Tesko
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma možeš ti nešto uigravati 100x, ako imaš fudbalski neobrazovane igrače, onda sve pada u vodu. Primili smo dva preglupa gola iz grešaka. Dalje.. U napadu nikad neću skontati onu logiku peljanja i nerazmišljanja. Mustafić je dva puta imao priliku da proslijedi pas, Renan opucao bezveze, a samog Anđušića imao na strani itd. Šta se desi tim ljudima u glavi, pa osnovne situacije ne mogu da obave. Zrinjski u par pasova pasa sve odradi, mi sve nešto peljamo do mile volje. Tek kad krenemo prekide da izvodimo, korner i aut nam je mudro slovo, Mustafić i Hasić se krenu sudarati.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2023, 20:40Evo ja vam kazem da je Rozman imao video analizu drugog gola, 5 puta objasnjeno kako se to brani, upozoreno na igraca koji uđe svjesno u offside I odvuce na prvu , trenirano 3 dana to I glupi Durakovic se ne zna kretati I dzaba. A identicno sve, nacrtano izanalizirano do u detalj, a prvi gol smo svakako iz faula primili lakat u visini glave Memije 1/1
Sretno Avramu. Koliko god da sam ga gotivio, realno konkretne koristi od njega nemamo.
Sretno i novim ljudima u Akademiji, fino zamišljeno.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma druže ne samo Duraković nego i ostali naši bekovi, po meni smo tu najtanji nije mi jasno kao su tako postali loši pogotovo me Beganović ni sjena onog igrača mislio sam da če "preorati" te bočne strane i da ti krilni igrači neče se morati vracati da im pomažu međutim evo Hasić se polomi vracajuci se da pripomgne isto tako i ova trojica na dugoj strani uvjek se vračaju skoro do našeg sesnesterca i onda kad trebaš u brzu tranziciju prema naprijed nemaš krila za bok nego uvjek kroz sredinu gdje nemaš prave desetke da gurne loptu prema naprijed Mustafić to presporo radi kad Renan priđe onda nemaš nikog naprijed pa on čeka krila da probiju i jednostavno to sve presporo i konfuzno izgleda.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2023, 20:40Evo ja vam kazem da je Rozman imao video analizu drugog gola, 5 puta objasnjeno kako se to brani, upozoreno na igraca koji uđe svjesno u offside I odvuce na prvu , trenirano 3 dana to I glupi Durakovic se ne zna kretati I dzaba. A identicno sve, nacrtano izanalizirano do u detalj, a prvi gol smo svakako iz faula primili lakat u visini glave Memije 1/1
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sretno Avramu. Realno tanak je bio.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne gode nama ove mekane tehnicke desetke. Najbolje desetke u zadnjih 10 godina Rahmanovic i priucena desetka Duljevic. A Stojcev, Cetkovic, Mustedanagic, Dal, Avramovski... Od nabrojanih jos Dal ispade najbolji jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sretno Avra! Žao mi je svake suze prolivene zbog tvog neigranja. Očigledno nismo bili upravu.
Ne mogu oni svi skupa Stojčevu vode donijeti, on je klasom daleko iznad.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:04Ne gode nama ove mekane tehnicke desetke. Najbolje desetke u zadnjih 10 godina Rahmanovic i priucena desetka Duljevic. A Stojcev, Cetkovic, Mustedanagic, Dal, Avramovski... Od nabrojanih jos Dal ispade najbolji jbt.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ljetos sam ovog momka objavio, dovesti ga dok možemo
https://www.transfermarkt.com/dorny-rom ... ler/651026
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Za cim zali narod da mi je znati
OFANZIVNI IGRAC(posao-gol & asisst)-45 utakmica,4 gola(jedan u kupu protiv drugoligasa na Kosevu,jedan za kraj u ubjedljivoj pobjedi 6-0,i 2 bitna gola koji su nam donijeli bodove).Znaci 2 godine=2 bitna gola.Statistika ne laze sve ostalo je suplja.Jbt imas stopera pa u jednoj utakmici dodju do tog ucinka od 2 gola a ne AM...Ove sezone u ligi 11/15 utakmica poceo u prvi 11.Stalno neke povrede i cekanja.Vala niko se nije cekao ko on a dalo se naslutiti da ce bit promasaj.
Hvala mu na trudu eh to mu ne mogu oduzeti ali sve ostalo pretanko.Nije kakav igrac.Slicna kvaliteta Bodula tu su negdje u 5 deka i nema sta da se zali.Sretno dalje ali razocarao si.
OFANZIVNI IGRAC(posao-gol & asisst)-45 utakmica,4 gola(jedan u kupu protiv drugoligasa na Kosevu,jedan za kraj u ubjedljivoj pobjedi 6-0,i 2 bitna gola koji su nam donijeli bodove).Znaci 2 godine=2 bitna gola.Statistika ne laze sve ostalo je suplja.Jbt imas stopera pa u jednoj utakmici dodju do tog ucinka od 2 gola a ne AM...Ove sezone u ligi 11/15 utakmica poceo u prvi 11.Stalno neke povrede i cekanja.Vala niko se nije cekao ko on a dalo se naslutiti da ce bit promasaj.
Hvala mu na trudu eh to mu ne mogu oduzeti ali sve ostalo pretanko.Nije kakav igrac.Slicna kvaliteta Bodula tu su negdje u 5 deka i nema sta da se zali.Sretno dalje ali razocarao si.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 dec 2023, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E cuj Always readyH8Z7 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:11Ljetos sam ovog momka objavio, dovesti ga dok možemo

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- napoleon72
- Kontakt:
Ma dobro, nije da nije bilo nekih finih poteza i ucinka od njega al opet dosta tanko, jedno vrijeme ga Bilbija bio istisnuo iz prve postave kao AMF. Pamtimo golove Haugesundu, Slaviji i Sirokom na oprostaju, te asistenciju Benki protiv Zrinjskog. Sem toga...mnon46 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:09Ne mogu oni svi skupa Stojčevu vode donijeti, on je klasom daleko iznad.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:04Ne gode nama ove mekane tehnicke desetke. Najbolje desetke u zadnjih 10 godina Rahmanovic i priucena desetka Duljevic. A Stojcev, Cetkovic, Mustedanagic, Dal, Avramovski... Od nabrojanih jos Dal ispade najbolji jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nama fale:
Lijevi bek - Radović, Duraković, Kapetanović - imamo 3 igrača, nadati se da će Kapetanović eksplodirati, ali nijedan od njih nije za Europe
Stoper - neko ko će moći uskočiti u rotaciju sa Aničićem i Đuričkovićem jer to ni Soldo a posebno Trako nisu
Desni bek - Beganović i Mulalić, ista stvar kao i lijevi bek, za Europu nisu
Zadnji vezni - nemamo nijednog (Buljubašić, Julardžija i Mustafić su sva trojica CMF)
Prednji vezni - isto kao zadnji vezni
Lijevo krilo - ukoliko ode Ziljkić, treba igrač za rotaciju sa Penarandom
Dakle 6 igrača, od kojih 3 ili 4 za prvu postavu, što je previše za zimski prelazni rok i uigravanje.. Nadamo se da će selektovati najkritičnije pozicije i njih pojačati na zimu, a ostatak na ljeto. Podrška Rožmanu do kraja sljedeće sezone.
Lijevi bek - Radović, Duraković, Kapetanović - imamo 3 igrača, nadati se da će Kapetanović eksplodirati, ali nijedan od njih nije za Europe
Stoper - neko ko će moći uskočiti u rotaciju sa Aničićem i Đuričkovićem jer to ni Soldo a posebno Trako nisu
Desni bek - Beganović i Mulalić, ista stvar kao i lijevi bek, za Europu nisu
Zadnji vezni - nemamo nijednog (Buljubašić, Julardžija i Mustafić su sva trojica CMF)
Prednji vezni - isto kao zadnji vezni
Lijevo krilo - ukoliko ode Ziljkić, treba igrač za rotaciju sa Penarandom
Dakle 6 igrača, od kojih 3 ili 4 za prvu postavu, što je previše za zimski prelazni rok i uigravanje.. Nadamo se da će selektovati najkritičnije pozicije i njih pojačati na zimu, a ostatak na ljeto. Podrška Rožmanu do kraja sljedeće sezone.
31 utakmica, 24 gola, 2 asistencije. Završnica top, skok slab.Dave je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:13E cuj Always readyH8Z7 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:11Ljetos sam ovog momka objavio, dovesti ga dok možemo
https://www.transfermarkt.com/dorny-rom ... ler/651026![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Joj kad vidim da se Torlak oko neceg ocituje, odmah mi nekakva stuga i muka.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Nit je kad igrao zadnjeg veznog (centralnog da) nit je Dalu do koljena što se i pokazalo kad je konačno zaigrao.Nirton je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:02Sretno Avrame, momak kod kojeg borbenost nikad nije izostala. Imao je problema sa povredama, stavljano ga je da igra zadnjeg veznog, Dal je nezasluzeno imao prednost u odnosu na njega, a on je uvijek davao 100%. Hvala za golove Tuzli i Slobodi prosle sezone, koji su nam donijeli Evropu.![]()
-
- Kontakt:
Jedna velika plata manje,previse za igraca koji je vise bolovao nego igrao. Rijesis se jos Sebreciceve,Vranciceve,Baltine plate i Viverosove i top
Ja ne mogu da vjerujem da je neko u stanju i danas tvrditi da je Dal fudbalerSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 dec 2023, 22:43Nit je kad igrao zadnjeg veznog (centralnog da) nit je Dalu do koljena što se i pokazalo kad je konačno zaigrao.Nirton je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:02Sretno Avrame, momak kod kojeg borbenost nikad nije izostala. Imao je problema sa povredama, stavljano ga je da igra zadnjeg veznog, Dal je nezasluzeno imao prednost u odnosu na njega, a on je uvijek davao 100%. Hvala za golove Tuzli i Slobodi prosle sezone, koji su nam donijeli Evropu.![]()
-
- Kontakt:
Vrancic je gospodin.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 23:21Jedna velika plata manje,previse za igraca koji je vise bolovao nego igrao. Rijesis se jos Sebreciceve,Vranciceve,Baltine plate i Viverosove i top
Viverosova plata ti je rješena plaća ga klub kod kojeg je na pozajmici a imaju i pravo otkupa.
Za ovu dvojicu ne znam šta ćemo.
Dal je odličan fudbaler. Sto će i pokazati njegova karijera. Ovdje nije išlo iz raznih razloga a na momente je pokazivao i ovdje da je odličan fudbaler. Donio nam je 2.4 miliona km ako se gdje proda donijet će nam još. Ne treba ga vala ni pljuvati. Neka ga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bilo kako bilo Avram je bivsi, boli istina da nije imao statistiku kao Dal, sto se od njega ocekivalo i ako je dobio sansu poslije njega, al eto nije islo i djaba sad…
Njemu sretno gdje god da ode, a mi se trebamo okrenuti tome da dovedemo neku bombu na prednjem veznom da je u formi!
Pozicija koja je nama izuzetno bitna i nadam se da se nece dovesti neko da mu ozivljavamo karijeru. Vjerujem SŠ oko tih stvari pa eto nadajmo se da ce se nac idealna opcija, zna se koga mi navijacki prizeljkujemo

Njemu sretno gdje god da ode, a mi se trebamo okrenuti tome da dovedemo neku bombu na prednjem veznom da je u formi!
Pozicija koja je nama izuzetno bitna i nadam se da se nece dovesti neko da mu ozivljavamo karijeru. Vjerujem SŠ oko tih stvari pa eto nadajmo se da ce se nac idealna opcija, zna se koga mi navijacki prizeljkujemo

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, benko21, boki86, Bordo10, bordobijeli, Cwirek, Dadox, Direktorcic, ErosViverosViv, feniksptica, fera, Imamkarbarum, JavierBosnia, Kaunas, Krompirusa, makron, MaroonBjelave, mavi, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, Oerde, Riziko, SHZ82, spezial, Stole, tajsamja, THEC, USB i 246 gostiju.