Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Razmišljao sam nešto, logično je da smo ispali iz playoffa protiv S.Irske.braco je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:56
Hoće li onda biti na dispoziciji Ivaylu Petevu?
“Petev zna gdje sam, moj telefon je upaljen i otvoren sam za razgovor. Pitanje je samo šta se želi. Ako se želi uspjeh, da budemo ponovo na nivou na kojem smo nekad bili i da se radi sa najboljim igračima, onda sam tu. Ako će biti šikaniranje kao u zadnje dvije-tri godine, dovođenje nekih igrača kako bi se prodali i uzele pare ispod stola, onda to meni nije potrebno u ovom dijelu karijere.”
Begović da je pametan, odhebao bi Četeva. Zar mu treba nova poniženja i Džekina mahalanja?
Nemamo mi ni s njim ni bez njega sanse za SP jaroCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:27Moramo vratiti Begovica.. jedino sa njim imamo neke sanse da se plasiramo na SP.
Sehic, Cimirot i Visca su baksuzi s kojim nikad nista necemo pobijediti.
admin je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:13Opravdano s tim sto ne znam sta ce biti s Begovicem. U nekoliko navrata je narusio pravila ponasanja, ostavio je drugove na cjedilu, ponasao se neprofesionalno i da sam selektor dobro bih razmislio treba li takav pojedinac biti dip grupe. Forsiramo pricu o atmosferi, a pojedinac cesto narusava istu.