Znao sam da jeste.Al' do te mjere ici...mma_hz je napisao/la:eno fol nisi znaoo...Henry je napisao/la:Nisam znao da je onaj Dedic onakva seljacina.Kazu pravio se "pametan" u svlacionici i dobacivao nesto Jovicu...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma prelosi smo mi , jedino Denis, stoperi, Zoleta i Mesanovic sto nesto mogu, ostali nula. Previse problema oko ekipe, neuigranost itd itd, crno nam se pise.
sto se tice Sarajeva ni oni nisu nesto posebno me dojmili, ali bar imaju neki sistem, znaju sta hoce. Danas su zasluzili 3 boda, ali protiv ozbiljnijih ekipa ce ici teze. Nazalost mi danas nismo bili ozbiljnija ekipa ...
a sto se tice sudjenja preko tv-a se mozda moze ucinit kao objektivno, ili onome ko ne prati fudbal dovoljno, ali ono je bilo daleko od objektivnog, sto je i osokolilo igrace Sarajeva. Svaki sumnjivi duel je sudio na stranu Sarajeva, al hajd glavni sudija se i mogao tolerisati, ali onaj pomocnik sto je Vojvoda stao kod njeg, lik nije spustio zastavicu cijelo poluvrijeme. ko u zepcu dok su igrali u pl jbt... U najmanje 2 navrata je debelo pogrijesio kod gol sansi, jednom je cak digao zastavicu pa spustio ali tamam dovoljno da igracima sje.e koncentraciju...
sto se tice Slobode poslije ovog danas, vidi se da su nas Osim i bagra naumili u drugu ligu poslati. prvo dug prema Slobodi, a sad ovakvo sudjenje, pa ovakvo sudjenje nece na Kosevu imat, a pitanje je samo sta nas ceka na gostovanjima.
sto se tice Sarajeva ni oni nisu nesto posebno me dojmili, ali bar imaju neki sistem, znaju sta hoce. Danas su zasluzili 3 boda, ali protiv ozbiljnijih ekipa ce ici teze. Nazalost mi danas nismo bili ozbiljnija ekipa ...
a sto se tice sudjenja preko tv-a se mozda moze ucinit kao objektivno, ili onome ko ne prati fudbal dovoljno, ali ono je bilo daleko od objektivnog, sto je i osokolilo igrace Sarajeva. Svaki sumnjivi duel je sudio na stranu Sarajeva, al hajd glavni sudija se i mogao tolerisati, ali onaj pomocnik sto je Vojvoda stao kod njeg, lik nije spustio zastavicu cijelo poluvrijeme. ko u zepcu dok su igrali u pl jbt... U najmanje 2 navrata je debelo pogrijesio kod gol sansi, jednom je cak digao zastavicu pa spustio ali tamam dovoljno da igracima sje.e koncentraciju...
sto se tice Slobode poslije ovog danas, vidi se da su nas Osim i bagra naumili u drugu ligu poslati. prvo dug prema Slobodi, a sad ovakvo sudjenje, pa ovakvo sudjenje nece na Kosevu imat, a pitanje je samo sta nas ceka na gostovanjima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- molotovljev
@SaltCity
jbg.buraz,nadigrali smo vas...mislim da se slazes da je pobjeda cista i zasluzena?
Nego,kakav je osjecaj posmatrati sve ovo preko bare..nostalgija,znam..
Ne kontam sta vam je sa sjevernom tribinom,zatvorena,jos uvijek?
jbg.buraz,nadigrali smo vas...mislim da se slazes da je pobjeda cista i zasluzena?
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Da se razumijemo, zao mi je sto je Sloboda izgubila, ali preporučujem ti da dobro pregledas snimak utakmice, kad ti se dojmovi stisaju pa onda prokomentarisi suđenje!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma prelosi smo mi , jedino Denis, stoperi, Zoleta i Mesanovic sto nesto mogu, ostali nula. Previse problema oko ekipe, neuigranost itd itd, crno nam se pise.
Sarajevo zasluzeno pobijedilo uz ne bas ekstra utakmicu. Ovo je bila klasicna pobjeda na snagu, danas ko da su gladni ovi nasi iz Slobode došli igrači Sarajeva ih razbijali u duelima. Sudija je dobro sudijo. Fukare brojnost dobra navijanje u pojedinim trenucima dobro, drugo poluvrijeme lose ali eto bar sad znam razlog pola ekipe otislo, fali i tu organizacie. Moram još reci vezni red Slobode ocajan pa nisu dva pasa uspjeli povezat.
Zaista ne znam zasto to pises kad veze nema sa vezom.ultrasstyle_tz je napisao/la: sto se tice Slobode poslije ovog danas, vidi se da su nas Osim i bagra naumili u drugu ligu poslati. prvo dug prema Slobodi, a sad ovakvo sudjenje, pa ovakvo sudjenje nece na Kosevu imat, a pitanje je samo sta nas ceka na gostovanjima.
Dovoljno je reci da jednom igracu dugujete 37.000 KM, a sta tek klub duguje drzavi pitanje je ! Klub "FK Sloboda" se raspda vec godinama, igre su vam katastrofalne nemate nikakve rezultate.
Niko vam ne smjesta sudjnje niti vas ko gura u drugu lligu, sami ste krivi za poziciju u kojoj se nalazite.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 11 mar 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
i na poluvremenu je otiso do sudije, dok je nas jedan lezo u sesnestercu, nisam vidio sta je bilo haman da je lakat bio
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisam ni rekao da nije zalsuzena pobjeda svakako da jest ebiga i opsajd je bio kad smo dali gol tako da nema razloga da se dize tu neka prasina ...ma tesko je pratiti ovakve utkamice preko bare svakako, ali nema bolje opcijemolotovljev je napisao/la:@SaltCity

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako je on šutio dok je Vukašin Petranović bio u svlačionici birvaktile. eh...Henry je napisao/la:Nisam znao da je onaj Dedic onakva seljacina.Kazu pravio se "pametan" u svlacionici i dobacivao nesto Jovicu...
mangup u pokušaju, ništa više..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hvala, ćaofukara87 je napisao/la:
Ajd ne seri matereti, opet necete dobit bodove, kako god okrenes , djaba se nadate

Imamo ne spremnu i ne uigranu ekipu, zasluzena 3 boda Sarajeva, cestitke.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bilo je vao jos navijac akoji nisu mogli tu stat sto se moze tamo i vidjeti ebiga
..bi;a je fin brojka u prvom poluvremenu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@ultasstyle_tz
Prije nego nesto napises dobro razmisli da ne valjas gluposti,upravo taj Osim i komitet su dozvolili Slobodi da odigra utakmicu protiv Sarajeva jer prolongirali su rok placanja vasih dugova do 30 aprila.Zbog zasluzenog poraza(komsije objektivno bolje i kvalitetnije) ne trazi opravdanje vrijedjajuci druge vec unutar svog kluba.
Za normalne navijace Slobode mnogo srece u nastavku prvenstva i ako Bog da izacice te jaci jer Sloboda kao klub i Tuzla kao grad zasluzuju jakog premijer ligasa,uostalom pripada onoj grupi ekipa koje imaju dugu tradiciju.
Prije nego nesto napises dobro razmisli da ne valjas gluposti,upravo taj Osim i komitet su dozvolili Slobodi da odigra utakmicu protiv Sarajeva jer prolongirali su rok placanja vasih dugova do 30 aprila.Zbog zasluzenog poraza(komsije objektivno bolje i kvalitetnije) ne trazi opravdanje vrijedjajuci druge vec unutar svog kluba.
Za normalne navijace Slobode mnogo srece u nastavku prvenstva i ako Bog da izacice te jaci jer Sloboda kao klub i Tuzla kao grad zasluzuju jakog premijer ligasa,uostalom pripada onoj grupi ekipa koje imaju dugu tradiciju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pocetkom drugog neka sranja pa se rasulo sve.
Postujem vas kao klub kao grad i navijace ali imate najveceg gubara za trenera na dunjaluku sto se njega prije rjesite to bolje za vas.Lijep pozz Tuzlaci moji dragi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Super slika ali neznam kako ne zagrme jednom da se ori. Ja sjedio na A sektoru i bas kad svi navijaju ko razumije se sta pjevaju, čim se počne fušerit jedi pjevju drugi gledaju utakmicu nista se necuje. Volio bi da se to popravi ali uvijek ima fušera.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
TRUST je napisao/la:Super slika ali neznam kako ne zagrme jednom da se ori. Ja sjedio na A sektoru i bas kad svi navijaju ko razumije se sta pjevaju, čim se počne fušerit jedi pjevju drugi gledaju utakmicu nista se necuje. Volio bi da se to popravi ali uvijek ima fušera.
ma mad smo mi nekad znali biti na A tribini danvo jso i ka su gostovli mnogo nikad nismo mogli cuti nikoga sa D tribine..takav stadion nikog ne mozes razumjeti ni cuti tako..ebiga zato razumijes i cujes one koji su tmo na stajanju ili sa donom sjeveru gdje se gradi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakva je to recenica preko tv-a se moze uciniti objektivno? Pa ako puste usporeni snimak vidi se da je svaki ofsajd i bio,i to vise nego ocigledan. Vi godinama prezivljavate na sumnjivim utakmicama,a sad ti je Osim kriv i druge nazivas bagrom. Pa je li te stid? Pogledaj u svoje dvoriste pa vidi kako ti se vodi klub godinama,ali ne ,lakse je okriviti nekog drugog.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma prelosi smo mi , jedino Denis, stoperi, Zoleta i Mesanovic sto nesto mogu, ostali nula. Previse problema oko ekipe, neuigranost itd itd, crno nam se pise.
I rezultat uopste nije realan,trebalo je biti 3 razlike,samo me zanima kakav bi tad izgovor nasao. Ima li i jedna tekma u ovoj ligi u kojoj porazeni nece okriviti sudiju,nego malo pogledati na sta je licila igra njegovog tima....
Ja cuo neki lik na A sektoru prica ko napali neki 3,4 momka sto su navijali za Sarajevo pa dosta se drotova okupilo, vjerovatno opet neki studentifasovali što navijaju za Sarajevo il neki iz okolnih mjesta, naravno ako je istina što je momak pričo. I moram reći ako je ovo razlog odlaska pola ekipe sa tribine glup je razlog, nervira me to ganjanje nekih studenata što navijaju za Sarajevo pa ljude udarati, došli momci gledat tekmu u miru i fasuju. Jos jednom ako je ovo istina sto je momak prico
S obzirom da pripreme niste kako treba odradili, da ste skrpili nekako ekipu i dobro ste odigrali, nekako uvijek pred utakmice s nama budete u nekim krizama i opet vas ne uspijemo dobit tako da je ovo danas veoma bitna pobjeda za nas i druga stvar mislio sam je onaj Vojvodic normalan trener, malo temperamentan al da je ovakva seljacina fakat pa jesmo li mi (gledali) i on bio na istoj utakmici, o kakvom on sudjenju govori

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.