Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola
Arnold lopta
Jones solo majstorija
Šteta Darvina i one stative , peh čovjek.
Samo ga Diaz neće dati
Jones solo majstorija
Šteta Darvina i one stative , peh čovjek.
Samo ga Diaz neće dati
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sviđaju mi se tvoji postovi. Vjerovaću da si moj dupli acc, s obzirom da mi je ime Ryan Gosling i da bolujem od šizofrenije.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Jojj pa gdje su bili ovi golovi u nedjelju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:43Sviđaju mi se tvoji postovi. Vjerovaću da si moj dupli acc, s obzirom da mi je ime Ryan Gosling i da bolujem od šizofrenije.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola
ako ne dovedu nikog u januaru glupi su
JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:45Arvid je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:43Sviđaju mi se tvoji postovi. Vjerovaću da si moj dupli acc, s obzirom da mi je ime Ryan Gosling i da bolujem od šizofrenije.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola![]()
Ali stvarno 2 tekme protiv solidnih protivnika odigrane odlicno, nije htjela lopta u gol proslu tekmu ali Evo sad naplata. Gomez maestralno, Harvey I Nunez također odlicni.
Kad je izvlačenje
JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:45Arvid je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:43Sviđaju mi se tvoji postovi. Vjerovaću da si moj dupli acc, s obzirom da mi je ime Ryan Gosling i da bolujem od šizofrenije.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola![]()

Sad nekad
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
daj midlzbro da se IGRAMO
You teasing meee naughty naughty
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nije da je blistao, ne sjećam se njegove dobre utakmice ove sezone.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola
Al po meni je Gomez vjerovatno najviše pljuvan naš igrač.
Fulham. Realno najteži protivnik.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije samo ova sezona, nego i prošla gdje je bio odličan na kraju prvenstva. On je jako dobar rotacijski veznjak kojeg nismo platili nista, a dobili smo puno. Neka nama Curtisa.Fuerza je napisao/la: ↑20 dec 2023, 23:14Nije da je blistao, ne sjećam se njegove dobre utakmice ove sezone.JayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:42Curtis je vjerovatno neopravdano najpopljuvaniji igrač Liverpoola
Al po meni je Gomez vjerovatno najviše pljuvan naš igrač.
@gaston
Nek je ovo reko
- JayCatwright
- Kontakt:
Curtis Szobo Endo protiv Arsenala, onda u 2. poluvremenu Harvey tired legs merchant 
I Trent u sredinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.