mislis kad zagrmi u subotu hahahaAdmiral_TM87 je napisao/la:Kad zagrmim u subotu...
i pljusak iz vedra neba

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislis kad zagrmi u subotu hahahaAdmiral_TM87 je napisao/la:Kad zagrmim u subotu...
Nista nece dobiti odmah se isporuciti drzavi dugAYAN je napisao/la:Ja mislim da će Željo ovaj put imati stabilniju ekipu što nam garantuje borbu za sami vrh, u to sam uvjeren.
i još nešto.
Koliko će Željo dobiti para od Džekinog transfera, zna li neko?![]()
![]()
Nekako logicno je da bi trebali igrati bolje i imati rezultat,a slazemo se da su pripreme dobro obavljene,pojacani smo bar kako to sada izgleda,peto smo mjesto...siroki je najjaci bez dileme i sa njima tesko mozemo u trku,borac je promijenio dosta i mogu da budu dobri ali i ne moraju,mogu da padnu,dolaze nama,dolaze pitarima itd...pitari su ostali isti,njih zeza malobrojnost,prednost im je sto imaju isti sastav dugo vremena,ali u problemu ce biti kada dodju kartoni i neke povrede,nemaju siroku klupu...velez pada sigurno jer oni nemaju sastav nesto posebno,gurali su dobro ovu polusezonu,ali ne mogu oni puno,njih cemo prestici lagano...tu je zrinjski koji je otprilike isti i mislim da moze da napreduje...ako budemo igrali kako treba,mozemo prestici veleza,pitare i borca...pa cak i da jednog ne stignemo,opet bi bili treci...u kupu se moze svasta desiti,igra se na 2 tekme,pa bi moglo i ovako i onako koga god izvucemo...imamo sanse,samo ako krunisemo dobre pripremeStole iz Bora je napisao/la:Da se razumijemo, i ja mislim da se odlicno radilo na pripremama, da su bolji medjuljudski odnosi u klubu i medju igracima, da su bolji uslovi sto se tice isplacivanja plata igracima itd. Ali i dalje ostajem negdje izmedju pesimizma i optimizma dok me ne uvjere da predjem na jedno od to dvoje tj. dok me svojim igrama ili s.ebu ili oraspoloze. A za to ce trebati sigurno 5-6 kola.boccaccio je napisao/la:Bice posrtaja sigurno,u pravu si da ne treba u euforiju ici,ali prepoznaje se sve bolji i bolji rad i da igraci imaju sve bolje uslove,samo to je dovoljno da razmisljamo optimisticnije,a bice padova itekako,samo polako i bice sve u redu,bez pritiska i lagano iz utakmice u utakmicuStole iz Bora je napisao/la:Ja mu ga dodjem sad neka crna ovca ovde. Jedini sam koji nema pretjeranog optimizma. Nadam se izlasku u Evropu na bilo koji nacin ali da ce biti plavo proljece jos uvjek sumnjam. Trebat ce 5-6 kola da mi dokazu da je to nesto to sto ocekuju svi.
Hvala pile...pile87 je napisao/la:Sad sa treninga, sve je slicno kao sto je stole neki dan opisao, neka zapanja da imamo brzu tranziciju iz odbrane u napad i nesto brzi protok lopte, formaciski dosta slicno kao i u prvom djelu prvenstva ima jako dosta trke. dino im je prilazio par puta i govorio odbrana pricaNesto sam najvise paznje obratio na Bogicevica djeluje dosta jak i siguran ako je to uopste moguce vidjeti a da se igrac pogleda samo jednom, mada Mesic i Kerla djeluju isto tako dobro.Lazar skinuo kilazu sad djeluje dosta pokretljivije...Trening je bio na pomocnom blato i to vjerujem da bi imalo i jos sta vise vidjeti da je teren bolji, eto ukratko...
neko mi je nedavno bas sljedeće rekao,posto sam postavio isto pitanje naime zbog Džekinih godina necemo dobiti nista...AYAN je napisao/la:Ja mislim da će Željo ovaj put imati stabilniju ekipu što nam garantuje borbu za sami vrh, u to sam uvjeren.
i još nešto.
Koliko će Željo dobiti para od Džekinog transfera, zna li neko?![]()
![]()
de ba dosta sa dzekom i njegovim transferom... dobijemo koliko dobijemo...!!!!!vermalen je napisao/la:zeljo ce od dzekinog transfera dobiti 3,8 % to je provjerenoooooooo
Stavljeni su upitnici kod Muharemovića i Mehića dali su oni otišli znaš li išta?Seyo_TM je napisao/la:Sarajevski Željezničar ostao je bez Edina Cocalića, koji je otišao u Panionios, a s druge strane Amar Osim na Grbavicu je doveo nekoliko igrača koji bi se mogli pokazati kao velika pojačanja. Ovdje prije svega mislimo na sada već bivšeg stopera Modriče Jadranka Bogičevića, a mnogo se u taboru tima s Grbavice očekuje i od Gorana Peraka i Bajre Spahića.
Željezničar
Stigli: Božidar Radošević (Željezničar, posudba iz Hajduka),Goran Perak (Kechkement), Bajro Spahic (Famos) ,Haris Beslija (povratak sa pozajmice iz Zvijezde), Jadranko Bogičević (Modriča Maxima).
Napustili klub: Edin Cocalić (Panionios, Grčka), Dino Muharemović (?), Amel Pjanić (Čelik), Amar Mehić (?).
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32004.htm
Stavljeni su upitnici kod Muharemovića i Mehića dali su oni otišli znaš li išta?Seyo_TM je napisao/la:Sarajevski Željezničar ostao je bez Edina Cocalića, koji je otišao u Panionios, a s druge strane Amar Osim na Grbavicu je doveo nekoliko igrača koji bi se mogli pokazati kao velika pojačanja. Ovdje prije svega mislimo na sada već bivšeg stopera Modriče Jadranka Bogičevića, a mnogo se u taboru tima s Grbavice očekuje i od Gorana Peraka i Bajre Spahića.
Željezničar
Stigli: Božidar Radošević (Željezničar, posudba iz Hajduka),Goran Perak (Kechkement), Bajro Spahic (Famos) ,Haris Beslija (povratak sa pozajmice iz Zvijezde), Jadranko Bogičević (Modriča Maxima).
Napustili klub: Edin Cocalić (Panionios, Grčka), Dino Muharemović (?), Amel Pjanić (Čelik), Amar Mehić (?).
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32004.htm
hahačamac je napisao/la:Ja mu karijere.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 58 gostiju.