RŠD Velež Mostar

Direktorcic
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Direktorcic » 08 dec 2023, 21:33

MostarskiVelez je napisao/la:
08 dec 2023, 21:27
Hasic je bio dobar - Kevelj je bolji.
Dudic je bio dobar - Klaufuric je bolji.
Fajic je bio dobar - Haskic je bolji.
U-21 igraci su ranije bili dobri - Ovi su bolji.

Vrijedi napomenuti da je FK Velez veceras u rosteru imao 9 (!) igraca iz svoga omladinskog pogona.

Cisto da se stavi penis u usta onima sto su godinama plakali kako nema nase djece :njanjanja:

Sutra dati ugovor Klaufu na koliko god godina hoce. Velez poslje rata nije imao boljeg trenera, pa cak ni blizu.

Jos se tribina gradi, na zimu zahvaliti se recimo Domicu i Suljicu dovesti jednog dobrog U-21 i Mekica pa idemo.

Titulu osvojiti necemo jer jednostavno to je nemoguce ove godine ali top 3 i napad na kup moze.

Inace sto se tice igre veceras meni jedna od losiji utakmica ove sezone ali **** to, bodovi se pisu.
Ma po meni i dio taktike, 2 utakmice igramo presing, razbijemo ekipe na proste faktore, sada prvo poluvrijeme smo bili lagani, nismo meda mogli, u drugom poceli gonjat gore malo, Muftic se sjebo 2-3 puta, dade nam lopte u noge. Mozda se malo Klafuric takticki postavio bez presinga ali kad je vidio da moramo, onda smo i zaigrali nesto. Malo smo i srece imali, ali vakat je bilo da i nas pogleda. Haracic stativa, Amoah sebican i glup :rol:

Da je sad ona 2 boda iz Tuzle i 2 od Goska kuci, isli hi se kidnapovat igraci Borca veceras :urnebes:

Inace, ponavljam se, ali mi je Suljic bezveze skroz,izgubi opet danas 2 lopte, totalno smotan nekakav. Ako budemo imali priliku za boljim krilom, ja bi mu se radije zahvalio. Jos danas nabi nogom nekog Zeljinig igraca kad je izgubio loptu, nekakvi ciganski potezi. Sve u svemu, nikako mi ne mirise nesto
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 08 dec 2023, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 dec 2023, 21:35

Bravo rođeni!
Javljam se samo da napišem jednu stvar, a to je da su ovi igrači, sručni štab i Uprava, svi zajedno, zaslužili pun stadion u nedjelju!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 08 dec 2023, 21:37

Direktorcic je napisao/la:
08 dec 2023, 21:33
MostarskiVelez je napisao/la:
08 dec 2023, 21:27
Hasic je bio dobar - Kevelj je bolji.
Dudic je bio dobar - Klaufuric je bolji.
Fajic je bio dobar - Haskic je bolji.
U-21 igraci su ranije bili dobri - Ovi su bolji.

Vrijedi napomenuti da je FK Velez veceras u rosteru imao 9 (!) igraca iz svoga omladinskog pogona.

Cisto da se stavi penis u usta onima sto su godinama plakali kako nema nase djece :njanjanja:

Sutra dati ugovor Klaufu na koliko god godina hoce. Velez poslje rata nije imao boljeg trenera, pa cak ni blizu.

Jos se tribina gradi, na zimu zahvaliti se recimo Domicu i Suljicu dovesti jednog dobrog U-21 i Mekica pa idemo.

Titulu osvojiti necemo jer jednostavno to je nemoguce ove godine ali top 3 i napad na kup moze.

Inace sto se tice igre veceras meni jedna od losiji utakmica ove sezone ali **** to, bodovi se pisu.
Ma po meni i dio taktike, 2 utakmice igramo presing, razbijemo ekipe na proste faktore, sada prvo poluvrijeme smo bili lagani, nismo meda mogli, u drugom poceli gonjat gore malo, Muftic se sjebo 2-3 puta, dade nam lopte u noge. Mozda se malo Klafuric takticki postavio bez presinga ali kad je vidio da moramo, onda smo i zaigrali nesto. Malo smo i srece imali, ali vakat je bilo da i nas pogleda. Haracic stativa, Amoah sebican i glup :rol:

Da je sad ona 2 boda iz Tuzle i 2 od Goska kuci, isli hi se kidnapovat igraci Borca veceras :urnebes:
Sada naredne dvije utakmice ce biti nenormalno teske, ali bukvalno. Uzmemo li 6 boda protiv Sloge i Igmana top 4 je zagaratovan a to znaci fakticki i Evropa.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 dec 2023, 21:47

Hrvatski stručnjak je surađivao sa Zoranom Mamićem u Dinamu, Al Nassru i Al Ainu gdje je radio kao pomoćnik dok je Mamić s klupe vodio ove klubove. S Romeom Jozakom je kao pomoćnik surađivao u varšavskoj Legiji.
Dio navijača smarta kako je ovo znak da će u Velež na zimu stići pojačanja i da će u posao biti uključen upravo trojac s tribine.

Ovo nebi bilo loše, ipak su ljudi okrenuli stotine miliona na igračima i znaju pronaći igracine. Nadam se 4 dobra igrača i uz ovako naspanovanu klapu jednostavno granica nema. Svaki prelazni rok pojacavat s 4 igrača i održavat igrački kadar.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 08 dec 2023, 21:58

opalaopala je napisao/la:
08 dec 2023, 21:47
Hrvatski stručnjak je surađivao sa Zoranom Mamićem u Dinamu, Al Nassru i Al Ainu gdje je radio kao pomoćnik dok je Mamić s klupe vodio ove klubove. S Romeom Jozakom je kao pomoćnik surađivao u varšavskoj Legiji.
Dio navijača smarta kako je ovo znak da će u Velež na zimu stići pojačanja i da će u posao biti uključen upravo trojac s tribine.

Ovo nebi bilo loše, ipak su ljudi okrenuli stotine miliona na igračima i znaju pronaći igracine. Nadam se 4 dobra igrača i uz ovako naspanovanu klapu jednostavno granica nema. Svaki prelazni rok pojacavat s 4 igrača i održavat igrački kadar.
Najbolja stvar od svega je što uprava radi na sve strane a ništa se ne iznosi u javnosti.Nikakve najave,investitori, grupe europski takmičenja,pare stižu, pojačanja i tako kao kod ostalih.
Lijepo je zaista biti navijač Veleža ovih dana i čitati komentare ostalih kako se kurcče po forumima i društvenim mrežama a mi malo po malo od vcr bodovno na drugom mjestu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 08 dec 2023, 21:59

MostarskiSin je napisao/la:
aimar21 je napisao/la:
08 dec 2023, 21:17
08 dec 2023, 21:08
Steta sto pauza dolazi bas kada smo uhvatili pravu formu i spojili 7 utakmica bez poraza.

Jos odraditi Igmana i onda naglabati poslije nove godine s kim se pregovara :mrgreen:
Kaže Klaf na press-u da je prezadovoljan ekipom i da na pauzi ne planira puno mijenjati. Jedini ispravan stav! Vjerujem da već ima listu od 3-4 igrača koji će biti prava pojačanja. Dovoljno je dugo tu da zna šta mu treba, a imati će dva mjeseca da sve fino posloži...
4 igraca se traze na zimu: desni bek, veznjak, krilo i spic
Lik ima iskustva i pravi je profesionalac.
Da je u ovom slučaju spomenuo da imamo ambicije da se pojačamo potencijalno bi ubacio nervozu, ovako je svim igračima podigao rep.
Šuti i radi, bez mahalanja.. mnogi bi potrčali pa rekli da se planiramo pojačati.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 dec 2023, 22:09

JimmyPage je napisao/la:
08 dec 2023, 21:59
aimar21 je napisao/la:
08 dec 2023, 21:17

Kaže Klaf na press-u da je prezadovoljan ekipom i da na pauzi ne planira puno mijenjati. Jedini ispravan stav! Vjerujem da već ima listu od 3-4 igrača koji će biti prava pojačanja. Dovoljno je dugo tu da zna šta mu treba, a imati će dva mjeseca da sve fino posloži...
4 igraca se traze na zimu: desni bek, veznjak, krilo i spic
Lik ima iskustva i pravi je profesionalac.
Da je u ovom slučaju spomenuo da imamo ambicije da se pojačamo potencijalno bi ubacio nervozu, ovako je svim igračima podigao rep.
Šuti i radi, bez mahalanja.. mnogi bi potrčali pa rekli da se planiramo pojačati.
Možda ga malo previše hvalimo, ali je definitivno zaslužio. Stoji uz ekipu uvijek, na zemlji je čvrsto. Radi i ima cilj, ide prema njemu u tišini. Doveo je kvalitetne pomoćnike koji definitivno dižu atmosferu u ekipi. Uz njih i pomoćnici koji su ih dočekali u klubu napreduju. Vidi se kohezija u kompletnoj ekipi, kao i u ostatku zaposlenih u klubu. Jednostavno, sve se diglo na veći nivo.

Smatrali smo da smo svemirski brod u periodu kad nas je Feđa vodio, a ovo je evidentno jedan level iznad. Ono što me raduje je da je ekipa defanzivno beton. Igramo strpljivo i savremeno. Tim ima glavu i rep, tako da sa par istinskih pojačanja definitivno možemo u realnu borbu za drugo mjesto do kraja prvenstva. Jedina stvar koja mi ne prati napredak ekipe su Šikalo i Suljić. Trenutno nemamo adekvatno rješenje, pogotovo za Suljića, ali se nadam da će u pauzi i to biti riješeno.

Možda i najveći dobitak od svih je DEVET momaka iz omladinskog pogona koji konkurišu za mjesto u prvom sastavu. To je velika satisfakcija i znak da je klub na zdravim nogama.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 08 dec 2023, 22:10

Espiritosanto je napisao/la:
08 dec 2023, 21:58
08 dec 2023, 21:47

Najbolja stvar od svega je što uprava radi na sve strane a ništa se ne iznosi u javnosti.Nikakve najave,investitori, grupe europski takmičenja,pare stižu, pojačanja i tako kao kod ostalih.
Lijepo je zaista biti navijač Veleža ovih dana i čitati komentare ostalih kako se kurcče po forumima i društvenim mrežama a mi malo po malo od vcr bodovno na drugom mjestu.

Ali brate realno jel se ti kurciio ili ne, na kraju se rezultat i zdrava atmosfera odnosno nezdrava vide po rezultatima kako sportskim, tako i infrastruktura. Ne mogu oni vise nama pricati price, najeli smo se mi navijaci govana za citav zivot sto se tice Veleza. Tako da je to i bolji recept, sutit radit, biti u vrhu tabele, imati 10 igraca iz svog pogona u rosteru, omladinci tamburaju redom, stadion se pravi. U ovoj vukojebini od drzave i ne mozes nista vise, jos ostalo prvaci da budemo i da onda samo drzimo konstantu dobro organizovanog kluba, redovnog ucesnika evropskih takmicenja sa svojim stadionom i dobrom omladinskom skolom. Temelje imamo, idemo dalje

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 dec 2023, 22:22

Moram samo dodat da je Klafov pomoćnik onaj sa dužom kosom teska bRAtina. Predobar lik, svaki gol i svaki potez isprati maksimalno, i na treningu daje 100% kao da je on igrac, diže atmosferu, stvarno nam je trebao ovakav lik u klubu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 08 dec 2023, 22:23

Mostarwolf1981 je napisao/la:
08 dec 2023, 21:18
Ne znam kakav je ugovor sa gruzijcem, ali ga obavezno otkupiti ako moze, 200-300k iskesirat, moze nam se isplatit barem 3x vise
za te pare tesko

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 dec 2023, 22:33

Po onakvom terenu, ustvari ono nije teren, ono je oranica tipa iz okoline Pripjata, ne bi Barcelona igrala dobar fudbal, a ne mi. Svejedno, rekao bih da je Klaf ušao povučenije u utakmicu, vjerovatno zadovoljan i remijem, što je i logično. Na poluvremenu je vidio da se može, dodao gas i rutinirao. Lijepa pobjeda, u groznim uslovima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 dec 2023, 22:35

08 dec 2023, 22:22
Moram samo dodat da je Klafov pomoćnik onaj sa dužom kosom teska bRAtina. Predobar lik, svaki gol i svaki potez isprati maksimalno, i na treningu daje 100% kao da je on igrac, diže atmosferu, stvarno nam je trebao ovakav lik u klubu
Danas je prvi uletio u teren kad je Bilbija svirao kraj. Koji kralj! Podsjeća me na Željka Buvača, bivšeg Klopp-ovog pomoćnika, samo je ovaj još temperamentniji :D
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 08 dec 2023, 22:59

aimar21 je napisao/la:
08 dec 2023, 22:35
08 dec 2023, 22:22
Danas je prvi uletio u teren kad je Bilbija svirao kraj. Koji kralj! Podsjeća me na Željka Buvača, bivšeg Klopp-ovog pomoćnika, samo je ovaj još temperamentniji :D
Par puta sam sjedio blizu njega u kaficu, covjek je ozbiljan profesionalac ali i dobar zajebant voli pricat s rajom i suplju bacit

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 dec 2023, 23:04

Lijepo je bilo s obzirom na radni dan.

slika
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 08 dec 2023, 23:51

Jako, jako bitna 3 boda danas osvojena. Igra nije bila na nivou, ali bodovi su jedino što se pika na kraju.

Još dobiti Igmana da polusezonu završimo na vrhunski način, ako se sve poklopi, možda budemo i drugi :D
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 dec 2023, 00:03

Mozda vama smijesno zvuci i mislite da je već prvak odlucen ali zapamtite ovaj post, ako ozbiljno shvatite da nije kraj bez obzira sto vam je Evropa ove godine cilj, ja smatram da mozete ugroziti Borac i doci do prve titule. Ako budu 2-3 kapitalca u zimskom p.roku za 5 kola ste u bod sa Borcem + vama dolaze ubrzo.

Sa 2-3 vezna jako kvalitetna igrača koja će vam dici igru na veci level čak bi se smio i kladiti u titulu i pored sve protekcije i necasnih radnji Borca.

Isto tako Klafuric vec unapred govori bez euforije molim vas, jako pametno od njega jer zna kako je kad nabijes ekipi pritisak i porastu apetiti publike. Namazan stručnjak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Almin81
Kontakt:

Post Postao/la Almin81 » 09 dec 2023, 01:01

Velika pohvala za RA. Danas sam bio na zapadu i kad su ušli do ktaja skoro pa nisam ni cuo njihove navijace.

Ps mislim da veliku ulogu igra i krov i nadam se da nakon izgradnje nove tribine na areni gosti nece bizi na natkrivenoj.

narzes
Kontakt:

Post Postao/la narzes » 09 dec 2023, 05:54

Reds93 je napisao/la:
08 dec 2023, 23:51
Jako, jako bitna 3 boda danas osvojena. Igra nije bila na nivou, ali bodovi su jedino što se pika na kraju.

Još dobiti Igmana da polusezonu završimo na vrhunski način, ako se sve poklopi, možda budemo i drugi :D
Široki - Zrinski
Sarajevo - Gosk

Objektivno je ocekivati da se Zrinski i Sarajevo dobiti ove utakmice. Ali naredno kolo je njihov duel, i nadam se neriješeno a nasoj pobjedi protiv Igmana. Definitivno treci na zimskoj pauzi... A ako se neke stvari poklope mozda i drugi. Zrinski bas i nije u formi od prosle godine, mozda i sutra kiksa od Sirokog...
Vidjet cemo. Samo lagano, utakmicu po utakmicu i eto Evrope.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 09 dec 2023, 06:03

Balorda je napisao/la:
08 dec 2023, 23:04
Lijepo je bilo s obzirom na radni dan.

slika
Bilo je vrh :twisted:
Ti si naša ljubav jedina!

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 09 dec 2023, 09:00

Mostarwolf1981 je napisao/la:
08 dec 2023, 21:18
Ne znam kakav je ugovor sa gruzijcem, ali ga obavezno otkupiti ako moze, 200-300k iskesirat, moze nam se isplatit barem 3x vise

Pitari ga platili 100K eura, plata mu 8500 eura. Bila se spominjala trampa Hadzikic za Gulija..
samo mostarski, samo bahato

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.