RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 24 dec 2011, 22:46

U Veležu je trenutno sve (ne)logično. :oops:
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 dec 2011, 22:55

kako misliš trenutno?

koliko dugo traje trenutno? :mrgreen: :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 dec 2011, 23:02

nem73 je napisao/la:radije zadro nego onaj škart,,,obe mu noge u kukovima prebit a i onima koji ga vrate nazad u klub!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 dec 2011, 23:17

nem73 je napisao/la:kako misliš trenutno?

koliko dugo traje trenutno? :mrgreen: :lol:
Dok god nam odgovara.
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 25 dec 2011, 00:22

Velež je nebrojeno puta pokraden
Kradu i FK Velež

I u Fudbalskom klubu Veležu kažu da su imali problema sa sudijama i suđenjem. Međutim, konkretne priče o možda i gorućem problemu na bh. stadionima nije bilo ni u redovima gradskog rivala popularno zvanih „plemića“.

„Do jučer sam bio u kopačkama pa su sjećanja na suđenje i sudije dosta svježa i ne blijede. Nebrojeno puta smo pokradeni, a najnoviji primjer je utakmica posljednjeg kola jeseni u Gabeli. Neminovno je da se sudijskim nepravdama stane u kraj, pa i ja kao svi dobronamjerni prijatelji sporta i fudbala priželjkujem da i kod nas kao i u susjedstvu suđenje dođe na red. Ne sumnjam da će Komitet za normalizaciju N/FS BiH i suđenje kao mnoge druge segmente našeg fudbala dovesti u red“, izjavio je Admir Velagić, sportski direktor Veleža.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 25 dec 2011, 11:24

Ivetic dobio ponudu od Borca , dakle to je vezano za ove nove odlaske .

Sto se tice dolazaka pisu da je Mrkva obavio razgovor sa Jugom , a prica se i sa Colicem .

Jugu bih volio vidjeti kod nas , pogotovo nakon sto je otisao Zolj , sto se tice Colica , ako odu i Laki i Ivetic , ostat ce upraznjeno mjesto na lijevom krilu , iako je Colic sjajan igrac koji nam je mnogo pomogao , neke njegove postupke jednostavno ne mozete tek tako preci .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 25 dec 2011, 14:20

snimljena je jos jedna pjesma o sanim rodjenim
svaka cast ekipi
Aranzman je djelo Vlade Prlica,Marina Mestrovica i Brace Medakovica!!

" onclick="window.open(this.href);return false;

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 25 dec 2011, 14:22

ostaje ivetic u velezu

velez blizu dogovora sa jugom,maksumicem,pehlicem
svi imaju pravo nastupa u kupu.
sa zeljom se pregovara oko colica.

mislim da ce otici dosta igraca
djano zolj stokic lakicevic.
uglavnom, uprava trazi igrace za kup.
idemo u finale :)

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 25 dec 2011, 14:38

VELEZDOGROBA je napisao/la:snimljena je jos jedna pjesma o sanim rodjenim
svaka cast ekipi
Aranzman je djelo Vlade Prlica,Marina Mestrovica i Brace Medakovica!!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra stvar,svidja mi se ! Bravo raja.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 25 dec 2011, 15:25

Jedna dobronamjerna ispravka. Jugo je igrao jesenas kup za Olimpic, tako da ne može igrati u kupu za Velež.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 dec 2011, 15:35

Pravo zatišje vlada i u Titovoj 87 u Mostaru. Igrači su na odmoru, struka također, dok pune ruke posla ima Uprava Veleža i klupska administracija. Prvi operativac Sedin Tanović, i sportski direktor Admir Velagić, u potrazi su za pravim, provjerenim pojačanjima. Prioritet je, od ranije je poznato, kvalitetan gol igrač, ali gol igrač koji jesenas nije nastupao u Kupu BiH.

Što se odlazaka tiče i tu se naziru određeni koraci, no još uvijek ništa konkretno... Admir Velagić je završio karijeru, Amir Zolj je prešao u Olimpic, Bajro Spahić je na ledu, Elvis Ćorić u Indoneziji, a Dženan Duraković nadomak Koševu.

Duraković, krilni napadač, kazao je za Sport Centar kako bi ugovor mogao potpisati još u toku ove sedmice, međutim na realizaciju istog čini se da će se morati sačekati izbor novog šefa stručnog štaba. Pregovori na relaciji Irfan Redžepagić (član Uprave Sarajeva) - Goran Gaković (zastupnik Durakovića) započeti su još prije više od deset dana.

“Oni su razgovarali i mislim da smo blizu dogovora. Bila bi mi izuzetna čast zaigrati za klub kao što je Sarajevo. Sarajevo i Velež su dva najveća bh.kluba”, rekao je Duraković.

Osim Durakovića, zvaničnu ponudu je dobio i Perica Ivetić. Njega u svojim redovima želi aktuelni prvak BiH, Borac iz Banje Luke. Ivetić je upravo započeo karijeru u Banjoj Luci, gdje je naučio fudbalsku abecedu, ali pravu šansu na Gradskom stadionu nikada nije dobio.

S druge strane, Admir Velagić je obavio konkretan razgovor sa veznjakom Amerom Jugom, čiji je povratak u Velež realna opcija. Jugo je jesenas nosio dres Olimpica, sa kojim je ugovor raskinuo prije nešto više od mjesec dana, kada je zajedno sa Admirom Vladavićem odbio zaigrati u utakmici protiv Veleža. Razgovarano je i sa Elvirom Čolićem, međutim da bi do njegovog povratka u Mostar došlo potrebno je da se dogovore Čolićev sadašnji klub, Željezničar te matični, Velež.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 dec 2011, 16:11

Maksumica, Pehlica , Colica i Zadru treba potpisati ja nemogu da vjerujem kako su svi zaboravili one Coliceve golove koji su nas ostavili u ligi nije ni bitno ko igra vaznoje da klub napreduje i da idemo naprijed netreba dlaku u jajetu traziti Colic bi bio ekstra pojacanje on je kvalitetan igrac Cola je sa svojim golovima spasio Velez u onoj grcevitoj borbi za opstanak da smo onda ispali sad nas nebi bilo ni na mapi , bar do kraja sezone ga potpisati da popuni mjesto od Durakovica , Zolja, Spahica.....
Zaomije sto je Zolj napustio Velez ali mislim da je pametno uradi za sebe i svoju karijeru i ja bi da sam na njegovom mjestu jer njega nisu cjenili u Velezu onda stalno mu minute sjeckali a trebo je da igra svaku sekundu od prosle sezone Mrkva je samo bezveze pocinjo utakmice umjesto sto je trebo Zolj da igra a da Mrkva ulazi sa klupe po 10-20 minuta izgubili smo dva najbolja mlada igraca u zadnjih 6-7 godina Zolj i Durakovic jos sad i R.Demic da ode to bi bila katastrofa sve zbog trenera a znate sta je i Demicu radio u ovoj polusezoni nebime iznenadilo da i on ode iz Veleza

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 dec 2011, 16:47

VELEZDOGROBA je napisao/la:ostaje ivetic u velezu

velez blizu dogovora sa jugom,maksumicem,pehlicem
svi imaju pravo nastupa u kupu.
sa zeljom se pregovara oko colica.

mislim da ce otici dosta igraca
djano zolj stokic lakicevic.
uglavnom, uprava trazi igrace za kup.
idemo u finale :)
;)

mada ne znam šta će biti, odnosno kako će raja prihvatiti Čolića ako se eventualno vrati u Mostar, jest da je kao osoba dosta kritičan, al' sam ga gledao uživo jedne prilike čini mi se 2007. kada nas je Karabeg vodio u 1/8 finala kupa na Koševu kada smo igrali 1:1, pa nevjerovatno šta je radio odbrani Sarajeva, trebali smo ih dobiti s najmanje 3 gola razlike a on je bio ubjedljivo najbolji, nisu mu ništa mogli, od pet veliki prilika on je četiri napravio, to znam...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 25 dec 2011, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2011, 16:51

Pehlic ce vam biti najvece pojacanje,naravno ako potpise.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 dec 2011, 18:00

Od ovih svih imena sto se spominju jedino ovako spontano mislim da bi Pehlic bio pravo ime i pojacanje,al ne vjerujem da je frajer dovoljno desperatan da dodje u ovakav Velez. Al odma znam da ce vratiti Colica. I to u vidu posudjivanja :lol: :lol: , od 10 najgorih solucija ovi nasa laicka uprava ce izabrati onu bas najgoru.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 25 dec 2011, 19:02

Pehlić i Maksumić oba dva, Veležovci...;) iz premijerove vale....

Odlićne bi to akvizicije za klub bile!!!

a seljačinu čolića nazad????

ama nikada, pa taman da čemo opet letit u niži rang...
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 dec 2011, 19:09

e cuj Pehlica hocete :D .. haj daBogda vam presao on i Mad Max, a nama Durakovic i Lakicevic :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 dec 2011, 19:26

izgleda da će biti interesantna ova trampa VELEŽ - SARAJEVO i obrnuto.....

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 25 dec 2011, 19:49

Ipak ja mislim da ce te vi dobiti igrace iz Zelje nego ovi propaliteti iz Sarajeva tipa Pehlica i ostali, momci su vise povrijedeni nego sto je igrao i nemate nikakve koristi od njih.
Vrlo je moguce da ce vam Srdjan Savic, Elvir Colic i cujem neki dan i mali Saban Pehilj.
Potpis!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 dec 2011, 21:33

aS_Roma je napisao/la:e cuj Pehlica hocete :D .. haj daBogda vam presao on i Mad Max, a nama Durakovic i Lakicevic :D
Onda bi vi mogli ono kao u TLN "dobro smo prosli" :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: aimar21 i 0 gostiju.