English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Mozda "rivalstvo" ne postoji u engleskom fudbalu kao nekad zbog cinjenice da su danasnji fudbaleri (vecina bar) profesionalci, a ne pijani manijaci kao sto ih je pola bilo nekada.
Cak se i po engleskoj reprezentaciji vidi ta neka harmonija jer ekipa nije puna cudaka koji su klupska rivalstva nosili kucama i u kampove reprezentacije.
Cak se i po engleskoj reprezentaciji vidi ta neka harmonija jer ekipa nije puna cudaka koji su klupska rivalstva nosili kucama i u kampove reprezentacije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mesari.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Slažem se, čobani poput Keana nikome ne fale.gaston je napisao/la: ↑12 apr 2022, 11:26Mozda "rivalstvo" ne postoji u engleskom fudbalu kao nekad zbog cinjenice da su danasnji fudbaleri (vecina bar) profesionalci, a ne pijani manijaci kao sto ih je pola bilo nekada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam zasto je i dalje zaposlen kao pundit, jedini fazon mu je da pizdi za najgluplje stvari tipa rukavice u zimu.Arvid je napisao/la: ↑12 apr 2022, 14:56Slažem se, čobani poput Keana nikome ne fale.gaston je napisao/la: ↑12 apr 2022, 11:26Mozda "rivalstvo" ne postoji u engleskom fudbalu kao nekad zbog cinjenice da su danasnji fudbaleri (vecina bar) profesionalci, a ne pijani manijaci kao sto ih je pola bilo nekada.
Ten toes, I done laps in the trench

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Umrijece zategnut
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Amerikanac bez dlake na jeziku
Marsch also suggested Bielsa's intense training methods were a reason behind the long list of injury problems in recent months.
“The injury issue, for me, had a lot to do with the training methodology," he said. "These players were over-trained and it led to them being physically, mentally, emotionally and psychologically in a difficult place to recover from week to week, game to game.
“I have a very specific methodology with the way I work and I’ve had a reputation for high running data, but also being having a healthy, fit, strong players – who can meet the standards of the game we want.”
Očekivano.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo što Marš priča o Bielsi, mi smo o tome govorili ovde još u decembru. Fino.
Ajmo Čelzi.
Tamo vam je coelho predvidio prolaz i time vam drastično smanjio šanse ali ne odustajte.
Ajmo Čelzi.
Tamo vam je coelho predvidio prolaz i time vam drastično smanjio šanse ali ne odustajte.
41:34
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako James cuva Viniciusa fino. Steta sto je Tuchel eksperimentisao u prvoj.
Modriceva asistencija za udzbenike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Seljjaci kao Bielsa su ubili BH nogomet.
Od najmladi kategorija te forsiraju da trcis i dižeš 150kg u bencu i onda se cude sto dijete sa 12 odustane
Pa dobro svjetski sampion ostaje da se bori za titulu u EPLu i FA kupu.
Dobar James, strasno je branio Viniciusa. Posebno se istakao kod drugog gola reala, cak bi mu i trent pozavidio
Dobar James, strasno je branio Viniciusa. Posebno se istakao kod drugog gola reala, cak bi mu i trent pozavidio