Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
ne vjerujem mu niko da je dao max 

Zadnja dva se nisu htjela ni boriti protiv ove slabasne djevojke,a ona jadna sva sretna sto se vraca po samare od ove guske.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto narator mrzi hrvoja haha
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lik ne skida osmijeh sa lica, došao malo se sunčao i nazad 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Goran i Milica diktatori. Kako oni kazu ostali moraju slusati 

Nek je ispao,u koliko god Milica odvratna bila ono sto mu je rekla je tacno skroz,frajko se ponasa kao da mu je 7 godina,prava dvorska luda ,budalu od sebe radi pri tome konta da je duhovit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ywebote sto voditelj serre. Kakvo ba postovanje prema ekipi, ekipa ga gurnula u duel.
Nadja zrtveno janje. Bolje da je ona pustila i spasila se muke
Nadja zrtveno janje. Bolje da je ona pustila i spasila se muke
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ode Bruno Fernandes
al i bio je strasno iritantan
al i bio je strasno iritantan
Ma ide na qratz lik. Npr Nevena izgubi i cura place koliko joj je krivo, on izgubi i smije se i zbija sale, dodje ti da ga roknes punim.
Glupo ovo sto se rasipaju, opet ce nekog novog poslat i jbg, nisu fajteri.
Glupo ovo sto se rasipaju, opet ce nekog novog poslat i jbg, nisu fajteri.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hahah kakvi gmazovi su u ovom plavom plemenu jbte. Voditelj samo što nije štocirao ovog idiota
41:34
Ma boli ga k,frajer je davao sve od sebe u igrama.Kakav je van toga sta ima koga zanimati,to sto je neko survivor shvatio da treba da pogine je druga stvar.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jedino meni gotivan ovaj Hrvoje 

Don't hate what you don't understand.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
steta samo
valja slusati urlanje one Mine opet
valja slusati urlanje one Mine opet
Roko opet place.
Nakon gledanja obje najave cini mi se da crveni pobjedjuju u sljedecoj igri, zanimljivo da oni uzimaju gotovo sve igre za namirnice a u igrama za plemenski imunitet je obrnuto.

Nakon gledanja obje najave cini mi se da crveni pobjedjuju u sljedecoj igri, zanimljivo da oni uzimaju gotovo sve igre za namirnice a u igrama za plemenski imunitet je obrnuto.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad skontas kako je kod nas u Bosni danas, a i inače, multi kulti:
Muslimanima Ramazan
Katolicima Veliki petak
Pravoslavci poste
Jevrejima Pesah...
A mi budale ne znamo to iskoristiti i praviti turisticku reklamu da smo Euro Jerusalem, nego se oko gluposti prepucavamo
Ps. Izvinite na offu, ipak ima bitnijih stvari poput Survivora
Muslimanima Ramazan
Katolicima Veliki petak
Pravoslavci poste
Jevrejima Pesah...
A mi budale ne znamo to iskoristiti i praviti turisticku reklamu da smo Euro Jerusalem, nego se oko gluposti prepucavamo

Ps. Izvinite na offu, ipak ima bitnijih stvari poput Survivora

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da ali fazon i jeste u tim borbama kad ekipa gubi i kad se nerviras dodje ti on osmjeh od uha do uha,koliko god davao sebe u igrama to loše utice na tim,to ja govorim iz svoje vizije da se takmicim i da izgubimo i da mi kolega iz tima dodje da podjebava i da mu je ravno do mora sve naravno da bi mi smetalo.Ono ljudi bez emocija su generalno trube
Btw ovaj Srbijanski voditelj ga je šuknuo nekome iz crvenog tima od muskih i rekao da po postotcima ima neko gori u muškom dijelu iz crvenog tima od Nadje,sad nezz bas ko dali Branko ili Ragbista

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ova Nađa jadnica naivna i neiskvarena a opet će je nominovat iduće sedmice i sve tako dok joj neko prestane puštat
Hrvoje ko i Kristian namjerno ispade, vide ljudi s kakvim budalama imaju posla, gdje ćeš njih glasati pored Tomislava, Roka i Viktora, pa i Sumeje
Treba ovdje još par ispasti i idemo ujedinjenje, tad će bit zanimljivije. Goran, Milica i Stefan za sada kolovođe, favoriti za pobjedu.

Hrvoje ko i Kristian namjerno ispade, vide ljudi s kakvim budalama imaju posla, gdje ćeš njih glasati pored Tomislava, Roka i Viktora, pa i Sumeje
Treba ovdje još par ispasti i idemo ujedinjenje, tad će bit zanimljivije. Goran, Milica i Stefan za sada kolovođe, favoriti za pobjedu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- napoleon72
- Kontakt:
Hrvoje pametan. Frajer je dobar na igrama al ne odgovara slini Goranu i zato je nominovan. Lagano pustio onu glupacu koja im hrli u zagrljaj, a opet ce nju nominovat. Nevjerovatno kakvi mentoli su tamo, u oba plemena. Prosjek IQa 67.
Milica je najodvratnija takmicarka ikad u Survivoru. Nadmasila je Gocu Trzan i onu Visnju iz prve sezone.
Milica je najodvratnija takmicarka ikad u Survivoru. Nadmasila je Gocu Trzan i onu Visnju iz prve sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne valja ako ih ujedine.
Neće se više moći svaku noć takmiciti u gađanju, morat će produkcija neke bolje igre smišljati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma ragbista,nzm jel frajer tri boda timu donio 
Btw lika poput Hrvoja bi i ja prvi štocirao kad bi ki se stalno onako kezio
Btw lika poput Hrvoja bi i ja prvi štocirao kad bi ki se stalno onako kezio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.