FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda je Antonio a da li je Cassano ne znam 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kao Ikande doveden na probu.Sad kad nije otisao u Slo.radi papira -vize ,bas me cudi protiv koje ce ekipe igrati ,da se pokaze jel za Sarajevo.
Snama nikad dosadno.
Snama nikad dosadno.
-
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Kao Ikande doveden na probu.Sad kad nije otisao u Slo.radi papira -vize ,bas me cudi protiv koje ce ekipe igrati ,da se pokaze jel za Sarajevo.
Snama nikad dosadno.
Amy , nista ne brini...ugljesa potpisuje , vidjeces...i bez probnih tekmi

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno, nije on doveden na probu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ikande je zadovoljio koliko ja znam, imace vremena da se dokaze i pokaze. Mozda cak i u Sloveniji samo polahko.
Mozete se sjetiti utakmice sa Celikom i radnih dozvola, e sada jel vam bitno da bude u Sloveniji ili da se rijese neki papiri. Ja ga vidim u Sloveniji u petak.
Ovo za Antonia se vise zezam, al da sam cuo za Antonia jesam samo ne znam koji je u pitanju i koliko je TACNO.
Mozete se sjetiti utakmice sa Celikom i radnih dozvola, e sada jel vam bitno da bude u Sloveniji ili da se rijese neki papiri. Ja ga vidim u Sloveniji u petak.
Ovo za Antonia se vise zezam, al da sam cuo za Antonia jesam samo ne znam koji je u pitanju i koliko je TACNO.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
E ljudi iduce godine ide razbijanje ove nase lige hehhe,i dalje tvrdim da leh izbacujemo.
Protiv leha bi izveo ovu ekipu
Golman
Hebib stepanov barba puzi
Cimi radovac
Dulja alispahic krste
Benko
Igraci koje bi ubacivao su ,harmoni,milos i jos jedan zavisi od rezultat
Protiv leha bi izveo ovu ekipu
Golman
Hebib stepanov barba puzi
Cimi radovac
Dulja alispahic krste
Benko
Igraci koje bi ubacivao su ,harmoni,milos i jos jedan zavisi od rezultat

Samo Sarajevo
ShofaII je napisao/la: Ovo za Antonia se vise zezam, al da sam cuo za Antonia jesam samo ne znam koji je u pitanju i koliko je TACNO.

[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ima Antonio Candreva, Antonio Di Natale, Antonio Valencia, a ima i Antonio BanderasShofaII je napisao/la:Ikande je zadovoljio koliko ja znam, imace vremena da se dokaze i pokaze. Mozda cak i u Sloveniji samo polahko.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@hodža to je taj nema koji drugi biti
ili mozda ovaj zadnji sto pomenu @ElCartel11

Pricam danas sa jednim nasim covjekom,koji zivi i radi u Poljskoj.Tema naravno tekma sa Lech.On se cudi nasem optimizmu.Kako kaze tamo u Poljskoj niko ne sumnja u prolaz Lecha.Mozda nije ni lose sto su toliki optimisti
- ElCartel11
- Kontakt:
To je superamypitar je napisao/la:Pricam danas sa jednim nasim covjekom.koji zivi i radi u Poljskoj.Tema naravno tekma sa Lech.On se cudi nasem optimizmu.Kako kaze tamo u Poljskoj niko ne sumnja u prolaz Lecha.Mozda nije ni lose sto su toliki optimisti

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ajmo sad svi na TM, u pretrazivac ukucati Antonio, bez ugovora 
Sta ce nam izbaciti osim Cassana?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sta ce nam izbaciti osim Cassana?

- ElCartel11
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/antonio- ... eler/22141Zip je napisao/la:Ajmo sad svi na TM, u pretrazivac ukucati Antonio, bez ugovora
Sta ce nam izbaciti osim Cassana?![]()
Taman umjesto Delaca

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Evolution87 je napisao/la:
zgrada

@amypitar njima je pod moranje da prodju jer su prethodnih godina imali kiksali u evropi. A optimizam je iz razloga sto su do skoro neki od boljih igraca iz nase lige isli kod njih u ligu. A slazem se sa tobom da je dobro to sto su oni ubjedjeni u prolaz znaci da nas i podcjenjuju. Sa druge strane mi smo svjesni da se moramo potruditi za prolaz i da ce biti vjerovatno tjesno.
@simon mozda se Barbaric vise pominje u kontekstu prve utakmice jer Tatko nema pravo nastupa. Eh sada zavisi od te utakmice pa mozda i ostane Barbaric tu a Tatko zatvori poziciju desnog beka jer nam je ona skripala prema nazad. mada sta ce Dzeno odluciti ne znamo ali po onome do sada vjerujem da ce Tatko imati prednost.
@zip ima nocherino, zatim golman Parme ko zna, niko nista ne zna krhko je znanje
@ElCartel11 e to je taj
kakva bi to ludnica bila 
@simon mozda se Barbaric vise pominje u kontekstu prve utakmice jer Tatko nema pravo nastupa. Eh sada zavisi od te utakmice pa mozda i ostane Barbaric tu a Tatko zatvori poziciju desnog beka jer nam je ona skripala prema nazad. mada sta ce Dzeno odluciti ne znamo ali po onome do sada vjerujem da ce Tatko imati prednost.
@zip ima nocherino, zatim golman Parme ko zna, niko nista ne zna krhko je znanje

@ElCartel11 e to je taj

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
ANTONIO PICCOLO

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Vama uvijek nešto fali. Da Vam se Benko povrijedi Vi bi trazili napadaca. Sta novac uradi Bgt. De stani malo.
Evo ne znam..