Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neće ništa zato što je u plavoj bojikinosvra je napisao/la:Sta mislite koliko ce vrijediti za jedno 10 godina?![]()
hahaahaha .. Sminker iz maočepitic je napisao/la:Danas Harmony u društvu sa Hadžićem, ali Harmony-a kakav je šminker hebo Bolatelija i sve ostale. On izgleda došao ovde da hebe, a fudbal je izgleda na sekundarnom nivou![]()
![]()
to čale, slim tole, majica by Deen Backović
![]()
al nisam upratio jesu li Haad-ove tene
Kao što kaže jedan lik što ih nosa ma kakve god da su ja ću ih nosati, ako me neko krene zahebavat onda ću još na njih izgravirati u inat dušmanima.ade43 je napisao/la:hahaahaha .. Sminker iz maočepitic je napisao/la:Danas Harmony u društvu sa Hadžićem, ali Harmony-a kakav je šminker hebo Bolatelija i sve ostale. On izgleda došao ovde da hebe, a fudbal je izgleda na sekundarnom nivou![]()
![]()
to čale, slim tole, majica by Deen Backović
![]()
al nisam upratio jesu li Haad-ove tene
.A realno ko ce one tene nositii, ko da si čamac navuk'o na noge
![]()
![]()
pitic je napisao/la:Neće ništa zato što je u plavoj bojikinosvra je napisao/la:Sta mislite koliko ce vrijediti za jedno 10 godina?![]()
@Head Ja ga danas blizu kluba vidio sa Hadžićem oko 10.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Čim je bio blizu kluba sa Hadžijom moguće da je otišao na neke dogovore i pregovore sa našima, a šta je u pitanju uskoro ćemo vidjeti.Head je napisao/la:Nije znaci otis'o s ekipom.![]()
pitic je napisao/la:Čim je bio blizu kluba sa Hadžijom moguće da je otišao na neke dogovore i pregovore sa našima, a šta je u pitanju uskoro ćemo vidjeti.Head je napisao/la:Nije znaci otis'o s ekipom.![]()
Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahahkinosvra je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Aldin nas hebeade43 je napisao/la:Joj mi isto ko da smo ekipa iz Bangladeša , samo se oko papira zahebavamo hahahkinosvra je napisao/la:Nije, on, Radovac, Dzemo, i Kallasi...vjerovatno imaju nesto s papirima da zavrse.Head je napisao/la:Cekaj, je li Harmony otis'o u Sloveniju?
Za ono malo minutaže što je imao pokazao je ipak nešto i zasluženo dobio novi ugovor.kinosvra je napisao/la: