetka lige.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sloboda je uvijek nagazna mina,nisam ni ocekivao da ce nas lagan zapast protivnik.
Ne otisao nikad u zivotu vise, papak trener pjetlica Selje, zato sada ide na Sugavicu, tamo su njegovi ljudiNirton je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:59Kad krene priča o mahali, sjetite se izjave našeg bivšeg igrača Kenana Handžića, inače jako relevantnog da priča o FK SarajevuDajte nam ovakvih u klub, djece ovog kluba i grada, vojnika kluba, naših domaćih.Ja jedanaest godina nisam otišao na utakmicu FK Sarajevo, zato što nema naših ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda je jača od par ekipa iz Premijer Lige BiH i nema revanša na Koševu, neće ovo biti lako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:24Sloboda je uvijek nagazna mina,nisam ni ocekivao da ce nas lagan zapast protivnik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zna Vicko kako igramo u gostima a kakva je Sloboda kuci,al haj mora se ovo proci nekako.
-
- Kontakt:
Dajte ba nerealni ste, dobili mrtvog želju 1:0 šutem sa 45 metara našeg igrača. Mi ćemo proći kroz njih
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da, Zeljkan je cak i bolji bio u toj utakmici. Zabi dijete go koji nece vise nikad u zivotu i to je to. Plus, Sloboda je sad u ogromnim problemima. Koliko sam shvatio, nekakav puc su imali u klub, otjerali onog Mujkanovica, uletili nekakvi likovi koji veze nemaju, svasta se desava. Ne treba potcjenjivati, ali nemoj ni da ih dizemo previse.jurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:37Dajte ba nerealni ste, dobili mrtvog želju 1:0 šutem sa 45 metara našeg igrača. Mi ćemo proći kroz njih
Neće biti lako, ali proći ćemo!!!
Nezgodno gostovanje, ali realno mora se proci sloboda, pogotovo jer borac nece ganjati kup.