FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta mislite koliko ce vrijediti za jedno 10 godina?

Neće ništa zato što je u plavoj bojikinosvra je napisao/la:Sta mislite koliko ce vrijediti za jedno 10 godina?![]()
SRETAN BROJ - 1725
hahaahaha .. Sminker iz maočepitic je napisao/la:Danas Harmony u društvu sa Hadžićem, ali Harmony-a kakav je šminker hebo Bolatelija i sve ostale. On izgleda došao ovde da hebe, a fudbal je izgleda na sekundarnom nivou![]()
![]()
to čale, slim tole, majica by Deen Backović
![]()
al nisam upratio jesu li Haad-ove tene
Kao što kaže jedan lik što ih nosa ma kakve god da su ja ću ih nosati, ako me neko krene zahebavat onda ću još na njih izgravirati u inat dušmanima.ade43 je napisao/la:hahaahaha .. Sminker iz maočepitic je napisao/la:Danas Harmony u društvu sa Hadžićem, ali Harmony-a kakav je šminker hebo Bolatelija i sve ostale. On izgleda došao ovde da hebe, a fudbal je izgleda na sekundarnom nivou![]()
![]()
to čale, slim tole, majica by Deen Backović
![]()
al nisam upratio jesu li Haad-ove tene
.A realno ko ce one tene nositii, ko da si čamac navuk'o na noge
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Neće ništa zato što je u plavoj bojikinosvra je napisao/la:Sta mislite koliko ce vrijediti za jedno 10 godina?![]()
@Head Ja ga danas blizu kluba vidio sa Hadžićem oko 10.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
@kinosvra Pokušaj je trznuti za 10 godina mitomanima možda ti prođe
SRETAN BROJ - 1725
Čim je bio blizu kluba sa Hadžijom moguće da je otišao na neke dogovore i pregovore sa našima, a šta je u pitanju uskoro ćemo vidjeti.Head je napisao/la:Nije znaci otis'o s ekipom.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Prije nekoliko dana FK Sarajevo je pojačao odbranu 26-godišnjim stoperom Tomislavom Barbarićem, koji je potpisao dvogodišnji ugovor nakon odlaska iz hrvatskog prvoligaša, RNK Split.
Dvadesetšestogodišnji defanzivac u razgovoru za Goal.com otkrio je zbog čega je potpisao ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.
"Brzo se pročulo da sam otpisan, pa moram priznati kako je bilo dosta upita, kontakta i ponuda. Čak i iz domaćih klubova, no za njih nisam htio ni čuti! Bilo je i nekih inozemnih kombinacija, ali to su uglavnom bile 'divlje' lige. Tako je stigla i ponuda Sarajeva. Svi mi pratimo događaje iz regije, svjestan sam kako Sarajevo kao klub iznimno raste. To je postao stabilan klub, prvaci su svoje države, pa smo brzo dogovorili sve uvjete. No, meni je bilo važno i nešto drugo...", rekao je hrvatski stoper za Goal.com, te je dodao:
"Sarajevo svaku domaću utakmicu igra pred 10 hiljada navijača, taj klub prati vjerna vojska navijača. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo bitno, ne želim više igrati u klubovima pred 100-tinjak navijača. Zato je Sarajevo pravi izbor, zato sam htio u Sarajevo. I sada sam baš sretan."
Dvadesetšestogodišnji defanzivac u razgovoru za Goal.com otkrio je zbog čega je potpisao ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.
"Brzo se pročulo da sam otpisan, pa moram priznati kako je bilo dosta upita, kontakta i ponuda. Čak i iz domaćih klubova, no za njih nisam htio ni čuti! Bilo je i nekih inozemnih kombinacija, ali to su uglavnom bile 'divlje' lige. Tako je stigla i ponuda Sarajeva. Svi mi pratimo događaje iz regije, svjestan sam kako Sarajevo kao klub iznimno raste. To je postao stabilan klub, prvaci su svoje države, pa smo brzo dogovorili sve uvjete. No, meni je bilo važno i nešto drugo...", rekao je hrvatski stoper za Goal.com, te je dodao:
"Sarajevo svaku domaću utakmicu igra pred 10 hiljada navijača, taj klub prati vjerna vojska navijača. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo bitno, ne želim više igrati u klubovima pred 100-tinjak navijača. Zato je Sarajevo pravi izbor, zato sam htio u Sarajevo. I sada sam baš sretan."
pitic je napisao/la:Čim je bio blizu kluba sa Hadžijom moguće da je otišao na neke dogovore i pregovore sa našima, a šta je u pitanju uskoro ćemo vidjeti.Head je napisao/la:Nije znaci otis'o s ekipom.![]()
Pa nije Slovenija nakraj svijete.
Jest da gubi sto nije na pripremama,ali mozda zavrsava neku papirologiju.
Dozivio sam repku na velikom takmicenju , jos Sarajevo u grupi euro natjecanja i zivci mi idu u penziju .Jel se zajebajte to za Ikandea ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Doći će i taj dan,
umrijet će Lech Poznan,
umrijet' će umrijet',
umrijet' će on,
ubit će ga Sarajv'o.
Oooooooooo
umrijet će Lech Poznan,
umrijet' će umrijet',
umrijet' će on,
ubit će ga Sarajv'o.
Oooooooooo
Evo ne znam..
Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahahkinosvra je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Aldin nas hebeade43 je napisao/la:Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahahkinosvra je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
SRETAN BROJ - 1725
Za ono malo minutaže što je imao pokazao je ipak nešto i zasluženo dobio novi ugovor.kinosvra je napisao/la:
@kinosvra
Hoće li se potpisati sa šminkerom ili se još ništa ne zna
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: haklamas, MaroonBjelave, Proximic, Vanja8, Zagor i 46 gostiju.