Ma po meni i dio taktike, 2 utakmice igramo presing, razbijemo ekipe na proste faktore, sada prvo poluvrijeme smo bili lagani, nismo meda mogli, u drugom poceli gonjat gore malo, Muftic se sjebo 2-3 puta, dade nam lopte u noge. Mozda se malo Klafuric takticki postavio bez presinga ali kad je vidio da moramo, onda smo i zaigrali nesto. Malo smo i srece imali, ali vakat je bilo da i nas pogleda. Haracic stativa, Amoah sebican i glupMostarskiVelez je napisao/la: ↑08 dec 2023, 21:27Hasic je bio dobar - Kevelj je bolji.
Dudic je bio dobar - Klaufuric je bolji.
Fajic je bio dobar - Haskic je bolji.
U-21 igraci su ranije bili dobri - Ovi su bolji.
Vrijedi napomenuti da je FK Velez veceras u rosteru imao 9 (!) igraca iz svoga omladinskog pogona.
Cisto da se stavi penis u usta onima sto su godinama plakali kako nema nase djece![]()
Sutra dati ugovor Klaufu na koliko god godina hoce. Velez poslje rata nije imao boljeg trenera, pa cak ni blizu.
Jos se tribina gradi, na zimu zahvaliti se recimo Domicu i Suljicu dovesti jednog dobrog U-21 i Mekica pa idemo.
Titulu osvojiti necemo jer jednostavno to je nemoguce ove godine ali top 3 i napad na kup moze.
Inace sto se tice igre veceras meni jedna od losiji utakmica ove sezone ali **** to, bodovi se pisu.

Da je sad ona 2 boda iz Tuzle i 2 od Goska kuci, isli hi se kidnapovat igraci Borca veceras

Inace, ponavljam se, ali mi je Suljic bezveze skroz,izgubi opet danas 2 lopte, totalno smotan nekakav. Ako budemo imali priliku za boljim krilom, ja bi mu se radije zahvalio. Jos danas nabi nogom nekog Zeljinig igraca kad je izgubio loptu, nekakvi ciganski potezi. Sve u svemu, nikako mi ne mirise nesto