FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 29 jun 2015, 13:52

Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.[/quote]
Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahah :crazy:[/quote]

Aldin nas hebe :rol:[/quote]
bas :lol: .. Kad ti se jednom takva licnost nakaci na kosti belaj .. A jos takav autoritet ima u drzavnim institucijama :kafa: :kafa: :plac:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2015, 13:53

paulus je napisao/la:Koliko mi imamo igraca sad u prvom timu ?
Neko nedavno napisa 34 :?
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2015, 13:54

Nesto je i otislo;Bandović,Kostić,Mitrevski,Bilbija.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2015, 13:56

ade43 je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.
Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahah :crazy:[/quote]

Aldin nas hebe :rol:[/quote]
bas :lol: .. Kad ti se jednom takva licnost nakaci na kosti belaj .. A jos takav autoritet ima u drzavnim institucijama :kafa: :kafa: :plac:[/quote]

Ja ne mogu biti referent za tople napitke :rol: , a zamisli da popunjavaš kladionicu sa ministrom kao on naprimjer :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 29 jun 2015, 13:58

ZaLe98 je napisao/la:Doći će i taj dan,
umrijet će Lech Poznan,
umrijet' će umrijet',
umrijet' će on,
ubit će ga Sarajv'o.

Oooooooooo
:opaopa:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 29 jun 2015, 13:58

pitic je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:slika
Za ono malo minutaže što je imao pokazao je ipak nešto i zasluženo dobio novi ugovor.

@kinosvra

Hoće li se potpisati sa šminkerom ili se još ništa ne zna :?:
Ne zna se, jos se jedan klub ukljucio u borbu za njega.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 29 jun 2015, 14:01

Ljudi da vas pitam nešto ozbiljno.
Rijetko kad ulazim na forum, ovaj profil mi služi kada mi baš zatreba kao sada. Tako da ne mislite da sam neki trol.

Da pređem na stvar. Navijač sam Sarajeva, i to je porodična stvar kod nas. Sve je počelo od djeda. Sada dolazimo do ključne tačke. On je bio jedan od redovnijih na Koševu 70-ih i80-ih i ima mnogo uspomena i suvenira iz tih vremena. Ima potpisanih slika legendi, postera, ulaznica, Tempo Sport novina (čak mislim da ima svaki broj iz jedne sezone). Sada me zanima da li postoji interes za takvim stvarima kod nas. Postoje li kolekcionari koji bi to rado platili. Iskreno, i meni i djedu bi dobro došli ti novci. Ako imate bilo kakvih informacija koje bi mogle pomoći, bio bih zahvalan :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2015, 14:05

Interista02 je napisao/la:Ljudi da vas pitam nešto ozbiljno.
Rijetko kad ulazim na forum, ovaj profil mi služi kada mi baš zatreba kao sada. Tako da ne mislite da sam neki trol.

Da pređem na stvar. Navijač sam Sarajeva, i to je porodična stvar kod nas. Sve je počelo od djeda. Sada dolazimo do ključne tačke. On je bio jedan od redovnijih na Koševu 70-ih i80-ih i ima mnogo uspomena i suvenira iz tih vremena. Ima potpisanih slika legendi, postera, ulaznica, Tempo Sport novina (čak mislim da ima svaki broj iz jedne sezone). Sada me zanima da li postoji interes za takvim stvarima kod nas. Postoje li kolekcionari koji bi to rado platili. Iskreno, i meni i djedu bi dobro došli ti novci. Ako imate bilo kakvih informacija koje bi mogle pomoći, bio bih zahvalan :D
Ima 1000% koji bi to kupili. Nedavno sam vidio u oglasima piše kupujem stare karte FK Sarajeva i ostale stare stvari vezano za klub cijana po dogovoru. Malo prelistaj i oglase.

@kinosvra

Nadam se da će se Ibraka izlaktati za šminkera dobro klubu, a dobro i Sarajkama :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 jun 2015, 14:16

interista imas pp :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 jun 2015, 14:19

meni je drago za kovaca sto ostaje kovac je u derbiju i jos nekim utakmicama pokazao da je sigurno kvalitetniji igrac od tatka samo mora biti jak u glavi kao tatko i kada bi bio borben i srcan kao tatko,mogao bi daleko.
Samo Sarajevo

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2015, 14:26

kanarinac je napisao/la:meni je drago za kovaca sto ostaje kovac je u derbiju i jos nekim utakmicama pokazao da je sigurno kvalitetniji igrac od tatka samo mora biti jak u glavi kao tatko i kada bi bio borben i srcan kao tatko,mogao bi daleko.
Sada kada sagledaš stvari teško. Ni u prijašnjoj konkurenciji (Tatko, Mallboro, Dupovac, Mihojević) nije imao mjesto u prvih 11, a tek sada sa ova dva nova stopera još manje. Kovačevića jedino u Sarajevu može spasiti da bude i dalje veoma strpljiv i da šuti i da radi sve ostalo ga vodi ka izlaznim vratima.
SRETAN BROJ - 1725

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jun 2015, 14:31

Negdje sam čuo da sminker ima nekih problema sa telefonom avivom jer je raskinuo pa ne moze potpisati da ne bi dobio suspenziju ali nezz Jel istina. Svrakino kada nesto saznaš odmah nam javi obavezno
Sabrine mi moje!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jun 2015, 14:33

Jos nesto za ove "skupe" karte..

Ja cu postaviti pitanje ovim, kojima je puno 10KM na GODISNJEM nivou.
Koliko mjesecno kafa ispijete? Ev koliko dnevno kafa ispijete?
Koliko cigareta ispusite dnevno?

Evo npr, dotaci cu se cigareta. Sigurno da mnogi od vas puse cigarete, u prosjeku neka je 20 po danu, to je jedna kutija..
Nemoj pusiti 20, nego pusi 18 dnevno. Pa lahko je sad izracunati da ces za 10 dana ustediti jednu kutiju cigareta koja kosta 4KM. Neka je usteda mjesecno 4KM, opet si na dobitku.

Uglavnom, zbog 10KM praviti ovoliku frku i nije bas lijepo..
S obzirom da klub raste, i ne moze karta biti jeftinija.
Za 3 godine, ja ocekujem min 50Km Sjever da bude, Istok min 120KM, u slucaju da ovako budemo rasli kao klub u svakom smislu..

Al bi, da sam na mjestu uprave; svake sezone otvorio kapije, tj bio bi djaba ulaz, za jednu domacu utakmicu.. I to po mogucnosti protiv jako slabe ekipe gdje i nije bas velika zainteresovanost..

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 jun 2015, 14:34

kinosvra je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/1F/9c/1osPG8VK/capture.jpg[/img]
Odlično, gurati njega i Mihojevića uz Stepanova (makar u kup utakmicama) a riješiti se Smiječanina a mozda i Tatka ako bude kakvih ponuda (volim ga i gotivim kao brata jer gine za sveti dres ali nije kvalitet za ono čemu težimo). Ova dvojica su opet mlađi pa ima nade da napreduju.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 29 jun 2015, 14:48

EKSKLUZIVNO Harmony Ikande: S Balotellijem sam bio u razredu, ali nisam nestašan

Nigerijac Harmony Ikande, pojačanje za tim Sarajeva, dao je ekskluzivni intervju

Tamnoputi je nogometaš novinaru Sporta otkrio s kim je u Milanu išao u školu, ispričao svoje dojmove s utakmice Jelahu, te objasnio zašto neće na pripreme u Sloveniju.

- Dok sam živio i trenirao u Milanu, išao sam u istu školu i u isti razred s Mariom Balotellijem, ali nisam nestašan - izjavio je Ikande.

Otkrio nam je ko je sa njim u Sarajevu 24 sata, zašto je prihvatio poziv s Koševa, zbog čega je ljut na Izraelce.

- Moj prijatelj Emir Hadžić me nagovorio da dođem u Sarajevo, a došao sam da bih igrao Ligu prvaka- poručio je Harmony. :njanjanja:
Mosa RajvoSa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2015, 14:54

pitarlOOk je napisao/la:EKSKLUZIVNO Harmony Ikande: S Balotellijem sam bio u razredu, ali nisam nestašan

Nigerijac Harmony Ikande, pojačanje za tim Sarajeva, dao je ekskluzivni intervju

Tamnoputi je nogometaš novinaru Sporta otkrio s kim je u Milanu išao u školu, ispričao svoje dojmove s utakmice Jelahu, te objasnio zašto neće na pripreme u Sloveniju.

- Dok sam živio i trenirao u Milanu, išao sam u istu školu i u isti razred s Mariom Balotellijem, ali nisam nestašan - izjavio je Ikande.

Otkrio nam je ko je sa njim u Sarajevu 24 sata, zašto je prihvatio poziv s Koševa, zbog čega je ljut na Izraelce.

- Moj prijatelj Emir Hadžić me nagovorio da dođem u Sarajevo, a došao sam da bih igrao Ligu prvaka- poručio je Harmony. :njanjanja:
Pitati ću te jel nestašan kada upozna koju koku :lol: Ako je istina da svira gitaru, klavir i bubanj eto ko će nam svirati na proslavi naredne titule naravno ako potpiše. :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jun 2015, 15:03

Nije uredu bordo boy da haramis, moj misljenje je da nisu trebali dizat cjene karti zato sto bi ove godine bilo vise ljudi koji bi kupili.

Mi ne igrano na stadijonu u kojeg je kapacite 10000 mjesta vec 32000 i bolje da 10000 ljudi kupi godisnju po 50km nego 7000 po 70 . Mi ne koristomo dovoljno sirinu o komociju na kasevu. Pa braco neigramo na golubarniku gdje imas 200 stolica i beton sto raste trava iz njega.

Btw
Podrzavam upravu po bilo cemu pa i ovoj odluci taman da je 5000km godisnja. SAMO SARAJVOOOOOO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jun 2015, 15:12

Neznam dalije moguce al ne bi bilo lose ako bi se moglo izvest nesto ko dopuna telefona da recimo kad napunis 10km kredita za telefon i recimo utipkas da ti prebace naprimjer4 km na akaunt fcs i tako citavom godino nekad marku nekad pet i naskupis u toku godine za godisnju.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jun 2015, 15:15

Pitar6785 je napisao/la:Neznam dalije moguce al ne bi bilo lose ako bi se moglo izvest nesto ko dopuna telefona da recimo kad napunis 10km kredita za telefon i recimo utipkas da ti prebace naprimjer4 km na akaunt fcs i tako citavom godino nekad marku nekad pet i naskupis u toku godine za godisnju.
A da pokušaš sa kasicom ? :lol:
U novi boj ...

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 29 jun 2015, 15:18

zašto to Harmony nije na putu za Čatež ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, rimljanin90, stokastoka23 i 31 gost.