Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahah

Aldin nas hebe

bas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neko nedavno napisa 34paulus je napisao/la:Koliko mi imamo igraca sad u prvom timu ?
Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahahade43 je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.
ZaLe98 je napisao/la:Doći će i taj dan,
umrijet će Lech Poznan,
umrijet' će umrijet',
umrijet' će on,
ubit će ga Sarajv'o.
Oooooooooo
Ne zna se, jos se jedan klub ukljucio u borbu za njega.pitic je napisao/la:Za ono malo minutaže što je imao pokazao je ipak nešto i zasluženo dobio novi ugovor.kinosvra je napisao/la:
@kinosvra
Hoće li se potpisati sa šminkerom ili se još ništa ne zna
Ima 1000% koji bi to kupili. Nedavno sam vidio u oglasima piše kupujem stare karte FK Sarajeva i ostale stare stvari vezano za klub cijana po dogovoru. Malo prelistaj i oglase.Interista02 je napisao/la:Ljudi da vas pitam nešto ozbiljno.
Rijetko kad ulazim na forum, ovaj profil mi služi kada mi baš zatreba kao sada. Tako da ne mislite da sam neki trol.
Da pređem na stvar. Navijač sam Sarajeva, i to je porodična stvar kod nas. Sve je počelo od djeda. Sada dolazimo do ključne tačke. On je bio jedan od redovnijih na Koševu 70-ih i80-ih i ima mnogo uspomena i suvenira iz tih vremena. Ima potpisanih slika legendi, postera, ulaznica, Tempo Sport novina (čak mislim da ima svaki broj iz jedne sezone). Sada me zanima da li postoji interes za takvim stvarima kod nas. Postoje li kolekcionari koji bi to rado platili. Iskreno, i meni i djedu bi dobro došli ti novci. Ako imate bilo kakvih informacija koje bi mogle pomoći, bio bih zahvalan
Sada kada sagledaš stvari teško. Ni u prijašnjoj konkurenciji (Tatko, Mallboro, Dupovac, Mihojević) nije imao mjesto u prvih 11, a tek sada sa ova dva nova stopera još manje. Kovačevića jedino u Sarajevu može spasiti da bude i dalje veoma strpljiv i da šuti i da radi sve ostalo ga vodi ka izlaznim vratima.kanarinac je napisao/la:meni je drago za kovaca sto ostaje kovac je u derbiju i jos nekim utakmicama pokazao da je sigurno kvalitetniji igrac od tatka samo mora biti jak u glavi kao tatko i kada bi bio borben i srcan kao tatko,mogao bi daleko.
Odlično, gurati njega i Mihojevića uz Stepanova (makar u kup utakmicama) a riješiti se Smiječanina a mozda i Tatka ako bude kakvih ponuda (volim ga i gotivim kao brata jer gine za sveti dres ali nije kvalitet za ono čemu težimo). Ova dvojica su opet mlađi pa ima nade da napreduju.kinosvra je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/1F/9c/1osPG8VK/capture.jpg[/img]
Pitati ću te jel nestašan kada upozna koju kokupitarlOOk je napisao/la:EKSKLUZIVNO Harmony Ikande: S Balotellijem sam bio u razredu, ali nisam nestašan
Nigerijac Harmony Ikande, pojačanje za tim Sarajeva, dao je ekskluzivni intervju
Tamnoputi je nogometaš novinaru Sporta otkrio s kim je u Milanu išao u školu, ispričao svoje dojmove s utakmice Jelahu, te objasnio zašto neće na pripreme u Sloveniju.
- Dok sam živio i trenirao u Milanu, išao sam u istu školu i u isti razred s Mariom Balotellijem, ali nisam nestašan - izjavio je Ikande.
Otkrio nam je ko je sa njim u Sarajevu 24 sata, zašto je prihvatio poziv s Koševa, zbog čega je ljut na Izraelce.
- Moj prijatelj Emir Hadžić me nagovorio da dođem u Sarajevo, a došao sam da bih igrao Ligu prvaka- poručio je Harmony.
A da pokušaš sa kasicom ?Pitar6785 je napisao/la:Neznam dalije moguce al ne bi bilo lose ako bi se moglo izvest nesto ko dopuna telefona da recimo kad napunis 10km kredita za telefon i recimo utipkas da ti prebace naprimjer4 km na akaunt fcs i tako citavom godino nekad marku nekad pet i naskupis u toku godine za godisnju.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, rimljanin90, stokastoka23 i 31 gost.