FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A šta tebi znači 10KM za godinu ? Koliko plaćaš internet mjesečno da možeš da sereš po forumu ?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Gdje sam naveo konkretno da meni znači? Govorim o **** društvu u kojem živimo i koje ugl. jedva kraj sa krajem sastavlja. Upalite malo mozak prije nego sve lično shvatite i pogledajte širu sliku u nekim stvarima.Babayaro je napisao/la:A šta tebi znači 10KM za godinu ? Koliko plaćaš internet mjesečno da možeš da sereš po forumu ?
Razumijem ja to ali niti jedan klub na svijetu to ne moze uraditi sto se ovdje predlaze.bordograd je napisao/la:Ti druže otiđi na Koševo i prije svake utakmice ćeš naći čovjeka koji skuplja pare ili čeka da mu neko kupi kartu i tu ne mislim na one narkomane što se skupljaju oko kućica. Ja lično znam bar pet ljudi koji su propustili neke od utakmica jer nisu imali para da odu na iste, i možeš misliti da iako nemaju para Sarajevo im je mnogo bitno u životu. To nije nikakva patetika, to je životna realnost.Orton je napisao/la:Neko ko nema pare za godisnju njemu je fudbal zadnje oko cega se treba brinuti.
Grubo ali je tako.
Klub dovoljno izdvaja na godisnjem nivou za pomoc ugrozenim.
Sve i da se ponudi da odu do kluba i upisu se u neki registar slabo ko ce to uraditi.
Sigurno ce opet biti utakmica gdje ce biti otvorene kapije ili gdje ce se moci uci za 0KM.
Ali unaprijed da znate cijene za narednu sezonu su vec formirane i nece se pomjerati prema dole.
Finansijski plan za narednu godinu je vec usvojen.
Tako da mogu samo reci svima koji se dvoume da se ove godine isplati biti clan kluba vise nego ikad.
Ako mogu dizati cijene, onda moraju poboljsati usluge i uslove na stadionu. Po meni je ovo (trenutno) pogresan korak marketinga.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Gdje sam naveo konkretno da meni znači? Govorim o **** društvu u kojem živimo i koje ugl. jedva kraj sa krajem sastavlja. Upalite malo mozak prije nego sve lično shvatite i pogledajte širu sliku u nekim stvarima.[/quoteBordoArmy88 je napisao/la:Babayaro je napisao/la:A šta tebi znači 10KM za godinu ? Koliko plaćaš internet mjesečno da možeš da sereš po forumu ?
O kakvom društvu ti govoriš, koga ti foliraš, rekao si u svoje ime da im je od tebe haram svaka marka iznad prethodne cijene.
I upali ti mozak i pokušaj da shvatiš težinu svojih riječi.
I umjesto da kažeš, pa ok pogriješio sam nisam tako mislio, naravno da je halal i da riješimo to na civilizovan način...
ti upadaš đonerski ono kao libo te šta mi mislimo...
ok,
F.K.SARAJEVO
Pa vi kojima smeta uzimajte onda pojedinacne ulaznice ,plus kup tekme i LŠ . Na kraju cemo sravniti racune i vidjeti ko je koliko potrosio para samo na ulaznice,jednostavno 

Ma jaaa sad sujeta mu proradila pa posto poto. Ali ne konta i dalje decko sta je rekao . Takvi nam vala ne trebaju ni tvojih 70km halalit cemo ti ih mi pasa. Mnogo smo bijedni. Pojedinacno kupovanje za 15 kola 150km istok. Godisnja 70km.
plus ce za kup vjerovatno vaziti. Ali eto haram je od tebe taj cener hahah cirkus.

Hoces da ti panfelija plkaze clanaku br 139 (dKle jedan od prvih clanova kluba jer se krenulo od br. 1oo) ili jos jednu koju sam uzeo oko 5ooo?pastore je napisao/la:Uclani se pantelija,i ti i ovi tvoji haveri sto vole sarajvo a cvaju godisnje dati jok,bolje prditi na forumu,uclani se ziv bio pa ces doci na forum i blatit ove svoje koji pametuju kao ti sada,ne boli ba nista 20 km vidjet ces,a imas bruku popusta ,al ne treba to tebi objasnjavati nego ja bi tebi i da se ucalnis dodatno naplacivao cenera i svima vama koji prosipate pamet ovdje a znate i sami da niste upravu...Pantelija je napisao/la:Ma ne kontam majke mi ajde da su prije karte bile JEFTINE pa dasad povecaju, nego povecaju za 10 maraka a samo zivac izvlače... niđe veze s vezom, katastrofalne odluke i protiv slobode i sada za godsinje i inace sto se t ice učaznica... neki Bgm zaboravljaju da zive u zemlji gdje je plata 600 maraka u "boljim firmama"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Raja nemojte negative, ko je kupovao do sad godisnju, kupit ce i sad.
Dzaba raspravljate...
Jutros u busu za Sloveniju sjede po 2 igraca, samo Stepanov sam...brat 2 mjesta zauzima koliki je

Dzaba raspravljate...
Jutros u busu za Sloveniju sjede po 2 igraca, samo Stepanov sam...brat 2 mjesta zauzima koliki je

Nema se smisla sad raspravljati , ima svako pravo na misljenje , al harami upravi koja radi super je pogresno ito ne mogu nikako pravdat. nije se digla cjena aman sad , al se slazem da ne bi trebao bit sad to obicaj da se dizu cjene sve do bolje usluge boljeg stadiona bolje lige. Ovo 10 maraka gore dole nije bitno po sezonskoj karti , al ne bih da za par sezona standard ako ostane isti a kake politicare imamo ostace , da karte budu uduplane. Ove cjene nisu za nakih rasprava. Usput pregledo sam emisiju i Dino je bas spomeno golmana , sto znaci da imaju u planu nekog ako je Delac gotova stvar da nece doci.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 jun 2015, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Aerodromsko
- Kontakt:
I samo tebi tebi dajem sve..
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Sa istoka ćeš čuti našu pjesmuuu...Aerodromsko je napisao/la:I samo tebi tebi dajem sve..

Sutra prva protiv Splita da li ce biti gdje da se gleda osim snimka?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Nece biti live prenosa.
Samo ono na bordoTV
Samo ono na bordoTV
Sve zamrlo bez pojacanja. 

Kazem ja vama mi bez problema ne mozemo
Dosadno nam stanje u klubu, sve dobrila
... Ja hocu problemeeee i sikiracijeeee kuknjava

Dosadno nam stanje u klubu, sve dobrila

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MCMXLVI je napisao/la:Kazem ja vama mi bez problema ne mozemo![]()
Dosadno nam stanje u klubu, sve dobrila... Ja hocu problemeeee i sikiracijeeee kuknjava
Pa ni Ibrak vise ne baca bombasticne izjave,na koje se komentarisalo i repliciralo danima.

A trebao vala jednu baciti, dok je ova dobra euforija i atmosfera u klubu 

Danas Harmony u društvu sa Hadžićem, ali Harmony-a kakav je šminker hebo Bolatelija i sve ostale. On izgleda došao ovde da hebe, a fudbal je izgleda na sekundarnom nivou
to čale, slim tole, majica by Deen Backović
al nisam upratio jesu li Haad-ove tene 

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bosnas_, budzak, MaroonBjelave, mnon46 i 37 gostiju.