FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 30 jun 2015, 00:16

Edin Husakovic novi clan Akademije!

http://www.sportzdk.ba/16-godisnji-edin ... at-tricka/

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2015, 00:20

Koliko je ovaj Barbarić bio standardan u bivšem klubu, nisam baš upoznat?
Možda bi on mogao biti prvi izbor za utakmicu s poljacima plus Kovačević ili Berberović kao stoperi, Puzi lijevo a Hebib desno.
Nekako mi je veliki rizik staviti u zadnju liniju četvoricu igrača koji nikad nisu igrali zajedno ili staviti na stopera igrača koji šest mjeseci nije igrao.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jun 2015, 00:22

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2015, 00:23

Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jun 2015, 00:25

kinosvra je napisao/la:Za Delača je otišla zadnja ponuda koju klub može dati u ovom trenutku. Čeka se odgovor Čelzija i kraj trakavice oko toga.
Bože pomozi, vrati nam Mateja!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jun 2015, 00:29

Ajax je napisao/la:Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
stvarno biti ce zanimljivo za sta ce se Dzeno odluciti ,nema tatomirovica prvu utakmicu a on mi se cinio kao jedini siguran stoper za prvi 11
ovako moramo vidjeti sta Dzeno misli berberovic ,kovacevic ,barbaric,stepanov i mihojevic za kojeg ipak mislim da ce morati cekati minute u nekim utakmicama premijer lige

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2015, 00:31

Ajax je napisao/la:Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
Jel misliš da je moguće u tri utakmice uigrati četiri igrača plus novog golmana?
Ne znam, po meni je to veliki rizik, bolje ići na sigurno, ali eto vidjet ćemo kako će to izgledati prvenstveno protiv Rijeke.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2015, 00:35

Vidjet cemo.

ajdohordas
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 00:36

hilmo je napisao/la:
Jel misliš da je moguće u tri utakmice uigrati četiri igrača plus novog golmana?
Ne znam, po meni je to veliki rizik, bolje ići na sigurno, ali eto vidjet ćemo kako će to izgledati prvenstveno protiv Rijeke.
Bolje i to sve nego da Dzeno igra nazad, meni hoce nesto bit kad njega vidim da igra, jos ako se Delač ne ukaže medju stativama... :facepalm:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 jun 2015, 00:37

Ja mislim da Dženo nece stavljati oba nova stopera , te da nece komplet odbranu mijenjati .
Ostrakovic
Baric(Hebibovic)-Džemo-Stepanov-Puzi
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

hz033
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 30 jun 2015, 00:41

BordoArmy88 je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Za Delača je otišla zadnja ponuda koju klub može dati u ovom trenutku. Čeka se odgovor Čelzija i kraj trakavice oko toga.
Bože pomozi, vrati nam Mateja!!!
:pray:
U novi boj ...

simon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 30 jun 2015, 00:45

hilmo je napisao/la:Koliko je ovaj Barbarić bio standardan u bivšem klubu, nisam baš upoznat?
Možda bi on mogao biti prvi izbor za utakmicu s poljacima plus Kovačević ili Berberović kao stoperi, Puzi lijevo a Hebib desno.
Nekako mi je veliki rizik staviti u zadnju liniju četvoricu igrača koji nikad nisu igrali zajedno ili staviti na stopera igrača koji šest mjeseci nije igrao.
Barbaric je bio standardan u Splitu, dobar je stoper ali tek treba da se pokaze da zasluzuje igrati u prvih 11 i tek onda moze ici umjesto Tatomirovica ako se pokaze boljim do tada Tatomirovic Ivan ima zagarantovano mjesto u prvih 11. Staviti ga protiv Lecha je apsolutno kockanje tako da tu ocekujem Berberovica ili Kovacevica.
Ti si opet šampion !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 00:46

:lol: Treba Alaima vratit iz mirovine ako od Delača ne bude ništa haha :lol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 jun 2015, 00:46

Hilmo sta je sigurno ? Vazna je sredina , ako sredina odradi svoj posao , ovo govorim za zadnjeg veznog , onda se nemamo sta odbrane bojat , ako sredina popusti pa se nadju 1:1 napadac i odbrambeni tesko nama , ko god da je dole ... opet kazem pojacat sredinu tako ce odbrana da bude stabilna sa novajlijama ..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jun 2015, 00:48

Samo se golmana bojim, on ce nam bit najtanja karika :problem: sta je branio i gdje, branio po sezonu ili polusezonu pa mijenjaj ekipu, golman za klupe i nista vise, tanko to ba, imamo razloga za opravdanu bojazan :thumbdown:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 30 jun 2015, 00:49

Matej Delač...bi nas fudamentirao...još ako Alispahić bude grizao kako naznake ukazuju...pa Ikindija Harmonija ako živne...imat ćemo prezaheban tim... MD2!!! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow: :bow:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2015, 00:52

Realnost je da je Lech jos uvijek jaci od nas i favorit. Ovi sto govore lako cemo, poderat cemo ih i sl. nadan se da ce se dozvati malo do tekme. Siguran sam da ce Dzeno na ovim pripremnim vidjeti koliko novi stoperi mogu i koja je nabolja kombinacija dok Tatko ne odradi suspenziju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2015, 01:01

Joj zamisli vrate Bandovica jbt morao bi nenin neseser sa tabletama ponijeti na stadion kad budemo igrali protiv Lecha :? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jun 2015, 01:02

joker90 je napisao/la:Realnost je da je Lech jos uvijek jaci od nas i favorit. Ovi sto govore lako cemo, poderat cemo ih i sl. nadan se da ce se dozvati malo do tekme. Siguran sam da ce Dzeno na ovim pripremnim vidjeti koliko novi stoperi mogu i koja je nabolja kombinacija dok Tatko ne odradi suspenziju.
ovi sto govore da smo bolji i lako cemo prvi ce pljuvati ako ispadnemo .nece nista valjati Stepanov ce biti polovnjak ,barbaric isto ,dzeno mahalac uprava i ibrakovic peru pare preko igraca , nisu doveli golmana itd itd . ja vjerujem da mozemo ali ne treba pretjerivati , samo lagano :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jun 2015, 01:06

Dovite za Delaca, inace smo donji...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 27 gostiju.